Eh... Już po wszystkim

Chcieliśmy Wam bardzo, bardzo, bardzo mocno podziękować. Dziękujemy Wam za kolumnę, życzenia, prezenty i wspaniałą atmosferę, którą stworzyliście wokół tego wydarzenia. Będąc 4 lata temu na ślubie abdula bardzo spodobała mi się kolumna mazd eskortująca parę do ślubu. Zamarzyłem o czymś takim i dzięki Wam moje pragnienie się spełniło. Dziękuję Wam za to. To było na prawdę widowiskowe. Na pewno nigdy tego nie zapomnimy. Dziękujemy również Michałowi z ProMoto za użyczenie Mazdy 6, która mogła posłużyć za nasze wozidło w tym dniu
Nie bardzo wiem co jeszcze napisać... trudno jest mi wystukać na klawiaturze to, co czuję.
Mija mi dokładnie 4 rok obecności na tym forum. Rejestrując się tu w maju 2007 nie myślałem, że poznam tutaj tylu wspaniałych ludzi. Ludzi wśród których wielu mogę bez krępacji nazwać przyjaciółmi... Są tu ludzie, do których wiem, że mogę zwrócić się z każdym problemem. Nie miałem żadnych wątpliwości by te osoby były przy tej ważnej dla nas uroczystości. Osoby, które były na przyjęciu weselnym na pewno zauważyły, że to właśnie znajomi i przyjaciele stanowili większą część wszystkich gości. To z takimi osobami jak Wy chcieliśmy się bawić i dzielić naszym szczęściem. Dziękujemy jeszcze raz, że byliście tego dnia z nami. Jesteśmy pewni, że gdyby nie Wasza obecność, ten dzień nie byłby taki barwny i udany. Tworzycie niesamowity klimat od którego się uzależniłem od pierwszego naszego spotkania. Fajnie było pobawić się z Wami, uczestniczyć w tych wszystkich wygłupach i zobaczyć jak świetnie integrujecie się z resztą towarzystwa. Już tęsknimy za Wami. Trudno mi bez Was żyć

Jak tylko dostanę multimedia od fotografa to oczywiście wszystkim zainteresowanym udostępnię. Prosiłbym również o podesłanie mi Waszych zdjęć i filmów (szczególnie tego jednego filmu z Lokiem i Bimbakiem w roli głównej

).
Jeszcze raz bardzo dziękujemy. Chylę czoła
p.s.
Zostały mi w domu dwa krawaty

Prawdopodobnie od Porka i Bimbaka...

p.s.2
Bimbak... właśnie czytam Twoją kartkę. Jesteś fenomenalny