RADOM – spotkania regionalne
Na kilkaset mazd? Wiesz, ja nie chcę robić tak na siłę... Żeby trochę więcej napisało że chce się spotkać... A tu chce przyjechać dwóch, jeden zastępczą corsą a drugi hondą
plus ja i może Miecio "na okazję".

Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
kajol napisał(a): wszystko idzie w dobrą stronę żebym mógł się przesiąść w zmodernizowana pasującą do reszty
Ale to znaczy że naprawiasz swoją, czy zmieniasz na nowszy model, bo okreslenie "zmodernizowaną" to można zrozumieć tak i tak
Gdyby była lepsza pogoda, to byśmy się spotkali choćby pod biedroną i w kilku, bo na "wierną gwardię" czyli Andrzeja, Miecia, Karola, Jurka, mnie i Łukasza jak jest w R-miu zawsze można liczyć, a że niektórzy z indywidualizmem, to cóż, takie życie. Wychodzi na to że chyba będziemy się zdzwaniać na spotkania koleżeńskie i przestawać podciągać to pod klub mazdy

"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Bardzo dużo racji jest w tym Tadziomaru co napisałeś, jednak spotkanie w gronie kumpli jest bardziej realne niż Klubowe Mazdy z innymi chętnymi, sory że przyjeżdżam Hondą ale jak mnie będzie stać na nowszy model Mazdy to zmienię i będzie git
mam nadzieje że bardzo Wam nie przeszkadza zmaiana marki, bo liczą się ludzie w grupie z którą się spotykam dla mnie możesz przyjechać swoją Suzi ale zawsze możemy pogadać o Mazdach
Na ustalony przez wszystkich spot z udzialem Lukano, wypożyczę od niego Madzię żeby się nie wyróżniać

Na ustalony przez wszystkich spot z udzialem Lukano, wypożyczę od niego Madzię żeby się nie wyróżniać

Pozdrawiam wszystkich Andrzej aktaK
- Od: 7 paź 2010, 10:28
- Auto: Mazda 6 2,0 GY, Kombi
Honda Accord CM2, Kombi
Honda Stream Sport, VAN
aktak napisał(a): jak mnie będzie stać na nowszy model Mazdy to zmienię i będzie git
No!

"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
witam,
ja jak pisalem nie mialem dostepu do neta ale Karol mial dac znac jakby cos sie wyklarowalo. Przez weekend bylem troche zajety dlatego bylem pod telefonem w razie czego. tak w ogole to nie pamietam kiedy sie widzielismy ostatnim razem, jakos tak dawno strasznie. za duzo jest w ogole pisanie o spotach a ich nie ma, trzeba to zmienic
Co do innych marek aut to chyba dla nikogo nie jest problem bo ja moge autobusem przyjechac i co, nie bedziecie ze mna gadali? ;>
przyszly weekend mam nocki wiec ew niedziela by mi pasowala, na tygodniu nie mam czasu przez prace w ciagu dnia niestety.
ja jak pisalem nie mialem dostepu do neta ale Karol mial dac znac jakby cos sie wyklarowalo. Przez weekend bylem troche zajety dlatego bylem pod telefonem w razie czego. tak w ogole to nie pamietam kiedy sie widzielismy ostatnim razem, jakos tak dawno strasznie. za duzo jest w ogole pisanie o spotach a ich nie ma, trzeba to zmienic
Co do innych marek aut to chyba dla nikogo nie jest problem bo ja moge autobusem przyjechac i co, nie bedziecie ze mna gadali? ;>

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Mieczyslaw napisał(a):witam
No siema siema! Wreszcie!
Autobusem?! Odwrócimy się plecami!

"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Ostatni raz był w przydrożnej knajpie dlatego Mieciu nie pamietasz
Podjąłem decyzje naprawienia auta, brakuje mi tylko lewej listwy pod lampę, może ktoś wie o jakiejś.
zmodernizowana = dokładam spojler na klapę bagażnika dokładnie taką jak Miecio chciał mieć.
Podjąłem decyzje naprawienia auta, brakuje mi tylko lewej listwy pod lampę, może ktoś wie o jakiejś.
zmodernizowana = dokładam spojler na klapę bagażnika dokładnie taką jak Miecio chciał mieć.
Ostatnio edytowano 16 maja 2011, 11:37 przez kajol, łącznie edytowano 2 razy
kajol napisał(a):zmodernizowana = dokładam spojler na klapę bagażnika dokładnie taką jak Miecio chciał mieć.
Załóż Karolu załóż, zobaczymy jak będzie wygladąć, to może się z Mieciem skusimy
Kurde, kiedy my tego spota teraz zrobimy, Miecio zapracowany, na ostatnim nie był... W tym tygodniu nie pasuje, w weekend mnie i donaleona

