Akurat czarne kierunki z tyłu to byłaby wieś, najlepiej całkiem niech się lamp pozbędzie i zaspawa i polakieruje pod kolor, bo bardziej będzie pasowało... Jak już to całe lampy, cała blenda, z przodu kierunki i boczne też czarne a nie wszędzie kolorowo a z tyłu na środku lamp jakieś czarne wiejskie plamy.
Dobra tam nie będę robił śmietniku Tomkowi ale każdy ma swój gust i robi auto pod swoje widzi mi sie Mi tam się bardziej podobają czarne kierunki z tyłu albo białe niż całe lampy czerwone.
Dziękuje za komentarze Samochód miał być utrzymany w kolorach srebrnym i czarnym, stąd wybielone kierunki. Ambery są fajne ale nie pasują do mojej "wizji" auta. Z tyłu wegług mnie jedyne sensowne rozwiązanie to oklejenie kierunków w kolor blendy, żeby nie robić choinki z auta, bo i tak żałuje że dałem zaciski na czerwomo a nie czarne i srebrny napis GT
Pare nowych fotek: Na początek dumny właściciel
Po deszczu
Wnętrze
Co do rozpórki to własny projekt , bo ori ciężko dostać tak wygląda przed założeniem
Ostatnio nie mam zbyt wiele czasu żeby tu zaglądać ale to nie znaczy że nic nie robie przy aucie . Mazda dostała nowy końcowy tłumnik dedykowany do V6 Remusa z grawerką na obu końcówkach i troche bardziej "przyziemnych" części (tulejki paski uszczelki). Zamowiłem jeszcze w marcu kolektory 6-2-1 u kolegi xxx-a ale jeszcze ich niema, więc wydech jeszcze w trakcie...