Witajcie,
kuzyn posiada Mazda 3 (BK) 1.6 diesel (110KM). Samochod był normalnie użytkowany aż do zeszłego tygodnia – wtedy to pojawił się problem z odpaleniem i tak pozostało. W tej chwili samochodu nie da się uruchomić – pojeździł na lawecie od mechanika do mechanika – w Gliwicach – i nie wiele osób coś mogło powiedzieć na ten temat. Aż jeden z mechaników postawił na " czujnik ćiśnieniowy przewodu paliwowego na listwie" – coś w tym stylu. Cena jaka mechanik powiedział za ten czujnik trochę kuzyna zcieła z nóg i mam wrażenie że chce kuzyna naciągnać widząc że ma doczynienia z laikiem w kwestii motoryzacji. Oraz wymiana za 350 zł – razem 1000zł ! Powiedzcie prosze czy jest tu choć trochę prawdy (czy to moze byc ten czujnik, czy jest on taki drogi i gdzie on się znajduje?) ? Gdzie ten czujnik jest, wie ktoś może, spotkał się ktoś z Was z takim przypadkiem (problem z uruchomieniem silnika)? Bardzo prosze o pomoc, wielkie dzięki.
czujnik ćiśnieniowy przewodu paliwowego na listwie
Strona 1 z 1
na listwie wysokiego ciśnienia z tyłu silnika jak masz scianę grodziową .. mam dwie takie listy z czujnikami jeśli bedziesz wiedział na 100% ze to czujnik to napisz mi jakie masz nr czujnika.. z ceną się na pewno dogadamy ( pisz na @ jak coś )
Paintball Tarnów www.forestwar.pl
Strona 1 z 1