Mieciu, zdobyłem komputer, na ostatnim spocie już miałem ale Ciebie nie było, to w końcu tu trzeba napisać... Do komputera dołożyli mi jeszcze nakrętki pełne chromowane do alusów, to teraz już mam ładne.
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
kajol napisał(a): zmodernizowana = dokładam spojler na klapę bagażnika dokładnie taką jak Miecio chciał mieć.
nie rob tego prosze Cie, nie rob tego. jezdzi jedna w moim kolorze z tym spojlerem, wyglada megakozacko wiec po prostu Cie znienawidze
tadziomaru1 napisał(a):Mieciu, zdobyłem komputer, na ostatnim spocie już miałem ale Ciebie nie było, to w końcu tu trzeba napisać... Do komputera dołożyli mi jeszcze nakrętki pełne chromowane do alusów, to teraz już mam ładne.
skad zdobyles i ile dales? Masz alusy wiec pewnie ciekawie te chromy wygladaja.
ja mam plany bo jesli auta nie sprzedaje przyciemnic 5 szyb i kupic 16tki, moze 17tki z rantem no i ten spojler mi teraz po glowie chodzi. No ale zeby to wszystko zrobic trzeba troche kski nazbierac

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
pisałeś o tym jakieś dwa lata temu, nie wiedziałem ze tak Ci zależy. mógłbym Ci ja odstąpić żeby ujść z życiem ale przecież nie zostawię sobie dziur na klapie i tym skazuję swoje auto na "megakozacki" wizual 
hehe no i gitarka. gdzie dorwales ta lotke? kto Ci dziury robil i gdzie bedziesz malowal? 

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Mieczyslaw napisał(a):skad zdobyles i ile dales? Masz alusy wiec pewnie ciekawie te chromy wygladaja.
Trafiłem kiedyś wieczorem na allegro, jak się okazało dość blisko domu, w Drożankach za Gozdem. Na drugi dzień rano zadzwoniłem, po robocie pojechałem, od razu na miejscu zamontowałem żeby sprawdzić czy "żyje" i wracajac do domu już się nim bawiłem
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
no i w porzadku. fajnie sie jezdzi z tym komputerkiem, zupelnie styl jazdy sie zmienia patrzac na niego

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
hehe no i gitarka. gdzie dorwales ta lotke? kto Ci dziury robil i gdzie bedziesz malowal?
kupiłem razem z klapa, znalazłem to w częściach u szwagrów przy trasie na zwoleń. po zamontowaniu zobaczę czy konieczne jest malowanie bo kolor wydaje mi się taki sam
Spot w niedzielę 22-go, obecność wszystkich posiadających mazdę obowiązkowa!!!(Ci z zastępczakami też)
Bez marudzenia!
Bo ostatnio coś to marudzenie w krew nam weszło, kurde.
Proszę proponować czas i miejsce, oraz czy w celach konsumpcyjnych z zastępczymi kierowcami, żebyśmy zdążyli ustalić coś konkretnego.
Mieciowi niedziela pasuje, my z donleonem też jednak możemy być.
Bez marudzenia!
Bo ostatnio coś to marudzenie w krew nam weszło, kurde.
Proszę proponować czas i miejsce, oraz czy w celach konsumpcyjnych z zastępczymi kierowcami, żebyśmy zdążyli ustalić coś konkretnego.
Mieciowi niedziela pasuje, my z donleonem też jednak możemy być.
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Postaram się wygospodarować czas, raczej zwykłe spotkanie-pogoda sprzyja.
mi jako poruszającemu się pojazdem zastępczym nie należy się przywilej ustaleń organizacyjnych ale proponowałem ostatnio parking m1
mi jako poruszającemu się pojazdem zastępczym nie należy się przywilej ustaleń organizacyjnych ale proponowałem ostatnio parking m1