kto to?
Kogo widziałem / widziałam
Kolega od nas widział niebieską mx5 na podkładkach klubowych, bodajże z Olsztyna, tu u nas w Łodzi.
kto to?
kto to?
-
Ania_TM
pozdro dla granatowej 323C na krakowskich blaszkach z naszymi podkładkami i naklejkami regionalnymi widzianej zaparkowaną pod M1 w sobotę wieczór
dzięki, pozdrawiam również
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Saab/9-5/145512

- Od: 29 maja 2009, 17:57
- Auto: Saab 9-5 aero 2.3t 230KM
A mnie kto kiedy widzial
ciemnozielone 626 LLE.... poki co na
mam naklejke snickers (jakis belgijski garaz), ale jak tylko wyremontuja sklepik klubowy to mam nadzieje dostane swoje zamowienie
i juz bedzie 
ciemnozielone 626 LLE.... poki co na
mam naklejke snickers (jakis belgijski garaz), ale jak tylko wyremontuja sklepik klubowy to mam nadzieje dostane swoje zamowienie 
pozdro dla wiśniowej 323F BA z podkładkami klubowymi na rejestracjach KRA cośtam widzianej we wtorek wieczorem w podkrakowskich Słomnikach 
Srebrna 323 z emblematami mazdaspeed w Katowicach, na Mikołowskiej na wjeździe pod most. Ja stałem niebieską BK na prawoskręcie (również pod most) w oczekiwaniu na litościwą duszę, która wpuściła by mnie ..... Niestety kolega z madzi zawiódł... : 
Świat widziany okiem obiektywu ujawnia niedostrzegane wcześniej kształty i kolory.
www.galeria.advitech.eu
www.galeria.advitech.eu
pozdrowienia dla pasażerów czarnej BJ-otki widzianej wczoraj w McDrive na Widzewie koło 20.30 
Myślami przy ukochanej, czerwonej BG ;)
PRANIE TAPICERKI SAMOCHODOWEJ, DYWANÓW, KANAP...itd.
PRANIE TAPICERKI SAMOCHODOWEJ, DYWANÓW, KANAP...itd.

- Od: 22 lut 2009, 16:19
- Auto: Było ukochane BG i MX-3, jest rodzinne 626 ;)
dzieki i nawzajemarcziartur napisał(a):pozdrowienia dla Xeda na rej ELC widziany dziś w Rembertowie na ul chyba jeszcze MARSA
[url=http://www.fotosik.pl][img]http://images45.fotosik.pl/246/0ba8b8712dce9563.jpg[/img][/url]
www.323-klub.pl
www.323-klub.pl

- Od: 30 sie 2008, 15:31
- Auto: Było 323F BA Z5 94r.
Jest Xedos 6 V6
kinki napisał(a):srebrna BA na tablicach PMI widziana w sobotę na Bułgarskiej w Poznaniu
Trzeba było ulotkę zostawić
Nigdy nie mogę dorwać jak stoi... zawsze przejazdem ją widzę w okolicy

- Od: 9 sie 2006, 06:27
- Auto: JapanMuscleCar
Rafał napisał(a):Trzeba było ulotkę zostawić
dojezdzalem do skrzyzowania srodkowym pasem, on krecil w lewo na lewym pasie
ulotka chyba zbedna, bo Mazda na klubowych podkladkach. o klubie zatem wie, tylko czemu sie nie udziela. nastepnym razem zapytam
Pozdrawiam Violetkę i Adama spotkanych w piątek na 7mce w stronę Gdańska 
michał91 napisał(a):Czerwone BA z ciemnymi szybkami widziane na Piłsudskiego przy Targowej o 8:25. HANS is that you??
Jawol, das is uber Ja
Edit
Pozdro dla Gaduły widzianego dzisiaj rano na Kościuszki, nie powiem gdzie :p

- Od: 6 cze 2009, 10:05
- Auto: Było: BG BP-DOHC, BA GT
,jest: W124 300CE
Pozdro dla kierowcy 323F BA w kolorku Sparkle Green z którym mijałem się w sobotę ok 18-19 na Środuli w sosnowcu, dokładnie ja jechałem tak jakbym wyjeżdżał z biedronki/piekarni a ta mazda wjeżdżała tam. POZDRO 
Czarna 323F BJ, na podkładkach i z klubowymi wlepkami. Zielona/Legionów przed 8
Kierowcy nie dojrzałem bo śmignąłem na rowerze. Pozdrawiam

- Od: 14 lut 2010, 21:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL