Schowek na okulary
Strona 1 z 1
Hejka,
Czy w wersjach poliftowych jest na gorze w okolicach lusterka wstecznego schowek na okulary ? Wydaje mi sie, ze widzialem taki schowek, ale nie dam sobie glowy uciac czy to bylo w przed/po-lifcie.
Pozdr,
Maciek
Czy w wersjach poliftowych jest na gorze w okolicach lusterka wstecznego schowek na okulary ? Wydaje mi sie, ze widzialem taki schowek, ale nie dam sobie glowy uciac czy to bylo w przed/po-lifcie.
Pozdr,
Maciek
- Od: 2 sty 2011, 21:45
- Auto: Mazda 6 2,2D 180KM
polak900 napisał(a):u mnie jest
Przed czy polift ?
polak900 napisał(a):wersja z grudnia 2010 czyli poliftowa
No w mordke, to czemu ja nie mam (tez poliftowa). U mnie w tym miejscu jest jakies urzadzenie, nie mam pojecia co to jest. Wie ktos moze o co chodzi ?
Pozdr,
Maciek
może pokaż jakieś foto tego ustrojstwa, bo ciężko wróżyć co to tak z pamięci 
Mazdy puszczały różne wyposażenia na różne kraje. A może w zależności od typu nadwozia też były jakieś różnice?
Mazdy puszczały różne wyposażenia na różne kraje. A może w zależności od typu nadwozia też były jakieś różnice?
-
Kamil
Jutro pstrykne fotke i przesle. Ale kurcze, ten schowek to fajna sprawa. Niby pierda, ale jestem troche zly ...
-------------------------
Edit:
Wyglada to tak jak na zdjeciach ponizej. W srodku jest jakas soczewka/obiektyw. W mordke – co to jest ? Jakas kamera czy co ?

-------------------------
Edit:
Kamil napisał(a):może pokaż jakieś foto tego ustrojstwa, bo ciężko wróżyć co to tak z pamięci
Wyglada to tak jak na zdjeciach ponizej. W srodku jest jakas soczewka/obiektyw. W mordke – co to jest ? Jakas kamera czy co ?

polak900 napisał(a):może to od alarmu
też tak mi się wydaje, ale pewności nie mam. W mojej tego ustrojstwa nie ma, za to jest wyświetlacz czujnika zapiętych pasów tylnych.
-
Kamil
maciek.wilczak a masz na słupkach przednich te ustrojstwo od alarmu? bo u mnie jest to na słupkach, może u Ciebie umieścili to na środku 
-
Kamil
Kamil napisał(a):maciek.wilczak a masz na słupkach przednich te ustrojstwo od alarmu? bo u mnie jest to na słupkach, może u Ciebie umieścili to na środku
Hej,
Mozliwe, ze to alarm. W wersjach Sport jest montowany alarm fabryczny Mazdy i pewnie dlatego pozbawiono mnie schowka na okulary. Jutro sprawdze czy mam na slupkach jakies elementy od alarmu, bo prawde mowiac jeszcze nie ogarnalem wszystkich tematow z samochodem.
Inna sprawa – czy mi sie wydaje tylko, ale w wersjach poliftingu nie dodano kierunkowskazow w lusterkach bocznych ? Bo u mnie nie ma ...
Maciek, w tych miejscu na zdjeciu wewnatrz masz czujniki ruchu jak sie dobrze przyjzysz pod slonce albo przycwiecisz to widac w srodku czujniki. Pomiedzy nimi powinien byc wyswietlacz od zapietych pasow tyl.
Co do kierunkow w lusterkach to ja takowych nie posiadam. Wiem ze polifty maja ale to za doplata.
Co do kierunkow w lusterkach to ja takowych nie posiadam. Wiem ze polifty maja ale to za doplata.
Hej, u mnie w tym miejscu jest kontrolka zapiętych pasów pasażerów z tyłu .
Żona ma 3, gdzie w tym miejsu jest schowek na okulary i chyba przy najbliższym serwisie też sobie to zamienię.
Pozdrawiam
paros
Hej, u mnie w tym miejscu jest kontrolka zapiętych pasów pasażerów z tyłu .
Żona ma 3, gdzie w tym miejsu jest schowek na okulary i chyba przy najbliższym serwisie też sobie to zamienię.
Pozdrawiam
paros
Strona 1 z 1