PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
Ok, w takim razie w pierwszym poście miejsce i godzinka już zaktualizowane, myślę, że wypadzik "Pod żagle" będzie opcja zadowalającą
Skontaktuję się jeszcze z Waldkiem, co by mu oznajmić co i jak 
Miejmy tylko nadzieję, że nie będzie padać.
Miejmy tylko nadzieję, że nie będzie padać.
Lela napisał(a):O matko znowu z Wami mamy się spotkać?? To jakaś masakra czy co??
Masakrą jest czas oczekiwania na kolejne spotkanie Eluś
A może by tak naprawdę trochę bujnąć ten Włocławek? Można by do Jacola zadzwonić i jak coś to do Ambrozji ruszyć?
Czy szwedzki łoś może być mocniejszy od japońskiego samuraia?
- Od: 21 wrz 2008, 19:28
- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
toster01 napisał(a):A może by tak naprawdę trochę bujnąć ten Włocławek? Można by do Jacola zadzwonić i jak coś to do Ambrozji ruszyć?
Z tego co się orientuję Jacol chce coś większego zrobić w maju, więc dajmy mu czas na organizacyjkę
Chyba "Pod żagle" uderzymy
Waldka nie będzie, bo jest na rozpoczęciu sezonu motocyklowego na Bemowie, wróci dopiero jutro wieczorem, chciał, żeby wszystkich pozdrowić, co też czynię 
Dziekóweczka za niedzielnego spocika "Pod żaglami"
Krzychu, miło było ponownie Agę zobaczyć 
W nawiązaniu do niedzielnej rozmowy o grillu "Pod żaglami" właśnie rozmawiałem z synem właściciela i oto co usłyszałem: nie ma problemu ze zrobieniem sobie grilla, mamy zabrać tylko ze sobą własny towar (grill, żarełko, podpałki itp). Są tylko pewne warunki, żeby można było uznać spotkanko za udane i nikt nie będzie miał pretensji – na koniec bezwzględnie musi zostać porządek, co do wyrzucenia to ma być wyrzucone, grille porządnie pogaszone przed wyjazdem. Myślę, że 15-20 osób może śmiało tam wjechać
Także cóż, miejsce myślę na majóweczkę mamy, to teraz tylko zebrać ludzi 
Oczywiście byłby to któryś dzień z majowego weekendu – 30.04-03.05.2011
W nawiązaniu do niedzielnej rozmowy o grillu "Pod żaglami" właśnie rozmawiałem z synem właściciela i oto co usłyszałem: nie ma problemu ze zrobieniem sobie grilla, mamy zabrać tylko ze sobą własny towar (grill, żarełko, podpałki itp). Są tylko pewne warunki, żeby można było uznać spotkanko za udane i nikt nie będzie miał pretensji – na koniec bezwzględnie musi zostać porządek, co do wyrzucenia to ma być wyrzucone, grille porządnie pogaszone przed wyjazdem. Myślę, że 15-20 osób może śmiało tam wjechać
Oczywiście byłby to któryś dzień z majowego weekendu – 30.04-03.05.2011
Mi na pewno 2 maja nie pasuje bo robię, ale oczywiście jestem chętny na
i
.

- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
maciekpodole napisał(a):Mi na pewno 2 maja nie pasuje bo robię, ale oczywiście jestem chętny nai
.

A może i ja wpadnę 
- Od: 15 sty 2011, 23:34
- Auto: Mazda 323F BJ 1.6 '01
szigi_digi napisał(a):A może i ja wpadnę
Ależ owszem, czemu nie, Tobie też należy się
kera napisał(a):no Michał podaj termin
Najbardziej czekałem na Twoją odpowiedź, bo nie wiedziałeś jak z pracą, ale cały czas myślę mimo wszystko o niedzieli
Nie wiem jak reszcie ale mi pasuję:) Fajnie jak by wypaliło.Można by też zawiadomić Włocławek może by wpadli:)
- Od: 15 sty 2011, 23:34
- Auto: Mazda 323F BJ 1.6 '01