Schumi03, wrzuć info do działu sprzedam. Myślę, że dość szybko znajdzie się kupiec.
Co do ori 16 – ja być może będę soje sprzedawał. Stan bdb. Ale jeszcze nie jestem pewny. Po ile takie chodzą
PW
www.mazdaspeed.pl
Co do ori 16 – ja być może będę soje sprzedawał. Stan bdb. Ale jeszcze nie jestem pewny. Po ile takie chodzą
Widzewianka_TM napisał(a):przepraszam, ale słowo ch.... jest raczej tu mało potrzebne
maciakwiat21 napisał(a):świetnie wygląda:)
Seraf napisał(a):Bardzo mi się podobapoproszę jeszcze fotki w pełnym oświetleniu
Radex napisał(a):co do autka arjot
jest piękne na tych alu![]()
Radex napisał(a):jedankże jako klubowy spec od migaczy śmiem twierdzić że te mleczne które obecnie masz NICHT PASSEN!![]()
czym prędzej zmień na dymione... SCHNELL !
![]()
arjot napisał(a):spokojne i niezbyt zrywne serce generujące 105KM napędzane benzyną
arjot napisał(a):Pomijam fakt, że nie jestem do końca przekonany czy spoiler do 1.6 to nie jest przerost formy nad treścią i udawanie czegoś czym samochód nie jest
arjot napisał(a):na liście też mam zderzak od wersji sport/amerykańskiej, jedyny kłopocik to $$...
CezaR83 napisał(a):Oj tam oj tam, chodzi o mały gustowny , wizualnie nadający nowy ładniejszy wygląd autku, a nie spełniający role dociskową![]()
CezaR83 napisał(a):arjot napisał(a):na liście też mam zderzak od wersji sport/amerykańskiej, jedyny kłopocik to $$...
Tutaj sie nie spiesz, zrobisz to za cudza kasę jak będzie okazja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości