Radex napisał(a):wystarczy spojrzeć na starszą koleżankę... 626 GE. z perspektywy lat jest to auto lepiej wykonane, lepiej zabezpieczone przed rdzą oraz lepiej wygłuszone.
Wychodzi na to, że nie to auto kupiliśmy
www.mazdaspeed.pl
Radex napisał(a):wystarczy spojrzeć na starszą koleżankę... 626 GE. z perspektywy lat jest to auto lepiej wykonane, lepiej zabezpieczone przed rdzą oraz lepiej wygłuszone.
Tu też się , mogę zgodzić .... nie jest żle ....ale konkurencja wypada lepiejSkrzypek_na_dachu napisał(a):Jestem dość wymagający i lubię auta pokonujące nierówności bez uciążliwych i drażniących odgłosów zawieszenia, a GF niestety taka nie jest w najmniejszym stopniu
Skrzypek_na_dachu napisał(a):Odpowiadając:
1) opony letnie to Kleber Dynaxer HP2 kupione nowe, jakie są zimówki niestety nie pamiętam;
2) ciśnienie w kołach prawidłowe;
tadziomaru1 napisał(a):tomxl, piszesz że konkurencja wypada lepiej, np jaka konkurencja?
Radex napisał(a):rumunn95 napisał(a):kolejna ""zaleta"" to rewelacynie chlodzaca klima
mi tam ekstra chłodziaż sople ze śpików się robią
a nie zapomniałeś zamknąć obiegu powietrza w aucie?rumunn95 napisał(a):filtr pare tygodeni temu i nie chce chlodzic cholera jedna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6