ja tak dedukuje ze moze mu chodzi o procedure startu . bo tak na upartego to kazde auto na ecu ma odcinke No chyba ze motor jest w tak tragicznym stanie ze ledwo 6 tys lapie
Zyj tak by po twojej smierci wszyscy sie nudzili...
z tych filmików to wynika tak jakby to była zwykła odcinka przez ecu no może w tej mazdzie trochę dziwnie... nie mam filmików bo może ze 2 razy pociągnąłem moją do 7700obr/min dla sprawdzenia. podobnie słychać silnik jak tutaj, ale vrisy mam dobre: http://www.youtube.com/watch?v=fcxLtnus30o
"Samochody to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym..." ---> JBC to mam trochę części do MX-6 KLDE <---
dobra, czaje... do zamknięcia... Sory ale naprawdę na samochodach się wcale nie znam... tylko motory. Pierwszy raz tak głębiej mam do czynienia z samochodami odkąd jestem tutaj na forum
no to skoro masz diesla a kreca cie motory w ktorych raczej nie uzywa sie diesli tymbardziej w "scigach' to powinienes wiedziec ze charakterystyka ich pracy dzwiek ,wkrecanie sie na obroty itp sa tak odmienne ze raczej trudno by bylo uzyskac taki efekt. pozdro
Zyj tak by po twojej smierci wszyscy sie nudzili...