Co jecie dziś na obiad ?
A za mną chodzi kebab
Z rok czasu nie jadlem i zapomnialem smaku. Moze czas sobie przypomniec ? 
Okaze sie jak wroce do domu bo moze w miedzy czasie najdzie mnie na cos innego i bardziej lajtowego wzgledem wątroby
Okaze sie jak wroce do domu bo moze w miedzy czasie najdzie mnie na cos innego i bardziej lajtowego wzgledem wątroby
-
Szalotka
No i poszedł kebab
Dobry był ale tylko dlatego ze mało surówki i sosu tez jak na lekarstwo. Oczywiscie łagodnego co by wieczorem nie paliło w czterech literach 

-
Szalotka
Dziś pierogi z mięsem od mamuśki 
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
wczoraj shaorma z kuraka z serem i surówkami- dała energię do pracy,a dziś kalmary z sosem czosnkowym mniam
trzeba głodować do świąt

trzeba głodować do świąt

-
Ania_TM
a ja po studencku,
kawa, potem jabłko i kawa
a teraz makaron z dzisiaj z makaronem z wczoraj z sosem na winie
(sos na winie – sos z rzeczami które nawiną się pod rękę)
dzisiaj całkowicie nie chciało mi się kombinować w kuchni
kawa, potem jabłko i kawa
a teraz makaron z dzisiaj z makaronem z wczoraj z sosem na winie
(sos na winie – sos z rzeczami które nawiną się pod rękę)
dzisiaj całkowicie nie chciało mi się kombinować w kuchni
Bylem u ciotki na wsi... Nie ma to jak swojskie produkty...
Jajka naturalne, pasztecik, kiełbaska gotowana, suszona. Do tego chlebek pierwsza klasa. Pszenny, a co za tym idzie: bialutki
Jajka naturalne, pasztecik, kiełbaska gotowana, suszona. Do tego chlebek pierwsza klasa. Pszenny, a co za tym idzie: bialutki

- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
U mnie dzis było tez czyszczenie
Bigos, smażony własnej roboty boczek, schab i do tego swieżutka juz nie ze swiąt zupka pomidorowa z makaronem.
Bigos, smażony własnej roboty boczek, schab i do tego swieżutka juz nie ze swiąt zupka pomidorowa z makaronem.
-
Szalotka
to co kucharz zrobi, z tego co mówił to łosoś z pieczarkami w białym winie + sos smietanowy delikatnie i suróweczka mniam
Za to porcja – w sam raz dla głodomorry 
- Od: 14 kwi 2011, 00:05
- Auto: Mazda 323 f 02' jubilee edition
Dzisiaj trzaskam grila 
Karkówka, surowa biała kiełbasa ( Olewnik ), boczek również surowy, skrzydełka kurczaka, kaszanka.
Do tego ogórek małosolny, sałatka z pomidora i ogorka zielonego oraz papryki w sosie włoskim.
I jeszcze na deser pieczywo z masłem czosnkowym rowniez grilowane
A na popitke jakis %
Pewnie wódeczka co by zbić cholesterol
Karkówka, surowa biała kiełbasa ( Olewnik ), boczek również surowy, skrzydełka kurczaka, kaszanka.
Do tego ogórek małosolny, sałatka z pomidora i ogorka zielonego oraz papryki w sosie włoskim.
I jeszcze na deser pieczywo z masłem czosnkowym rowniez grilowane

A na popitke jakis %
Pewnie wódeczka co by zbić cholesterol
-
Szalotka
gromaciek napisał(a):Dzisiaj trzaskam grilaPewnie wódeczka co by zbić cholesterol
Raczej aby, go podwyższyć.

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL