Playstation 3 – znajomi w PSN
na weekend wpada do mnie na testy Driving Force GT
zobaczymy jak sie spisze wraz z GT5 
Tej nowej co kupiliśmy jeszcze w sumie nie ruszyłem dobrze, ale co tam. Też bym bardzo był za bijatyką.
O ile na kupno kierownicy w sumie bym się smiało zdecydował, to jednak pojawiają sie dwa problemy:
– mniejszy – potrzebuje nowego stolika
– większy – potrzebuje nowego pokoju
People_Hate_Me napisał(a):Driving Force GT
O ile na kupno kierownicy w sumie bym się smiało zdecydował, to jednak pojawiają sie dwa problemy:
– mniejszy – potrzebuje nowego stolika
– większy – potrzebuje nowego pokoju
loockas napisał(a):– mniejszy – potrzebuje nowego stolika
no własnie sie zastanawiam jak ja ten problem rozwiąże xD
Mój DF GT jest na stałe do stojaka przykręcony i po złożeniu ładnie wchodzi na pion do szafy z kurtkami i płaszczami. Teraz jednak gdy gram prawie że codziennie wjeżdża ładnie pod fotel i wystając przy tym minimalnie.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Działa wam normalnie PSN? Bo podobno jakieś problemy są, prawdopodobnie ktoś coś kombinował wczoraj przy danych kart płatniczych bo wyskakiwało że próba dodania środków do konta się nie powiodła i takie tam, ja nie mogę sprawdzić jak jest u mnie bo mnie w domu nie ma.
dwóch kumpli do mnie juz dziś dzwoniło z Tym problemem i myśleli że jakos im pomogę.
ale widać to jakas globalna usterka.
ale widać to jakas globalna usterka.
No na całym świecie podobno nie działa, na stronę pleja też się podobno nie da wejść ale nie znam adresu to nie sprawdzałem 
i nadal... gdzieś czytałem, że to może nawet do poniedziałku potrwać... jedni piszą awarie serwerów, drudzy ataki hakerskie. Nie wiem co to za awarie systemów, ale chyba żadna dojrzała firma nie pozwoliłaby sobie na taki przestój w świadczeniu usług. Tak więc w awarie nie chcę mi się wierzyć.
Powiem wam że gra na Driving Force GT to inny wymiar zabawy. Zakochałem się w Tym sprzęcie 
i z żalem się dziś z nim rozstałem
bym sobie kupił ale samochód ważniejszy 
i z żalem się dziś z nim rozstałem
noucamp napisał(a):Do końca tygodnia ma nie działaća dopiero poniedziałek
http://polygamia.pl/Polygamia/1,96455,9504125,Wlamanie_do_PlayStation_Network___raport.html
Spodziewalem sie, ze jednak szybciej sie przyznaja do tego ze sa w

Swoja droga doskonale nie informowac ludzi przez tydzien, ze niezaszyfrowane informacje o numerach kart kredytowych sa w posiadaniu osob trzecich – polityka postepowania rodem z poprzedniego ustroju politycznego...
Można się było tego spodziewać po akcji z procesami i zastraszaniem...
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Trzeba przyznać, że mają niezły translator – o niebo lepszy niż google, co nie zmienia faktu, że SONY dało pupy po całości...
a ja nie dostałem maila z przeprosinami..... 
czuję się olany
czuję się olany
- Od: 10 lut 2009, 22:59
- Auto: MX-6 93' KL(F) , rower rockrider 5.2 2012
Fryzjer napisał(a):a ja nie dostałem maila z przeprosinami....
Nie masz czego żałować... translator powala... aż wstyd... pomijam brak polskich znaczków
Nasze zespoly pracuja na okragly zegar i uslugi zostana przywrócone tak szybko jak tylko to bedzie mozliwe.[...]Proszimy...[...]
ja tez chce okrągły zegar... 
o losie, już nawet w radiu o tym mówili, sony odwaliło historyczny numer.... ciekawe ile ich to będzie kosztowało, podobno już teraz ich akcje padają na pysk.
o losie, już nawet w radiu o tym mówili, sony odwaliło historyczny numer.... ciekawe ile ich to będzie kosztowało, podobno już teraz ich akcje padają na pysk.
- Od: 10 lut 2009, 22:59
- Auto: MX-6 93' KL(F) , rower rockrider 5.2 2012
Fryzjer napisał(a):a ja nie dostałem maila z przeprosinami.....
Nikt nie dostał – to nie są przeprosiny
Fryzjer napisał(a):ciekawe ile ich to będzie kosztowało,
Więcej niż dopuszczenie other OS na wszystkich konsolach i sądowe próby zakazu udostępniania klucza prywatnego