ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
Wiem, widziałam, ogniska mają swój klimat, jestem za, ale to wypadałoby zrobić już później, ok 19, jak będzie się robić ciemniej
a nie wiadomo, kto tam nocą bywa

-
Ania_TM
Jak będzie dobra pogoda i bezwietrznie można ognisko jakieś małe zrobić, dobry klimat będzie
Co do grilla 29.05 to musicie ustalić, my jedziemy w parę osób na wycieczkę 
Bartg napisał(a):Jak będzie dobra pogoda i bezwietrznie można ognisko jakieś małe zrobić, dobry klimat będzieCo do grilla 29.05 to musicie ustalić, my jedziemy w parę osób na wycieczkę
jadę ja, Bartek, Benny i Lemur, także nas nie będzie
Po drodze spotykamy się z Zygiem i Lookasem
-
Ania_TM
Widzewianka_TM napisał(a):Bartg napisał(a):Jak będzie dobra pogoda i bezwietrznie można ognisko jakieś małe zrobić, dobry klimat będzieCo do grilla 29.05 to musicie ustalić, my jedziemy w parę osób na wycieczkę
jadę ja, Bartek, Benny i Lemur, także nas nie będzie
Po drodze spotykamy się z Zygiem i Lookasem
No już nie mogę się doczekać....Nowy z rok Z "mazdaws.... grupa obwoźna"

Może ktoś z nowych osób dołączy do nas na zwiedzanie opuszczonych miejsc, tzw. urban exploration.
polecam strony na podłapanie klimatu:
opuszczone.com
forgotten.pl
ewentualnie fotki z wyjazdów
polecam strony na podłapanie klimatu:
opuszczone.com
forgotten.pl
ewentualnie fotki z wyjazdów

-
Ania_TM
benny88 napisał(a):Zapowiada się naprawdę osssstro
I tak prześpisz pół dnia
Wspominałam na forum o tym, poza tym w sobotę mówiłam w muzeum.
stwierdziłeś,że bez sensu
stwierdziłeś,że bez sensu
-
Ania_TM
michał91 napisał(a):Bo jak zaczęłaś od CZARNOBYLA to dla kogoś kto nie orientuje się temacie to trochę za głęboka woda
pamiętam od czego zaczęłam, wspominałam, ale nie był nikt zainteresowany łażeniem po ruinach.
Czarnobyl – wiadomo- perełka na taki wyjazd.

-
Ania_TM
Anka a dzwonilas na gokarty 
Jak bedziecie cos kombinowac w sprawie opuszczone.com itp to ja tez prosze o cynk (sluze autkiem
)
to z Ewelka tez bysmy sie zabrali
Jak bedziecie cos kombinowac w sprawie opuszczone.com itp to ja tez prosze o cynk (sluze autkiem
to z Ewelka tez bysmy sie zabrali
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Nie dzwoniłam, jutro zadzwonię na pewno
Pewnie będziemy kombinować coś, najwcześniej w jakiś weekend w czerwcu- w sobotę
Na razie 29 maja- Kozubnik- Bielsko-Biała, a potem się zobaczy.
Poznań rok temu wspominam z wami bardzo miło

Pewnie będziemy kombinować coś, najwcześniej w jakiś weekend w czerwcu- w sobotę
Na razie 29 maja- Kozubnik- Bielsko-Biała, a potem się zobaczy.
Poznań rok temu wspominam z wami bardzo miło

-
Ania_TM
Widzewianka_TM napisał(a):Spot udany, frekwencja dobra jak na wtorek
Szkoda,że nowe osoby nie przywitały się ze wszystkimi...
Dziękuję za reprymendę. Obiecuję się poprawić.
Na swoją obronę powiem, że się przedstawiłem jak uciekałem
- Od: 25 kwi 2011, 12:50
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 119HP
KeV napisał(a):Widzewianka_TM napisał(a):Spot udany, frekwencja dobra jak na wtorek
Szkoda,że nowe osoby nie przywitały się ze wszystkimi...
Dziękuję za reprymendę. Obiecuję się poprawić.
Na swoją obronę powiem, że się przedstawiłem jak uciekałem
pamiętam, pamiętam
-
Ania_TM