Nasze Modyfikacje
l3mur91 niezle to wyglada, w najblizszy dluzszy weekend bede w ten sposob robic lampy w swojej GF. Napisz w czego uzyles do wykonania (zarowki, oprawki itp itd
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
A ja się pochwale moim pomysłem zamontowania dokładki zderzaka .
Mój zderzak ,cóz wnęke ma wyciętą ( połamana była )ponieważ był kupiony okazyjnie za 50 zł ale na oryginalnym dokładka będzie lepiej wygladała

Uploaded with ImageShack.us
Na koniec dodam,ze jest to moj eksperyment ,bo dokładka jest z Peugeota 307
Mój zderzak ,cóz wnęke ma wyciętą ( połamana była )ponieważ był kupiony okazyjnie za 50 zł ale na oryginalnym dokładka będzie lepiej wygladała

Uploaded with ImageShack.us
Na koniec dodam,ze jest to moj eksperyment ,bo dokładka jest z Peugeota 307
- Od: 5 sty 2007, 18:46
- Auto: Było : Punto I Prelude II gen Audi 200 5000s , 323F BA , E46 .
Jest : Punto II , Bravo II 1.4 Turbo :)
Mako napisał(a):l3mur91 niezle to wyglada, w najblizszy dluzszy weekend bede w ten sposob robic lampy w swojej GF. Napisz w czego uzyles do wykonania (zarowki, oprawki itp itd
Generalnie rzecz biorąc potrzebujesz oprawkę dwustopniową z żarówką (chociażby ze stopu) i to w sumie tyle.
Z narzędzi to lutownica (chociaż możesz kable poskręcać i zaizolować, zależy od Twojego stopnia wtajemniczenia w dziedzinę "druciarstwa"
Wszystko jest pod tym linkiem, i tak zrobię swoją fotorelację tylko jeżdżę w poszukiwaniu pracy i nie miałem wczoraj czasu.

Jakbyś miał jakieś wątpliwości to pytaj śmiało, podpowiem. Generalnie robota na 30 minut.

l3mur91 napisał(a):Generalnie rzecz biorąc potrzebujesz oprawkę dwustopniową z żarówką (chociażby ze stopu) i to w sumie tyle.
Z narzędzi to lutownica (chociaż możesz kable poskręcać i zaizolować, zależy od Twojego stopnia wtajemniczenia w dziedzinę "druciarstwa"), coś do cięcia kabli i kawałek kabelka do przedłużenia innego kabelka
Przegladalem Twoj watek w NM i widzilem linka do fotorelacji. U mnie bedzie troche wiecej kabla niz kawalek z racji tego ze druga polowa lampy wchodzi na klape
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
l3mur91 napisał(a):Generalnie rzecz biorąc potrzebujesz oprawkę dwustopniową z żarówką (chociażby ze stopu) i to w sumie tyle.
Z narzędzi to lutownica (chociaż możesz kable poskręcać i zaizolować, zależy od Twojego stopnia wtajemniczenia w dziedzinę "druciarstwa"), coś do cięcia kabli i kawałek kabelka do przedłużenia innego kabelka.
Ja bym do tego dodał jeszcze opalarkę (ewentualnie suszarka) co by lampę otworzyć i wyciągnąć odblask z wnętrza, bo inaczej to będziesz troszku dawał po oczach jadącym za Tobą

- Od: 23 wrz 2005, 14:02
- Auto: Burbo Astina
Insane Y60
tekkenfan napisał(a):Ja bym do tego dodał jeszcze opalarkę (ewentualnie suszarka) co by lampę otworzyć i wyciągnąć odblask z wnętrza, bo inaczej to będziesz troszku dawał po oczach jadącym za Tobą
Będę się musiał nad tym zastanowić, bo w ciągu dnia nie ma problemu, ale w nocy może być problematyczne.

The Love Is Back...
http://forum.mitsumaniaki.pl
http://forum.mitsumaniaki.pl
- Od: 2 kwi 2005, 18:16
- Auto: Mazda 6 GY 2.0 CITD 136 kucy 2004 rok .
323 BG VR6
po nocnym montażu

Wymaga jeszcze trochę kosmetyki. W ciągu kilku dni powinna być wyczerniona, a miejsce spojenia powinno być już zamaskowane.
nowy filmik, mozna wychaczyc pare zmian
http://www.youtube.com/watch?v=o_Bvec8JXO8
nastepny za rok po upgradzie na 4x4+turbo 666

kl-ze madafaka :)
- Od: 18 gru 2008, 20:55
- Auto: 323f bg 1,8 16v sohc >2.5v6 KL-ZE
NgS napisał(a):nowy filmik, mozna wychaczyc pare zmian
mieszane uczucia mam co do białego dachu. jednak ogólnie to auto masakra. NAJZAJEBISTSZE BG na świecie

Ten biały dach to miał być japan sun, ale nie wiem czy plan nie wypalił, czy poprostu narazie tego nie będzie, czy się pomysł inny pojawił
- Od: 16 lut 2006, 21:56
- Auto: 626 coupe 2.2
mazda 3 2.0 TOPSPORT
audi A4 1.6
Transalp 600
To tylko tak na sztukę wszystko będzie wyspawane , wykończone i ładnie pomalowane 
- Od: 16 lut 2006, 21:56
- Auto: 626 coupe 2.2
mazda 3 2.0 TOPSPORT
audi A4 1.6
Transalp 600