Obszycie siedzeń skórą
1, 2
_MarSs_ napisał(a):W Warszawie około 500zł za fotel na Modlińskiej (kanapa tylna około 1000zł) rozmawiałem wstępnie bez szczegółów.
Czyli jakieś 2000 zlociszy za same siedzenia. Fajnie

Jak ktoś ma tyle kasy na zbyciu to czemu nie.
Pozdrowienia z Trzebini!
http://www.mazdaspeed.pl/ – Klub MazdaSpeed
http://www.mazdaspeed.pl/ – Klub MazdaSpeed
- Od: 15 gru 2003, 20:52
- Auto: chwilowo brak
a czego się spodziewałeś- że obszyją Ci skórą całe wnętrze za 500 zyli?takich promocji u nas nie ma
- Od: 9 lis 2003, 00:21
- Auto: Było BG B3, była BA Z5, jest NA B6 :)
może taniej spróbować kupić kpl siedzeń skórzanych – znajomy kupił takowe za 1200 zł ( co prawda nie do mazdy ale do renaulta).
- Od: 15 paź 2011, 07:54
Ja wyżej od skóry cenię sobie dobry welur:
– nie nagrzewa się;
– nie trzeba natłuśzczać;
– nie pęka;
– słabo się brudzi;
ale skóra to skóra!!
No same zalety
a oprócz tego zaqjebiście się elektryzuje, szczególnie na wiosne, a niech go szlag......

ale i tak wole welur....
mysle, ze warto poszukac okazji , czy ktos nie ma na zbyciu.... ostatnio chlopaczek pozbyl sie siedzen Recaro za 600 zl ... a kilka dni temu bylam przy zakupie siedzen + [jaka?] kanapa +boczki za 850 zl do Corrado... powodzenia , oczywiscie wszystko w czarnej skorze....
- Od: 8 mar 2004, 12:49
- Auto: Coraś 2.8 VR6 :)))
Na ebay'u zestaw do Cronosa to wydatek ok. 200$. Ale to na ebay'u...
do mojej madzi marzy mi sie jasny bez. wiem ze powiedzie ze niepraktyczny bo sie szybko brudzi ale wydaje mi sie ze moje cudo by wygladalo slicznie. Tylko wlasnie musze wybrac czy nowa kanapa do pokoju czy skora do mojej madzi. nie wiem co wybrac:(
Madzia to kobieta,która potrzebuje miłości
- Od: 21 mar 2004, 20:09
- Auto: 323F 1.5l BA `97
Witam.
Ile m2 skóry liczyć na obszycie MX3? Może najpierw wersja fotele + kanapa tylna, a druga opcja to fotele, kanapa, deska i boczki?
Jaki koszt m2 skóry dobrej jakości (nie mówię o tych najdroższych)?
Ile m2 skóry liczyć na obszycie MX3? Może najpierw wersja fotele + kanapa tylna, a druga opcja to fotele, kanapa, deska i boczki?
Jaki koszt m2 skóry dobrej jakości (nie mówię o tych najdroższych)?
Jedyną drogą rozwoju jest ciągłe podnoszenie poprzeczki, jedyną miarą sukcesu jest wysiłek jaki włożyliśmy aby go osiągnąć!
- Od: 6 kwi 2008, 15:08
- Auto: MX-3 1.8 V6 Precidia
BMW E39 520i
Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24V
chcialbym odswiezyc temat:) mianowicie prosze o porade;D co do mojej BJ dac kupic te pokrowce z imitacji skory czy dac do obszycia ale to znowu duzy koszt moze inne propozycje najlepiej z linkiem:) super by bylo gdyby ktos mial zrobione i zdjecie wrzucil:)

- Od: 15 sie 2010, 14:38
- Auto: Mazda 323F 1.6I 16V 2003r
ebson napisał(a):kupic te pokrowce z imitacji skory czy dac do obszycia ale to znowu duzy koszt
tutaj sam sobie odpowiadasz na pytanie. zastanow sie nad budzetem i bedziesz wiedzial co zrobic
ebson napisał(a):propozycje najlepiej z linkiem:) super by bylo gdyby ktos mial zrobione i zdjecie wrzucil:)
prosze bardzo:
jesli chodzi o pokrowce – to sa najlepsze jakie widzialem
co do obszycia przejrzyj tematy w naszych mazdach i projektach – znajdziesz kilka ciekawych propozycji
tak na szybko to zapodam Ci to co ja robilem:
323BG oraz mx5
_MarSs_ napisał(a):Ja wyżej od skóry cenię sobie dobry welur:
– nie nagrzewa się;
– nie trzeba natłuśzczać;
– nie pęka;
– słabo się brudzi;
ale skóra to skóra!!
ja równiez mam takie same zdanie i jestem zdecydowanie za WELUR

pozdro
Pozdrawiam serdecznie wszystkich pasjonatów MAZDY :) :) :) :P :P :P
- Od: 15 kwi 2011, 21:16