Po meczu bijemy sie na klaty!
Piłka nożna – temat zbiorczy
Zyg napisał(a):Pewnośc siebie Was zgubi
Nic nas nie zgubi. My juz jestesmy wygrani.
Ale z drugiego miejsca MU tez mozna sie cieszyc. W koncu dotarli do finalu a to juz jest coś
Zyg napisał(a):Po meczu bijemy sie na klaty!
Ustawka mowisz ?

ps.
Juz sie zaczyna

-
Szalotka
gromaciek napisał(a):Nic nas nie zgubi. My juz jestesmy wygrani.
Ale z drugiego miejsca MU tez mozna sie cieszyc. W koncu dotarli do finalu a to juz jest coś
to już Coś? jeżeli mnie pamięć nie myli to w ciagu ostatnich 4 lat jesteśmy 3 raz w finale a w zeszłym roku padliśmy w ćwierćfinale tak jak Barca.
wiec co Ty możesz mi tu mowic
To raczej niech barca sie cieszy ze tam dotarła
People_Hate_Me napisał(a):wiec co Ty możesz mi tu mowic
A co Ty mi tu bedziesz biadolił o jakis cwiercfinalach
Dotarł Mu ? Dotarł i z tego sie trzeba cieszyc. Wystarczy tego !
People_Hate_Me napisał(a):To raczej niech barca sie cieszy ze tam dotarła
Dotarla bo jest najlepsza
People_Hate_Me napisał(a):Nie mamy Ronaldo i dlatego wygramy
Raczej przegracie.
My mamy Messiego, Ville i reszte co wspomogą
Zyg napisał(a):PHM nie daj sie sprowokować, zachowaj siły na ustawkę. Będziesz walił ze sztywnej nogi
Ja moge wiecej sztywnych zalatwic wiec szans nie macie

-
Szalotka
gromaciek napisał(a):Ja moge wiecej sztywnych zalatwic wiec szans nie macie
Ty sie nie smiej dostaniesz z Kuli to sie zdziwisz
gromaciek napisał(a):My mamy Messiego, Ville i reszte co wspomogą
Czymże są te jednostki wobec Kolektywu United?
u was zabraknie Iniesty i jest tragedia, u nas zabraknie jakiegoś zawodnika to jest dwóch takich samych dobrych którzy go moga na tej pozycji zastąpić
People_Hate_Me napisał(a):u was zabraknie Iniesty i jest tragedia,
Barcelona jest dobra i bez Iniesty. Są zastepcy. W tej druzynie nikt nie gra z przypadku
-
Szalotka
bijcie się
Widzew wygraną zapewnił sobie utrzymanie, także dobrze,ale mecz mogliby wygrać, a nie oddać 3 pkt.
Widzew wygraną zapewnił sobie utrzymanie, także dobrze,ale mecz mogliby wygrać, a nie oddać 3 pkt.
-
Ania_TM
Widzewianka_TM napisał(a):bijcie się![]()
szkoda, żeby Pasy poleciały...
Widzewianka_TM napisał(a):bijcie się
Nie podkrecaj sruby !
Zobacz. Jeszcze meczu nie ma a tu juz idzie na ostro

-
Szalotka
gromaciek napisał(a):Barcelona jest dobra i bez Iniesty. Są zastepcy. W tej druzynie nikt nie gra z przypadku
zatem wymień mi zawodników w Barcelonie mogących zastąpić Inieste Xaviego Messiego i Ville.
Którzy beda grali na takim samym poziomie jak oni.
Bo sory ale ja takich zawodników nie widze w Barcelonie.
People_Hate_Me napisał(a):zatem wymień mi zawodników w Barcelonie mogących zastąpić Inieste Xaviego Messiego i Ville.
A czy ty myslisz ze Oni nie wystapią ? Na co Ty liczysz ? Ze bedzie mecz Manchaster United – Rezerwa Barcelony ? Cos chyba nie tak, ale pewnie tak bys chcial bo wtedy moze by MU wygrało
-
Szalotka
Gdyby ciągle grał Roy Keane to byłaby opcja, że przynajmniej dwóch z nich nie dotrwa do drugiej połowy 
ale swoją drogą Maciek, odbiegając juz od tematu finału, musisz przyznać, że Barca nie ma zmienników dla kluczowych piłkarzy. Widać wyraźnie przerwę między złotym, hiszpańskim pokoleniem ( którego klasa jest niepodważalna, wielki szacunek za to co grają), a rezerwowymi. Jest Krkic, który będzie wielkim piłkarzem, ale on kompletnie nie ma sie kiedy ograć. Afellay czy Jeffren też jeszcze nie są piłkarzami z takimi wszechstronnymi umiejetnościami, żeby nie odstawać poziomem. Barca pewnie kupi uzupełnienia składu, ale na ten moment nie widać takich talentów, jakim był chociażby Iniesta ( pamiętam jak zaczynał zmieniając czasem Xaviego. Zwróciłem na niego wtedy uwagę przez grę w Championship Manager i zacząłem śledzić karierę z nadzieją, że będa z niego ludzie. )
ale swoją drogą Maciek, odbiegając juz od tematu finału, musisz przyznać, że Barca nie ma zmienników dla kluczowych piłkarzy. Widać wyraźnie przerwę między złotym, hiszpańskim pokoleniem ( którego klasa jest niepodważalna, wielki szacunek za to co grają), a rezerwowymi. Jest Krkic, który będzie wielkim piłkarzem, ale on kompletnie nie ma sie kiedy ograć. Afellay czy Jeffren też jeszcze nie są piłkarzami z takimi wszechstronnymi umiejetnościami, żeby nie odstawać poziomem. Barca pewnie kupi uzupełnienia składu, ale na ten moment nie widać takich talentów, jakim był chociażby Iniesta ( pamiętam jak zaczynał zmieniając czasem Xaviego. Zwróciłem na niego wtedy uwagę przez grę w Championship Manager i zacząłem śledzić karierę z nadzieją, że będa z niego ludzie. )
Co by nie było to mysle ze dadzą sobie rade z MU.
Rezerwowi Barcelony tez nie są słabi. Nie wiem dlaczego mowicie ze jesli nie bedzie tego czy tamtego to bedzie klops. A w Manchasterze na lawce tez siedzą gwiazdy ? Raczej chyba nie. Kazdy woli grac obojetnie gdzie niz siedziec na lawie
Rezerwowi Barcelony tez nie są słabi. Nie wiem dlaczego mowicie ze jesli nie bedzie tego czy tamtego to bedzie klops. A w Manchasterze na lawce tez siedzą gwiazdy ? Raczej chyba nie. Kazdy woli grac obojetnie gdzie niz siedziec na lawie
-
Szalotka
Ale Maciek ja nie mówie o sprawie finału, nie mówie też o zmiennikach MU
Chciałem porozmawiać o kadrze, bez najeżdżania na przeciwnika, ale atmosfera przed meczem widze jest zbyt gęsta
Miałem na myśli ogólną sytuację Barcelony. W tej drużynie najbardziej rzuca mi sie w oczy brak zawodnika pierwszego składu. Wyraźnie wtedy widać, który trybik nie chodzi, jak powinien.
Tak ma kazda druzyna. Jest jeden czy dwoch zawodnikow, ktorych gdy zabraknie to gra uklada sie inaczej. W Barcelonie jest podobnie. Nie ma Messiego, Iiniesty badz Villi i juz grają inny futbol. Tak samo w Manchasterze. Nie ma Rooneya i tez jest gorzej 
-
Szalotka
Trudo mnie zamienników dla najlepszych na świecie 
Każdego z ManU mozna zastapić bo jest gorszy od gracza Barcy
no może poza bramkarzem 
PHM, ja i tak wiem, ze bedzie jak dwa lata temu
Maciek Macku, duzy pies nie szczeka wiec dajmy tym z ManU sobie pokrzyczeć glory glory
a nawet jak wygrają to im złożę gratulacje bo czasem i ślepej kurze ziarno się trafi 
Każdego z ManU mozna zastapić bo jest gorszy od gracza Barcy
PHM, ja i tak wiem, ze bedzie jak dwa lata temu
Maciek Macku, duzy pies nie szczeka wiec dajmy tym z ManU sobie pokrzyczeć glory glory
no zgodzę sie, że w ManU potrzeba wzmocnień składu, szczególnie kogoś właśnie w stylu Roy'a Keane do środka pola
Jednak Diobły nie opierają się aż tak bardzo na indywidualnościach, a na kolektywie ( o czym już napisał PHM) i jakoś nie ma aż tak wielkiej różnicy w przypadku gdy wypadnie np. Giggs, Valencia, Carrick, Scholes.
Zyg napisał(a):no zgodzę sie, że w ManU potrzeba wzmocnień składu, szczególnie kogoś właśnie w stylu Roy'a Keane do środka polaJednak Diobły nie opierają się aż tak bardzo na indywidualnościach, a na kolektywie ( o czym już napisał PHM) i jakoś nie ma aż tak wielkiej różnicy w przypadku gdy wypadnie np. Giggs, Valencia, Carrick, Scholes.
A Barca jako Barca i jako kazdy z osobna. Wygrywają drużynowo i indywidualnie. Fakt faktem, że do formy z poczatku sezonu to im daleko a ManU i ta przegra