Foto-relacje z samodzielnie przeprowadzanych napraw
1, 2
Ja naprawiam to co było zepsute zanim kupiłem hehe. Ostatnie dwa dni spędziłem nad naprawą elektrycznej anteny. O ile antene naprawiłem – wzbudzona impulsem pracuje, ale ten impuls wzbudzm ręcznie
więc połowiczna porażka albo coś z elektroniką albo radio huhuhu ale relacja będzie 

Waluś napisał(a):Ja naprawiam to co było zepsute zanim kupiłem hehe. Ostatnie dwa dni spędziłem nad naprawą elektrycznej anteny. O ile antene naprawiłem – wzbudzona impulsem pracuje, ale ten impuls wzbudzm ręczniewięc połowiczna porażka albo coś z elektroniką albo radio huhuhu ale relacja będzie
Dobra, dobra.
Czy podsylalem Ci schematy od anteny czy tylko opisywalem jej umiejscowienie? Ciezko sie bylo do niej dobrac? Czeka mnie to samo. Moja dziala, ale sie zacina.
- Od: 13 sie 2004, 13:17
- Auto: 626 2,2 i GV 95, chevy s10 02
es napisał(a):Czy podsylalem Ci schematy od anteny czy tylko opisywalem jej umiejscowienie?
jedno i drugie
Nawet nie wiesz jak bardzo ciężko.

przypuszczam że u mnie problem tkwi w radiu, które ciągle wysyła impuls, że ma być otwarta. Po włączeniu i wyłaczeniu nic sie nie dzieje ani w antenie ani na mierniku
Chwilowo cierpie na chroniczny brak czasu.....
mam już 25 Mb a czekam na 100 za free u brejdaka na serwerku
mam już 25 Mb a czekam na 100 za free u brejdaka na serwerku
1, 2