Mazda 323C BH Z5 '96r.
Okey dzięki za sugestie  Narazie robie tak kupie jakieś dobre głośniczki na przód, dobre kabelki i wygłusze
 Narazie robie tak kupie jakieś dobre głośniczki na przód, dobre kabelki i wygłusze  A na nastepną wypłate pomyślimy dalej
 A na nastepną wypłate pomyślimy dalej 

- Od: 22 paź 2010, 16:01
- Auto: Mazda 323 C 1,5 '96r
Głośniki zamówione 
Zdecydowałem sie na Hertza:
 http://allegro.pl/hertz-dsk-165-dystans ... 69955.html
Kolega miał je w Hondzie i mi je polecił.
Do tego zamówiona została mata bitumiczna szt. 12, myśle że powinno wystarczyć na obie strony.

Zdecydowałem sie na Hertza:
http://allegro.pl/hertz-dsk-165-dystans ... 69955.htmlKolega miał je w Hondzie i mi je polecił.
Do tego zamówiona została mata bitumiczna szt. 12, myśle że powinno wystarczyć na obie strony.

Powinny wejść.

Wejdą spokojnie, sam mam od przeszło 2 lat. Jednak brałbym Helixy, Hertze mają bardzo specyficzny tweeter i nie każdemu przypadnie do gustu brzmienie 

Ja słyszałem jak to u kolegi w Hondzie chodzi i mi sie podoba  Więc jednak zostaje przy tych.. na weekendzie montujemy i wygłuszamy
 Więc jednak zostaje przy tych.. na weekendzie montujemy i wygłuszamy 

Głośniczki i maty przyszły do domu  Jutro zabieram sie za wygłuszanie i montaż
 Jutro zabieram sie za wygłuszanie i montaż 

Sory że post pod postem 
W sobote zostały wygłuszone jedne drzwi (od pasażera) i założony głośnik i wooferek Na tej jednej stronie już widać robote
 Na tej jednej stronie już widać robote  Strasznie mi sie podoba ten dzwięk co dopiero będzie w kompleciku
 Strasznie mi sie podoba ten dzwięk co dopiero będzie w kompleciku 
We wtorek oddaje Madzie do lakiernika, gdzie zrobi mi nadkola, lusterka w kolor i brode na czarno.
W sobote natomiast zabieramy sie za drugie drzwi

W sobote zostały wygłuszone jedne drzwi (od pasażera) i założony głośnik i wooferek
We wtorek oddaje Madzie do lakiernika, gdzie zrobi mi nadkola, lusterka w kolor i brode na czarno.
W sobote natomiast zabieramy sie za drugie drzwi

Madzia odebrana od lakiernika  Zrobione nadkola, lusterka w kolor auta, czarny przód pod rejestracją, wypolerowane lampki.
 Zrobione nadkola, lusterka w kolor auta, czarny przód pod rejestracją, wypolerowane lampki.
Fotki:

Fotki:

no no no miodzio   same ładne cetki na forum
  same ładne cetki na forum 
ile cie to wyniosło jeśli można spytać a konkretnie te nadkola? bo mi już pęcherze wychodzą i też mnie to czeka
a i jak lampy polerowałeś z zewnątrz i wewnątrz? duża różnica, dobry efekt?

same ładne cetki na forum
  same ładne cetki na forum ile cie to wyniosło jeśli można spytać a konkretnie te nadkola? bo mi już pęcherze wychodzą i też mnie to czeka
a i jak lampy polerowałeś z zewnątrz i wewnątrz? duża różnica, dobry efekt?

- Od: 5 gru 2010, 09:08
- Auto: I*I Mazda 323c 1.8 16v 114KM 95r.+
Jeśli chodzi o nadkola to trzeba było malować całe elementy, a że nie było gdzie w miare zakończyć no to wyszło dość sporo  ale nie żałuje będzie na lata
 ale nie żałuje będzie na lata  Malowałem u znajomego, więc całość wyszła mi 500zł
 Malowałem u znajomego, więc całość wyszła mi 500zł 
Jeśli chodzi o polerke lamp to tylko z zewnątrz. Efekt jest powalający, wyglądają jak nowe i świecą zdecydowanie lepiej. Więc polecam taki zabieg !

Jeśli chodzi o polerke lamp to tylko z zewnątrz. Efekt jest powalający, wyglądają jak nowe i świecą zdecydowanie lepiej. Więc polecam taki zabieg !

To też mi ten kolega wszystko robił  Więc niewiem jakim sposobem
 Więc niewiem jakim sposobem  ja tylko oddałem auto i odebrałem
 ja tylko oddałem auto i odebrałem

Ja polerowałem lampy od środka i bez użycia papieru ściernego  po rozklejeniu umyłem klosz płynem do mycia szyb jak po umyciu był suchy to ręcznie wypolerowałem pastą TEMPO
 po rozklejeniu umyłem klosz płynem do mycia szyb jak po umyciu był suchy to ręcznie wypolerowałem pastą TEMPO   Obie lampy zrobiłem tak z zewnątrz i wewnątrz i efekt jest dla mnie aż nadto zadowalający i niezbyt czasochłonny pomimo że robiłem to pierwszy raz
 Obie lampy zrobiłem tak z zewnątrz i wewnątrz i efekt jest dla mnie aż nadto zadowalający i niezbyt czasochłonny pomimo że robiłem to pierwszy raz  Lampy wyglądają jak nowe i doskonale świecą więc ten zabieg się opłaca
 Lampy wyglądają jak nowe i doskonale świecą więc ten zabieg się opłaca 

- Od: 30 lip 2010, 20:15
- Auto: Mazda 323C 1.3 16v 1995r.
 Mazda 323F 1.5 16v 1996r.
Pierwszy raz widze tak zadbaną C-tkę  

D4NI3L napisał(a):Pierwszy raz widze tak zadbaną C-tkę
ojj tam