Scratch Free pisak do zarysowań – opinie

Pogaduchy motoryzacyjne.

Postprzez lukaszm » 6 maja 2011, 11:56

Witam. Chciałbym zapytać czy ktoś używał tego pisaka do zarysowań Scratch Free co reklamują na Mango? Na prawdę daje taki efekt?
Forumowicz

Od: 21 mar 2008, 21:04
Auto: Hyundai i40 2.0 2014 kombi
VW Polo 6N 1.0 1999
eks: Mazda3 BK Active 1.6 MZR Z6 2005
eks: Fiat Seicento Young 0.9 1999

Postprzez Szalotka » 6 maja 2011, 14:08

Mysle ze chodzi Ci o ten specyfik :
http://www.mango.pl/nowosci/scratch_free

Sam jestem ciekaw bo w reklamie Mango TV wszysko wyglada ładnie pięknie. Nie mam pojecia jak to sie ma do rzeczywistosci. Cena nie jest wygórowana. Co prawda nie jest mi to potrzebne ale jesli srodek jest dobry to dobrze miec cos takiego.
Tylko nie wiem czy te rysy znikają az tak profesjonalnie jak to prezentują :|
Szalotka

Postprzez ZOOMik » 6 maja 2011, 18:44

Nie ma żadnych cudownych pisaków, kredek i tym podobnych wynalazków, które jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki raz na zawsze zamaskują rysy. I tak też jest w tym wypadku. Reklamówka, na której widzimy jak ów ślady po jednym pociągnięciu zostają idealnie wypełnione kolorem (a końcówka pisaka cały czas pozostaje biała <rotfl> ) to nic innego jak „komputerowe oszustwo”, mniej więcej takie samo, jak w przypadku wszelkiej maści super hiper środków do czyszczenia kibli, umywalek, wanien, patelni, itd. co to każdy brud zmywają...a jak jest w rzeczywistości wszyscy doskonale wiemy. Nie dajcie się nabrać!
Obrazek
Forumowicz

Od: 5 mar 2010, 10:22
Auto: Mazda 3BL SPORT '09

Postprzez Siw-y » 6 maja 2011, 18:49

ZOOMik napisał(a):Reklamówka, na której widzimy jak ów ślady po jednym pociągnięciu zostają idealnie wypełnione kolorem (a końcówka pisaka cały czas pozostaje biała <rotfl> ) to nic innego jak „komputerowe oszustwo”,
E tam komputerowe, najzwyklejszy film puszczony od tyłu, w rzeczywistości to ten pisak robi tą kreskę <lol>
Obrazek
¼ – 16,851s
Forumowicz

Od: 31 paź 2006, 13:36
Auto: présidentiel

Postprzez Evgeni » 19 maja 2011, 21:47

Uzywam.
Nadaje sie tylko do drobnych, powierzchniowych rys.
Wieksze otarcia, czy glebokie rysy wygladaja nawet po kilku malowaniach tak samo.
Mozna kupic za kilka zlotych w Carrefourze i przekonac sie samemu.
Kilka rys tym zamalowalem – takich jak "przejechanie kluczykiem" przez caly bok samochodu.
Poza tym to dobra zabawa na nudny dzien, lub jak sie czeka na jakiegos spoznialskiego <czarodziej>
Początkujący

Od: 7 mar 2011, 05:10