www.mazdaspeed.pl
bzzyczek napisał(a):meziu_23 napisał(a):Moj wynik na hamowni to 237 km/h tylko to na hamowni
Ciekawe ile wtedy gps pokazywał?![]()
![]()
trzydziech napisał(a):Pewnie 0km/h bomeziu_23 napisał(a): na hamowni
bzzyczek napisał(a):bzzyczek napisał(a):Moj wynik na hamowni to 237 km/h tylko to na hamowni
Ciekawe ile wtedy gps pokazywał?
Heh to taki żart był
bartosz51 napisał(a):glowasiek napisał(a): przy obu fotelach mam tylko po jednej zaslepce, ktora jest od strony drzwi
U mnie dokładnie tak samo.Kamil napisał(a):niektóre wersję były bogatsze w dwie zaślepki do każdego fotela, tak jak ma np. polak900
Tak, to prawda – była taka wersja. Ja niestety nie podołałem dopłacieDokładnie rzecz ujmując to była "ekskluzif plus zaślepka"
Pozdro
Paweł323 napisał(a):Neonixos666 napisał(a):do zdechłego 1.5 pakować takie graty to aż śmiech się sam nasuwa
swap na coś większego tylko wchodzi w grę a myśli o turbo pozostaw w sferze marzeń bo zachodu jest więcej niż kupno turbo
moim zdaniem już dawno kosz powinien zaliczyć ten temat bo nie ma sensu tu pisać cokolwiek bo 100 razy było o tym pisane.
Co do kosztów to kolega piwo ma racje a koszty mogą nawet wyjść większe bo wszystko wychodzi w praniu.
słabi mie taka gadka. wszyscy by tylko swapowali bo samemu pomyslec sie nie chce. nie podoba sie to nikt ci nie karze czytać, siadaj do twojego smiesznego 2.0 i jedz na remiza poszpanować a nie ****** farmozonow .
lohrien napisał(a):Od razu powiem, że mam tylko jeden problempotrzebóję dokładnego opisu deski rozdzielczej , nie wiem do czego są niektóre pokrętła , kontrolki itp.
kinki napisał(a):dzial powitan:
viewtopic.php?f=137&t=2792&p=1999569#postingboxlohrien napisał(a):Od razu powiem, że mam tylko jeden problempotrzebóję dokładnego opisu deski rozdzielczej , nie wiem do czego są niektóre pokrętła , kontrolki itp.
skad sie biora tacy kierowcy
brii napisał(a):kinki – a wiesz może co znaczą te kontolki?
Ache napisał(a):Chce ktos do kurwej nedzy te oponyBo wydupia na hasiok i nie powiem ktory
kinki napisał(a):uznaje to jako zlosliwosc z Twojej strony
Barthez napisał(a):nimro3 napisał(a):Chciałbym uzyskać pewien kompromis pomiędzy dobrym wyciszeniem, a jak najmniejszym dodatkowym obciążeniem madzi.
![]()
po tym stwierdzeniu to mi cycki opadają...
PS
...
jeśli zależy Ci na zbiciu masy (już po wygłuszeniu i CA) proponuje:
1) jechać na rezerwie (– ok 40kg)
2) iść do toalety (– 1 kg)
3) być na czczo (– 1kg)
4) jechać w kąpielówkach (-2 do 3 kg)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości