czy pocieszyc sie nimi mozna do pierwszej dziury?
Virtual Tuning
Witam 
Artix:
Te felgi to ori felgi Mazdaspeed robione przez Rays Engineering dla Mazdy. Pierwsza to MS-02 17x9 +38 5x114.3, natomiast druga to Mazdaspeed MS Touring in 15x6.5 +35 4x100.Z drugimi nie miałbym problemu jeśli chodzi o rozstaw itd., ale pierwsze są tak niespotykane, że się zastanawiam. Osobiście najbardziej podobaj a mi się MS-01R in 15x7 +35 4x100, ale są nieosiągalne lub komplet w super stanie kosztuje 1500USD
(((((((((((( Gdyby ktokolwiek chciał się dołożyć do przesyłki to jest kilka fajnych gadgetów w świetnej kondycji do mazd z lat 90tych. Jakby co to PW please. Podzielimy wtedy przesyłkę adekwatnie do wartości 
Artix:
Te felgi to ori felgi Mazdaspeed robione przez Rays Engineering dla Mazdy. Pierwsza to MS-02 17x9 +38 5x114.3, natomiast druga to Mazdaspeed MS Touring in 15x6.5 +35 4x100.Z drugimi nie miałbym problemu jeśli chodzi o rozstaw itd., ale pierwsze są tak niespotykane, że się zastanawiam. Osobiście najbardziej podobaj a mi się MS-01R in 15x7 +35 4x100, ale są nieosiągalne lub komplet w super stanie kosztuje 1500USD
Ostatnio edytowano 30 mar 2011, 22:13 przez Basilius, łącznie edytowano 2 razy
Welcome to the Internet,
where men are men,
women are men,
and children are FBI agents.
where men are men,
women are men,
- Od: 4 cze 2009, 09:00
- Auto: Mazda 6 GY, 2.0 CD 143KM(166), Mazda MX-3 2.5 V6 KL-ZE
Wydaje mi sie, ze Radexowi nie chodzilo o felgi wyslane przez Ciebie tylko kilka postow nizej 
Tamte nie maja nic wspolnego z mazdaspeed....to chinczyki wiec o ich jakosc tez bym sie troche obawial.
Tamte nie maja nic wspolnego z mazdaspeed....to chinczyki wiec o ich jakosc tez bym sie troche obawial.
Welcome to the Internet,
where men are men,
women are men,
where men are men,
women are men,
Basilius napisał(a):Witam mam ogromną prośbę. Poniżej zamieszczam...
Alo
Jeśli mogę się wtrącić to bym widział te drugie, ale w troszkę innym kolorze
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Alo Brii,
osobiście kupuję te felgi tylko z powodu ich oryginalności i dlatego, że to mazdaspeed
Jesli się trafią to kupie te i posikam się z radości:

Należą do pakietu Autozam AZ-3 Touring Kit do jakiego będę dążył. Dla jednych wioska, dla mnie kwintesencja ducha JDM i najlepsiejszy tuning tego wozu. Po odmalowaniu, delikatnym podpicowaniu nawet moja żona podbiera mi ja czasami
)) i jedzie 'poszpanować' w pracy hehe. Opowiada też o silniku mimo iż nie wie o co biega, ale jak twierdzi 'chłopaki mają fajne miny'
Łobuziara!
P.S.
Mam nadzieję, że jako poprzedni właściciel cieszysz się, ze mam Twój wóz
Jeszcze raz wielki szacunek za pracę jaką włożyłeś w silnik
Sam dopiero zaczynam ogarniać. Jak będzie już co pokazywać to napewno pojawi się w projektach
Niestety paczki ida baaaardzo długo 
Poniżej AZ-3 z felgami MS-01R:

osobiście kupuję te felgi tylko z powodu ich oryginalności i dlatego, że to mazdaspeed

Należą do pakietu Autozam AZ-3 Touring Kit do jakiego będę dążył. Dla jednych wioska, dla mnie kwintesencja ducha JDM i najlepsiejszy tuning tego wozu. Po odmalowaniu, delikatnym podpicowaniu nawet moja żona podbiera mi ja czasami
P.S.
Mam nadzieję, że jako poprzedni właściciel cieszysz się, ze mam Twój wóz
Poniżej AZ-3 z felgami MS-01R:

Welcome to the Internet,
where men are men,
women are men,
where men are men,
women are men,

Panowie jaki to kolor felg, dark gold?
Ostatnio edytowano 4 kwi 2011, 11:18 przez andrzej-w, łącznie edytowano 1 raz
Hope for the best, prepare for the worst
Moja 323C
Moja 323C
- Od: 16 maja 2007, 15:02
- Auto: Mazda MX-3 white V6
Chyba nikt kodu lakieru Ci nie poda...przynajmniej tak mi sie wydaje
Podjedz do byle jakiej mieszalni lakierow i dobierz sobie jaki Ci sie tylko wymarzy i po problemie
Dla mnie to kolorek w stylu "sports bronze " z Roty.
Podjedz do byle jakiej mieszalni lakierow i dobierz sobie jaki Ci sie tylko wymarzy i po problemie
Dla mnie to kolorek w stylu "sports bronze " z Roty.
http://img709.imageshack.us/img709/1495/imgp0026j.jpg
dalbys sports bronze na te felgi?
btw. dzisiaj lece po opony 195/45 uniroyal
bedzie mi leb odskakiwal na nierownosciach 
dalbys sports bronze na te felgi?
btw. dzisiaj lece po opony 195/45 uniroyal
Hope for the best, prepare for the worst
Moja 323C
Moja 323C
- Od: 16 maja 2007, 15:02
- Auto: Mazda MX-3 white V6
Jeszcze raz jedna wielkia prośba z tym zdjęciem:

Przodzik pod rejestracją na czarno, przyciemnione postojówki i kierunki i boczne kieruneczki, tylne szybki średnio przyciemnione
I nic więcej 

Przodzik pod rejestracją na czarno, przyciemnione postojówki i kierunki i boczne kieruneczki, tylne szybki średnio przyciemnione
- Od: 22 paź 2010, 16:01
- Auto: Mazda 323 C 1,5 '96r