przez arjot » 17 maja 2011, 12:42
Rozmawiałem przed chwilą z włascicielem sklepu papierniczo/plastycznego. Jest bardzo dobrze ustosunkowany, zadał mi jednak pytanie czy mamy pomysł w jaki sposób mógłby on przekazać te rzeczy (zdjąć je ze stanu magazynowego) aby żadna kontrola się do niego nie przyczepiła a księgowa wiedziała co wpisać. Jeden pomysł jest taki, że może nam sprzedać rzeczy bez swojej marży, jednak fajnie byłoby pomyśleć czy da się zrobić to tak, aby nie trzeba było przeznaczać na to pieniędzy, które uzbieramy. Ja się na tym kompletnie nie znam. Mamy czas do poniedziałku na zastanowienie się, po poniedziałku ten człowiek chciałby się spotkać i porozmawiać i dogadać. W związku z tym, że mnie nie będzie, fajnie by było aby ktoś tą sprawę pociągnął. Wszelkie dane rzecz jasna przekażę. W moim odczuciu powinien to być Amroz (sorry, że to na Ciebie zwalam, ale najlepiej znasz temat i możesz też od razu pogadać o dopieszczeniu sponsora przez wrzucenie gdzieś jego loga..) Dobrzy by było gdyby wspomógł też ktoś znający się na kruczkach księgowych....