Wielka Brytania – spotkania regionalne
Dzięki za spocika i okazaną pomoc. Mam nadzieję że następny będzie w większym już gronie. Igor ciekawy jestem jak zdołałeś mnie wychaczyć na zdjęciu w pozycji leżącej pod mps. hehehehe. do następnego ale niestety dopiero w sierpniu jak coś. foty niezłe
- Od: 16 cze 2010, 19:34
- Auto: mazda 6 2.2 sport
Black Panther
Mozna juz wysylac swoje zgloszszenia do udzialu w nastepnym spocie – Japshow...
a szczegoly w poscie nr 1 tego watku
a szczegoly w poscie nr 1 tego watku
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
M?ożecie mi chłopaki wysłac foty ze spota na meila ? Bo robiliście nie tylko zdjęcia aut a moja by chciała je obejżec :p
Harnas19 napisał(a):Możecie mi chłopaki wysłac foty ze spota na meila? Bo robiliście nie tylko zdjęcia aut, a moja by chciała je obejżec :p
ja mam tylko zdjecia aut i to co wrzucilem na strone... ale na poprzednim spocie (w tym samym miejscu) bylo wiecej zrobionych zdjec...
sprawdz od strony 80 tego watku
Ps. mam nadzieje, ze nastepnym razem tez bedziecie
Arkana , Captur , Mii
yezyk dam ci znac jak sie bedzie termin zblizal... Jak cos to ciuchcia bys do Readingu dojechal
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
yezyk07 napisał(a):Na to Japshow nie zabrał by mnie ktoś?, bo Madzia w Polsce a autobusy czerwone tam nie dojeżdżają chyba
masz jeszcze innych w samym Londynie... ale to sie wyklaruje za jakies dwa -trzy tygodnie
Trec_Londyn napisał(a):yezyk dam ci znac jak sie bedzie termin zblizal... Jak cos to ciuchcia bys do Readingu dojechal
przeciez na spocie powiedziales, ze nie bedziesz jechac z nami...

czy moze sie cos zmienilo?
Arkana , Captur , Mii
67igor1 napisał(a):przeciez na spocie powiedziales, ze nie bedziesz jechac z nami...
Wojtek mowilem ze nie bede jechal jako klub bo dla mnie to obciach a na japan bede jak co roku
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
Panowie nadszedl rozstania czas ... "oddam" w dobre rece swoja Madzie... samochod w stanie bardzo dobrym (kto widzial to wie
) wszystkie szczegoly w opisie (cena oczywiscie do negocjacji) http://cgi.ebay.co.uk/2005-MAZDA-3-SPOR ... 3f09b353c2
zainteresowanych prosze o kontakt na PRIV
Ostatnio edytowano 10 maja 2011, 05:36 przez piotrekkk1985, łącznie edytowano 2 razy
piotrekkk1985 napisał(a):Panowie nadszedl rozstania czas ... "oddam" w dobre rece swoja Madzie... samochod w stanie bardzo dobrym (kto widzial to wie) wszystkie szczegoly w opisie (cena oczywiscie do negocjacji) http://cgi.ebay.co.uk/2005-MAZDA-3-SPOR ... 3f09b353c2
Dodaj jeszcze, że idealna dla kogoś o imieniu SEBA
Fajna Madzia – powodzenia w aukcji życzę.
- Od: 16 mar 2011, 22:30
- Auto: Mazda 3 1.6 Takuya 2011
Mazda6 GG 2.0l 147 KM 2007r [*]
piotrekkk1985 napisał(a):Panowie nadszedl rozstania czas ... "oddam" w dobre rece swoja Madzie...
...a moze zdradzisz nam jej nastepce? ...ze kombi, to juz na aukcji podales
Ps. kryystian niezly efekt Twojego zdjecia
viewtopic.php?f=60&t=118276
Arkana , Captur , Mii
Panowie nadszedl rozstania czas ... "oddam" w dobre rece swoja Madzie... samochod w stanie bardzo dobrym (kto widzial to wie
) wszystkie szczegoly w opisie. http://cgi.ebay.co.uk/2005-MAZDA-3-SPOR ... 3f0a31bf85
Ostatnio edytowano 26 maja 2011, 09:44 przez piotrekkk1985, łącznie edytowano 2 razy
koledzy i kolezanki,
w sklepiku klubowym zostalo jeszcze kilka polarow (bez oznaczenia regionu)... jakby ktos chcial, to szybko prosze sie kontaktowac z ravo...
rozmiary w watku ponizej:
viewtopic.php?f=150&t=113596&p=1991551#p1991551
w sklepiku klubowym zostalo jeszcze kilka polarow (bez oznaczenia regionu)... jakby ktos chcial, to szybko prosze sie kontaktowac z ravo...
rozmiary w watku ponizej:
viewtopic.php?f=150&t=113596&p=1991551#p1991551
Arkana , Captur , Mii
Co tu taka cisza?