Mazda6 (GG / GY) – Szybkie pytania – WAŻNA INFORMACJA, STR.313
wszystko jest na zatrzaskach trzeba pociągnąć mocniej – łatwo ich trochę przy zdejmowaniu połamać więc uważaj
- Od: 26 kwi 2009, 22:00
- Auto: Honda Accord 2,2 i-ctdi 2006
dzięki koyot mam nadzieje że wyczyszczenie pomoże na 2 sekundowe zatrzymujące się obroty w zakresie 2tyś...przepustnice już wyczyściłem, więc oby to bylo to...
przepływomierz czyli te dwa druciki czyste... może ja się nie znam, więc pytam jak wam w benzynkach 2,0 schodzą obroty od 2000? bo mnie od tego zakresu duzo wolniej ... ?
przepływomierz czyli te dwa druciki czyste... może ja się nie znam, więc pytam jak wam w benzynkach 2,0 schodzą obroty od 2000? bo mnie od tego zakresu duzo wolniej ... ?
powrót do Japończyka....
- Od: 19 mar 2011, 01:29
- Auto: Mazda 6 FL liftback
2.0/147KM
2005 rok
kielu napisał(a):Płacąc w UK online za sprawdzenie pojazdu po nr.rej.i numerze VIN masz wszystkie informacje o samochodzie.przebieg,szkody zglaszane w ubezpieczeniu,policja itd..
hm... a czy byl bys tak uprzejmy i spotkal sie ze mna? jednak chcialbym obejrzec to cudo...
bylby to ewenement na skale (chyba nawet) swiatowa...
tylko jest jeden problem...nie wiem gdzie mieszkasz
Arkana , Renault , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Witam
Takie nietypowe pytanie.
Przeglądam Mazdy 6 na allegro i każda ma zbiornik płynu od spryskiwaczy koloru czarnego.
Ja mam przeźroczysty:

Ktoś potrafi wyjaśnić ? Przeglądałem różne przed lifty i mają czarne...
Takie nietypowe pytanie.
Przeglądam Mazdy 6 na allegro i każda ma zbiornik płynu od spryskiwaczy koloru czarnego.
Ja mam przeźroczysty:

kielu napisał(a):Ale nie bardzo wiem co chcesz zobaczyc?
zamotalem sie
... chcialem zobaczyc przedlifta z silnikiem od polifta, ale to nie Twoja...
... tamta jest z Glasgow... troszke daleko...
kielu napisał(a):Peterborough
o kolejna osoba z tej miejscowosci... niedlugo bedzie tam wiecej naszych mazd niz innych marek
PS2. zapraszam wszystkich do dopisywania sie do watku o oponach (wedlug zalozen)
viewtopic.php?f=60&t=114417&start=20&hilit=opony
Arkana , Renault , Mii
kielu napisał(a):Płacąc w UK online za sprawdzenie pojazdu po nr.rej.i numerze VIN masz wszystkie informacje o samochodzie.przebieg,szkody zglaszane w ubezpieczeniu,policja itd..
Nie wątpię w takie możliwości.
Wątpię jedynie w zgodność numerów SILNIKA ...
Hubix napisał(a):Ktoś potrafi wyjaśnić ?
W UK wszystkie sa chyba przezroczyste... nie widzialem tutaj innego
Arkana , Renault , Mii
bieski napisał(a):67igor1 napisał(a):W UK wszystkie sa chyba przezroczyste... nie widzialem tutaj innego
Wątki się pomyliły co ?
sprawdz dobrze
Arkana , Renault , Mii
Hubix napisał(a):Witam
Przdlifty do któregoś tam miesiąca 2004 roku mają czarne. Potem były już przezroczyste. I to niezależnie czy z czujnikiem poziomu płynu. Nie wiem jak wersje UK.
- Od: 17 gru 2009, 00:29
- Auto: M6 2,0 GY 136KM (~160KM) '05
Jazz 1,4 83KM '05
S-max 1,6 160KM' 12
Magoor napisał(a):Przdlifty do któregoś tam miesiąca 2004 roku mają czarne. Potem były już przezroczyste.
koledzy, czy cos wnosi do eksploatacji jakiego koloru jest zbiornik plynu spryskiwacza?
Ja bym potraktowal to tylko jako ciekawostke... byly takie i takie... i tyle...
Arkana , Renault , Mii
ja znowu wyczytałem coś mi się nawet kojarzy że na tym zacnym forum ,że zbiorniczki bezbarwne są fabryczne ,a czarne to prywata i bardzo często montowane w po kolizyjnych autach i chyba coś w tym jest bo jak kupowałem ,,6 " to każda z czarnym była po przejściach,ja mam bezb.
i nie świadczy też że nic nie było bum 
szejk78 napisał(a):ja znowu wyczytałem coś mi się nawet kojarzy że na tym zacnym forum ,że zbiorniczki bezbarwne są fabryczne ,a czarne to prywata i bardzo często montowane w po kolizyjnych autach
bzdury jakieś wyczytałeś

Witam szanowne grono jestem nowy, posiadam mazde 6 '04 z silnikiem diesla (136km) znalazlem temat ktory mnie interesuje wiec tu napisze moje pyatanie i prosbe o pomoc lub o porade , poniewaz moja mazda posiada xenony samopoziomujace sie i wszytko bylo ok do dzisiaj gdy zauwazylem ze lewa lampa sie nie "podnosi" i tu moje pytanie co moze byc tym spowodowane dodam ze silniczek przy lampie brzeczy czy mozliwe jest to ze cos sie przywiesilo
? czy jest jakis bezpiecznik ktory odpowiada za prace silniczkow od xenonow
? . Prosze bardzo o porade... Pozdrawiam
- Od: 19 maja 2011, 22:10
- Auto: Mazda 6 04' 2.0 MZR-CD Exclusive
Mazakkk napisał(a):ze silniczek przy lampie brzeczy czy mozliwe jest to ze cos sie przywiesilo ?
witamy kolege...
no to masz duzo do czytania...
ale na pocieszenie jest tam zawarta fotorelacja z naprawy
viewtopic.php?f=60&t=62193
Prosze tez o uzupelnienie profilu uzytkownika... (to cos z prawej strony)
dziekuje
Arkana , Renault , Mii
Czyli rozumiem że trzeba silnik wymienic. Kurde ja nie zaobserwowałem abym mial okopcone soczewy swiatlo bylo super. Jeszcze jedno bytanie jak wczoraj zaobserwowałem ze mi ten silniczek nie podnosi lewej lampy to i rownież w lewej lampie nie ma swiatłą dlugiego czy moze to miec jakis wpływ lub powiazanie. Dodam ze wczesniej swiatlo dlugie bylo normalnie i rowniez silniczek lampe podnosil...
- Od: 19 maja 2011, 22:10
- Auto: Mazda 6 04' 2.0 MZR-CD Exclusive