ZIELONA GÓRA – spotkania regionalne
jelson napisał(a):Blumek napisał(a):Ja jeszcze majówki nie skończyłem
Ja nawet nie zacząłem można by rzec
Jelson slabo sie starasz. Trzeba bylo cos chlapnac na odstresowanie a potem sie zastanawiac czy zdasz

znaczy sie spawal
- Od: 12 lip 2009, 20:59
- Auto: mazda 323 bg 1.8 16v SOHC
Się wyszalałem w piątek na ognisku zakończeniowym szkoły
cała noc balowania... Do 13maja mi powinno starczyć
w sumie jeszcze tylko tydzień.
Z tymże jak przez w sumie cały ogólniak nie robiłem praktycznie nic. przeczytałem parę lektur pare zadań na matmę i to wszystko hehe. i Przechodziłem z roku na rok bez żadnych problemów
no co za szkoła 
Chodzi CI o Krosno Odrzańskie? Do którego w sumie nie mam aż tak daleko (ok 25km)
Z tymże jak przez w sumie cały ogólniak nie robiłem praktycznie nic. przeczytałem parę lektur pare zadań na matmę i to wszystko hehe. i Przechodziłem z roku na rok bez żadnych problemów
krzaku90 napisał(a):Ktoregos razu jak bedziecie robili jakis zlocik blizej krosna
Chodzi CI o Krosno Odrzańskie? Do którego w sumie nie mam aż tak daleko (ok 25km)
Nigdy nie jedź szybciej niż lata twój anioł stróż :)
- Od: 5 wrz 2010, 11:53
- Auto: Alfa Romeo 147 2.0 TS '02r
była: Mazda 323 C BH Z5 '96r
Hoho sie obudzili wszyscy
Ja to dzisiaj w świebodzinie byłem. Mozna i by tam jakiegos spota zrobic duzego. Jak by troche aut sie z lubuskiego zjechało to mozna by mozna
Nawet jakiegos grila zrobic to nie glupi pomysł
Ale znajac lubuski brak oragnizacjii bedzie ciezko
a szkoda.
Ja to dzisiaj w świebodzinie byłem. Mozna i by tam jakiegos spota zrobic duzego. Jak by troche aut sie z lubuskiego zjechało to mozna by mozna
Ale znajac lubuski brak oragnizacjii bedzie ciezko
- Od: 29 sie 2010, 04:03
- Auto: Mazda BA 323f 1.8
jelson napisał(a):Pikselzg napisał(a):Nawet jakiegos grila zrobic to nie glupi pomysł![]()
A że w jakiej mieścinie ?
Swiebodzin spot a potem nad jakas wode grila trzasnac. Terminy do dopasowania: 4-5, 11-12 czerwca. Myślę, że dość dalekie terminy aby wszyscy zarezerwowali sobie czas. Zbierzmy minimum 10 aut i mozemy śmigac.
Chętni:
1. Ja
- Od: 29 sie 2010, 04:03
- Auto: Mazda BA 323f 1.8
Chetnie i ja bym pojawil sie na jakiegos rogatego z lasu jednak tylko 4-5. 11-12 mam zajecia i egzaminy semestralne.
Co do grila to widze sporo wody dookola swiebodzina wiec napewno cos sie wybierze;) Preferuje bardziej ognicho, jednak w lubuskim juz byl 3 stopien przecipozarowy a tam zero znajmych lesniczych
Co do grila to widze sporo wody dookola swiebodzina wiec napewno cos sie wybierze;) Preferuje bardziej ognicho, jednak w lubuskim juz byl 3 stopien przecipozarowy a tam zero znajmych lesniczych
- Od: 12 lip 2009, 20:59
- Auto: mazda 323 bg 1.8 16v SOHC
Chętni:
1. Ja
2. jelson
jeśli czerwiec to piszę się na 99% (jeden % niepewności na ewentualność końca świata)
Dzisiaj po wieczorach nauki zdałem polski ustny
się jąkałem dużo, ale 17/20p jest
ps. no musiałem się pochwalić bo ta myśl jeszcze do mnie nie dotarła,myślałem, że 10p to będzie max
1. Ja
2. jelson
jeśli czerwiec to piszę się na 99% (jeden % niepewności na ewentualność końca świata)
Dzisiaj po wieczorach nauki zdałem polski ustny

ps. no musiałem się pochwalić bo ta myśl jeszcze do mnie nie dotarła,myślałem, że 10p to będzie max
Chociaż do Zielonej mam kawałeczek to na Świebodzin też się piszę na 99%...ten jeden procent pozostawię na dziwne zrządzenia losu...fajnie by było gdyby trochę ludzi przyjechało z lubuskiego. Z miłą chęcią odwiedzę Świebodzin miasto moich narodzin
Jeśli o mnie chodzi byłbym bardziej za 4-5 czerwca 

jacek ;) -->mazda 323F BA 1.5 96r.-->
- Od: 24 cze 2010, 11:31
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 96r.
Piniu90 napisał(a):A co do jeziorka bliżej Świebodzina to proponuje Łagów, albo NiesuliceRozważcie te propozycje
Osobiście preferowałbym Niesulice