Mazda 323f B8-ME '91 / J-Spec Taillights ;)
BRC to niby najlepszy gaz jaki można zamontować
Tam masz jakoś sekwencyjnie załączające się tłoki itp. Bajki nie chce pisać ale jak ostatnio rozmawiałem ze szwagra ojcem to chwalił sobie też tą gazownie. W nissanie montował
l3mur91 a ja się na nią czaiłem żeby kupić od picolinka ale spasowałem. Ale widzę że trafiła w dobre ręce
Ja bym zakładał na przód soczewki od punta
Ahhhh robi to robotę

l3mur91 a ja się na nią czaiłem żeby kupić od picolinka ale spasowałem. Ale widzę że trafiła w dobre ręce

Bart0n napisał(a):Chyba zenony
KSenon to porażka jeśli nie ma się soczewki dlatego byłaby to ostatni rzecz podobnie jak LED'y która wbije się w wyposażenie mojego auta.
Bart0n napisał(a):Jak ci się sprawuje Stag? Znajomy ostatnio brc sq 24 zamontował, i chwali, że nawet lepiej jeździ niż na benzynie
Wiesz co... generalnie nie narzekam. Temp. mam ustawioną na 30 albo 35 stopni. Wyjeżdżam, zamykam garaż i już lecę na LPG. Zakładałem używaną instalację. Przebieg 5kkm. Tylko leżała 1.5 roku u nas w garażu. Na początku była historia z falowaniem obrotów, ale generalnie (odpukać) przeszło. Wszystko się od nowa dograło i działa.

sewo napisał(a):l3mur91 a ja się na nią czaiłem żeby kupić od picolinka ale spasowałem. Ale widzę że trafiła w dobre ręce
I dobrze, że się czaiłeś. Picolo potrzebował kombi w dieslu, a ja chciałem jednak coś w gazie i z OC. Także się dogadaliśmy i zamieniliśmy. Za E34 policzyli mi troszkę ponad 4k za OC więc musiałem uciekać.

EDIT: Soczewki z Punto dają radę, ale nie wiem czy miałbym tyle samozaparcia, żeby to rzeźbić. Pewnie kupiłbym gotowe.

Nie ma takiej możliwości. Są takie same żarówki. 5W. Z racji delikatnie jaśniejszego klosza w przeciwmgielnych różnica może być, myślę do 5%.
Chyba, że mi się przeciwmgielne włączyły nieświadomie.
BTW> W sobotę będzie niespodzianka
Chyba, że mi się przeciwmgielne włączyły nieświadomie.
BTW> W sobotę będzie niespodzianka
z daleka dawało po oczach, co dopiero z bliska 
nie marudaj, co za niespodzianka?
nowy dres?
nie marudaj, co za niespodzianka?
nowy dres?
-
Ania_TM
Widzewianka_TM napisał(a):z daleka dawało po oczach, co dopiero z bliska
Ja z Wami nie gadam, zawsze Wam coś nie pasuje... jak nie za głośny wydech to światła teraz za mocne. Jeszcze do tego źle się ubieram...

Widzewianka_TM napisał(a):nie marudaj
Widzewianka_TM napisał(a):co za niespodzianka? nowy dres?
Pewnie też.
Ale docelowo jadę do weterynarza samochodowego na sprawdzenie ile koni w stajni żyje.
No, ale to opinie o aucie, skoro komuś się nie podoba, to co ma ci słodzić 
Lemurku przecież cię lubimy
Sama jestem ciekawa, ile masz koników jeszcze
Ja też chciałabym tłumik końcowy i mruczącą madzię![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Na razie lakierowanie będzie
Lemurku przecież cię lubimy
Sama jestem ciekawa, ile masz koników jeszcze
Ja też chciałabym tłumik końcowy i mruczącą madzię
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Na razie lakierowanie będzie
-
Ania_TM
Widzewianka_TM napisał(a):No, ale to opinie o aucie, skoro komuś się nie podoba, to co ma ci słodzić Lemurku przecież cię lubimy
No przecież świry...

Żeby nie było, że temat mi się za bardzo rozmył, to w sobotę powinien pojawić się wykres z Zastec'u.
l3mur91 napisał(a):Picolo potrzebował kombi w dieslu.
....hm, kto wie co bym zakupił po spieniężeniu Mazdy
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Madzia 626
Multipla nawet
Sabb 900
a nawet była fajna skodzilla w kombi
choć nie powiem Bawarki bym nie rozważył jakoś
l3mur91 napisał(a):Za E34 policzyli mi troszkę ponad 4k za OC więc musiałem uciekać.
ja zapłaciłem niedawno 613zł.
lemur
ciekaw jestem wyniku z hamowni
- Od: 31 paź 2008, 23:24
- Auto: NAJLEPSZE NA ŚWIECIE – służbowe ...