ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
Info w sprawie dzisiejszego spotkania
spotykamy sie na wczesniej zapowiadanym Lukoilu,czekamy do 16 i jedziemy pod gorke, jakby sie okazalo ze nie wejdzie tyle aut, to wtedy odstawimy auta na kaloryfer i szybki spacerek na gore. Jesli ktos ma wieksze doswiadczenie logistyczne to czekam na propozycje
spotykamy sie na wczesniej zapowiadanym Lukoilu,czekamy do 16 i jedziemy pod gorke, jakby sie okazalo ze nie wejdzie tyle aut, to wtedy odstawimy auta na kaloryfer i szybki spacerek na gore. Jesli ktos ma wieksze doswiadczenie logistyczne to czekam na propozycje
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Również dzięki za spota, miejscówka fajna, ale trochę daleko więc frekwencja słabsza niż zazwyczaj. Raz do roku można odwiedzić i tyle
Spot dokończony w lasku na Widzewie, było wesoło, pozdrawiam kafla

Dzięki za spotkanie, frekwencja ciut mniejsza niż zawsze
bo pewnie kwestia odległości. Jednak Młynek zawsze cieszy się popularnością.
Zdjęcia będą jutro
Spot dokończyliśmy na Widzewie w lasku, było wesoło
Umcyk, ty Kaflu
podziękowania dla Pawmicha za przywiezienie grilla i obsługę prof
Grilla ma Ogr, także na next spota trzeba znaleźć osobę,która go weźmie.
Dodatkowo- zrzutka na węgiel będzie itp
Zdjęcia będą jutro
Spot dokończyliśmy na Widzewie w lasku, było wesoło
Umcyk, ty Kaflu

podziękowania dla Pawmicha za przywiezienie grilla i obsługę prof

Grilla ma Ogr, także na next spota trzeba znaleźć osobę,która go weźmie.
Dodatkowo- zrzutka na węgiel będzie itp

-
Ania_TM
Bartg napisał(a):Również dzięki za spota, miejscówka fajna, ale trochę daleko więc frekwencja słabsza niż zazwyczaj. Raz do roku można odwiedzić i tyleSpot dokończony w lasku na Widzewie, było wesoło, pozdrawiam kafla
![]()
Dzieki za laskek i trzym sie KAFLU

pozdrowienia dla nowego kolegi
miło,że wpadliście i mam nadzieję,że jeszcze się spotkamy

miło,że wpadliście i mam nadzieję,że jeszcze się spotkamy
-
Ania_TM
Miło i sympatycznie było dziś na spociku oraz super bylo na Widzewie w lasku. Dzięki jeszcze raz. Pozdrowionka dla Kafla... 
Ostatnio edytowano 8 maja 2011, 21:26 przez pawmich08, łącznie edytowano 1 raz

- Od: 9 gru 2010, 15:37
- Auto: Najpierw: Mazda 323C BA 1,3 94r
Teraz: Mazda 323F BA 1,5 98r
Padł pomysł pójścia na gokarty w jakiś weekendowy dzień
http://www.formulam1.pl/cennik.html
tu gokarty na M1
chętnych było ok 6 osób, także zbierzemy się może w tą albo w następną sobotę/niedzielę?
http://www.formulam1.pl/cennik.html
tu gokarty na M1
chętnych było ok 6 osób, także zbierzemy się może w tą albo w następną sobotę/niedzielę?
-
Ania_TM
gajos napisał(a):wydałeś kto to kafel
to Pani procesor krawedziak mnie wydala
Ale i tak was dojade za kafla

dzieki wielkie i do nastepnego
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
podziękował za spota i zakończenie w lasku, duża porcja śmiechu na zakończenie dnia to jest to 

Gdy ci smutno, gdy ci źle, odpal Vałke przejedź się
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
-
Cierpliwy
- Od: 25 kwi 2008, 18:29
- Auto: silniki rzędowe są nudne
Mazda 323F BA KL 94'
Majki88 napisał(a):podziękował za spota i zakończenie w lasku, duża porcja śmiechu na zakończenie dnia to jest to
fakt jest, faktem, ze usmialem sie jak nie wiem, teraz to w ogole nie bedzie mi sie chcialo isc jutro do pracy
-JohnnY- napisał(a):Taka fajna imprezka była a ja nie mogłem przyjechaćKiedy następny grill?
z tego co pamiętam 28.05
-
Ania_TM
zdjatka malinowe

tyle aparatow i zdjeciow, a tu sie wycisnelo 67. Myslalem ze bedzie wiecej,euuuueee
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)