O szczegółach wkrótce opowiedzą już sami główni organizatorzy. Nie wyłączajcie internetu
Nowe konkursy nadciągają
Strona 1 z 1
Mam przyjemność poinformować, że do naszego konkursmistrza – Michała88 dołączyła Widzewianka_TM. Ania od dzisiaj oprócz moderowania działów 3 / 323 i Nasze Mazdy zajmie się wyciskaniem z nas twórczych soków w nowych konkursach. Wraz z Michałem przygotowują dla nas niespodziankę, która pozwoli się wykazać w konkursowej zabawie również tym, którzy mają o Mazdach dużo do powiedzenia i pokazania, ale nie koniecznie czują się pewnie za wizjerem sprzętu fotograficznego.
O szczegółach wkrótce opowiedzą już sami główni organizatorzy. Nie wyłączajcie internetu
.
the right man in the wrong place...
Fajnie
no to czekamy z niecierpliwością na szczegóły
a dla Ani powodzenia przy nowym zadaniu 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Anka gradki, a teraz bierz się do roboty 
You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Barthez napisał(a):Josh napisał(a):a dla Ani powodzenia przy nowym zadaniu
a mówiła że nie ma czasu na nic bo tyle roboty w szkole...
O czas to ty się nie martw
tco_tm napisał(a):Nie wyłączajcie internetu.
jee

Barthez napisał(a):Bartg napisał(a):O czas to ty się nie martw
ja się nie martwię – ja stwierdzam fakt
czas mam, nie bój żaby, nie zgłosiłam się ot tak, to przemyślany pomysł.
Po prostu nie miałam wtedy czasu na twoje prywatne zlecenie
dzięki za zaufanie, obiecuję,że was nie zawiodę
-
Ania_TM
Wielkanocny zajączek przed Wami! Pora na małą wielkanocną niespodziankę ze strony Klubu Mazdaspeed!
Tak jak wspominał kolega tco_tm startujemy na forum mazdaspeed z nowym konkursem!
Jest to Konkurs Literacki i zachęcam serdecznie do wzięcia w nim udziału wszystkich chętnych!
Szczegółowe informacje znajdziecie tutaj:
viewtopic.php?f=84&t=117522
Na pewno to dobra okazja nie tylko na pokazanie swojego talentu, ale i opisanie z sercem swojego wspaniałego auta, jakim jest każdy model mazdy. Zostawienie kilku słów w formie papierowej albo elektronicznej to także wspaniała pamiątka dla przyszłych pokoleń, albo dla siebie samego
Także klawiatury w dłoń, odpalamy Word i do boju mazdowicze! Ciekawe, kto będzie nowym Słowackim
Pozdrowienia i do przeczytania
Tak jak wspominał kolega tco_tm startujemy na forum mazdaspeed z nowym konkursem!
Jest to Konkurs Literacki i zachęcam serdecznie do wzięcia w nim udziału wszystkich chętnych!
Szczegółowe informacje znajdziecie tutaj:
viewtopic.php?f=84&t=117522
Na pewno to dobra okazja nie tylko na pokazanie swojego talentu, ale i opisanie z sercem swojego wspaniałego auta, jakim jest każdy model mazdy. Zostawienie kilku słów w formie papierowej albo elektronicznej to także wspaniała pamiątka dla przyszłych pokoleń, albo dla siebie samego
Także klawiatury w dłoń, odpalamy Word i do boju mazdowicze! Ciekawe, kto będzie nowym Słowackim
Pozdrowienia i do przeczytania
-
Ania_TM
Widzewianka_TM napisał(a):Szczegółowe informacje znajdziecie tutaj:
viewtopic.php?f=325&t=117522
Informacja
Nie masz wystarczających uprawnień, aby przeglądać ten dział.
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
Strona 1 z 1