RADOM – spotkania regionalne
Dzięki Wielkie Wam za miłe przywitanie, mimo że pogoda zbytnio nie dopisała SPOT okazał się całkiem przyjemny. Tak jak rozmawialiśmy, zapraszamy na spotkanie regionalne grupy świętokrzyskiej.
Pzdr
Pzdr
- Od: 20 sty 2007, 11:41
- Auto: 2006-2008 BA '96 (Z5 88 KM)
2008-2010 BG '99 (RF2A 90 KM)
2010-nadal CP '02 (RF3F 101 KM)
Lukano napisał(a):mazd max oglądałem tam kilka samochodów.
Różne bywałyTrzeba dobrze oglądać. Nie mam całkiem złych, ani dobrych opinii na temat tego komisu.
Dzięki Lukano – byłem tam i z super hiper bezwypadkowego auta zrobiło się malowane i z pękniętym lusterkiem

Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Spot niczego sobie, ale przy takiej pogodzie musimy nastawiać się raczej na nasiadówę w knajpce, a nie postój w otwartym terenie. U nas zawsze na spotach jest O.K. Niech żałują ci, którzy nie przyjeżdżają, bo można się sporo dowiedzieć
.

- Od: 12 cze 2009, 20:32
- Auto: mazda 3 1,6 DI 2006 HB-była.
Jest... toyota
troche mnie nie bylo a Wy tu szalejecie widze
ciesze sie ze spt sie udal
<b>Lukano</b> to kupiles nowy silnik do tego emiska? myslalem ze bedziesz przekladal z BaGietki
<b>Lukano</b> to kupiles nowy silnik do tego emiska? myslalem ze bedziesz przekladal z BaGietki

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
koledzy z Radomia i okolic potrzebuje waszej pomocy a mianowidzie, potrzebuje pomocy przy zakupie mazdy 323f BJ Sportivia a dokładnie mówiąc to tej
http://otomoto.pl/mazda-323f-2-0-gt-spr ... 28258.html
chodź mi o to czy ktoś z okolic Radomia był by na tyle uprzejmy oraz skory do pomocy i podjechał pooglądać to autko Ja mam około 230 Km do Radomia więc lepszym rozwiązaniem jest tam wysłać zwiad środowiskowy za pomoc będę dozgonnie wdzięczny ... proszę o kontakt na PW

chodź mi o to czy ktoś z okolic Radomia był by na tyle uprzejmy oraz skory do pomocy i podjechał pooglądać to autko Ja mam około 230 Km do Radomia więc lepszym rozwiązaniem jest tam wysłać zwiad środowiskowy za pomoc będę dozgonnie wdzięczny ... proszę o kontakt na PW
Mazda na PJ: http://www.polskajazda.pl/Samochody/Mazda/323/47144
- Od: 6 sty 2008, 17:01
- Auto: Mazda 323c 1.3 16 v --> Corolla E12 TS
Sportivki nie mam możliwości zobaczyć. Oglądałem kiedyś od tego gościa Hondę dla kogoś z forum.
Okazała się w dobrym stanie, kupił, przejechał do dziś 70 tysięcy i nadal jest zadowolony.
Ogólnie spoko gość i nie ściemnia.
Mieciu jesteś w radomiu, wiesz gdzie to jest.
Silnik w końcu kupiłem, szkoda mi się bagiety zrobiło
Okazała się w dobrym stanie, kupił, przejechał do dziś 70 tysięcy i nadal jest zadowolony.
Ogólnie spoko gość i nie ściemnia.
Mieciu jesteś w radomiu, wiesz gdzie to jest.
Silnik w końcu kupiłem, szkoda mi się bagiety zrobiło
Lukano dobrze wiedzieć ze gość ma dobrą rekomendacje
już coś na + to w takim razie czekam na kogoś chętnego który zweryfikuje mi stan blacharski oraz stan silnika ... 
Tą maździankę ktoś oglądał i polecał, kajol od nas miał ją chyba kupować. Niech ktoś kto jest w temacie jeszcze coś o niej napisze.
Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Lukano razem tego acorda ogladalismy
ja u niego widzialem pare aut i wszystkie w ladnym stanie ze szwajcarii takze gosc jest chyba godny polecenia. ja niestety nie jestem w ogole czasowy co widac bo ilosci postow ostatnio wiec niestety nie moge pomoc (np. jutro robie jakies 400km znow) sorki

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Kurcze ogłoszenie chyba wygasło a ja nie spisałem tel. może ktoś ma namiar albo jest w stanie zobaczyć stronę w offlin jeżeli mu się zachowała bo u mnie kicha :/
Szkoda mi że nie stałem się posiadaczem tego pięknego samochodu(wnioskuje po obejrzeniu zdjęć) nie miałem okazji osobiście zobaczyć więc nie mogę pomóc.
donleonmoże powiesz i przypomnisz o swoich nowych oponkach które oglądaliśmy w sobotę? akurat szukam dla szwagra i pomyślałem, że zaproponuje je. Niestety nie pamiętam nic więcej oprócz tego, ze kręcą się w Twojej madzi
donleonmoże powiesz i przypomnisz o swoich nowych oponkach które oglądaliśmy w sobotę? akurat szukam dla szwagra i pomyślałem, że zaproponuje je. Niestety nie pamiętam nic więcej oprócz tego, ze kręcą się w Twojej madzi
kajol-już odpowiadam; przejechałem na nowych oponach ok. 500 km, więc mam już pierwsze spostrzeżenia. Moje vredestein Sportrac 3 po dotarciu spisują się znakomicie. Powiem krótko-technika idzie do przodu, więc nie ma co przywiązywać się do jednej firmy. Chciałem kupić opony najlepsze w tym rozmiarze (205/55 R 16) i sądzę, że mi się udało-są ciche, mają znakomitą przyczepność, zwłaszcza na mokrej nawierzchni i krótką drogę hamowania w trudnych (deszczowych) warunkach. Jeździłem wcześniej na pirelkach (głośne!) i bridgestonkach (niezłe, ale to nie to). Gdybym miał jeszcze raz wybierać, niczego bym nie zmieniał.
- Od: 12 cze 2009, 20:32
- Auto: mazda 3 1,6 DI 2006 HB-była.
Jest... toyota
flinio napisał(a):Witam! Numer do tego Gościa od mazdy 323f 2.0 gt 783 800 81 lub 601 193 595. Ja sam u niego kupowałem swoją 626gf i jestem zadowolony z auta.
Dzięki wielkie za pomoc
dziękuje donleon za info, podobają mi się i opinia użytkownika bardzo ważna.
Pochwale Wam się , ze w weekend dokładnie niedziela byłem na lotnisku bemowo, na pokazie sprintu i driftu
Było co podziwiać . Na 1/4 startowały dwie mazdy RX 7 i 6 MPS , ale tu największa atrakcją był przejazd jet car ( samochód z silnikiem odrzutowym) a w drifcie dominowały BMW i Nissany wszystko o mocy blisko 600KM. Chciałem przejechać dwie rundki ale nie dopchałem się do kasy, za to szwagrowi się udało i był w siódmym niebie a to fanatyk jazdy bokiem.
Pochwale Wam się , ze w weekend dokładnie niedziela byłem na lotnisku bemowo, na pokazie sprintu i driftu