Tutaj się witamy
Witam wszystkich,pozdrawiam i dziekuje za pomoc którą otrzymałem zanim do końca sie przywitałem 
-
cichy113
Witam, jako nowy właściciel mazdy 323 sedan (bj) '98
Pozdrawiam wszystkich obecnych na forum, aktualnych posiadaczy i przyszłych posiadaczy mazdy
z Zielonej Góry
Pozdrawiam wszystkich obecnych na forum, aktualnych posiadaczy i przyszłych posiadaczy mazdy
-
mikronezja
Witam ze Szczecina!
- Od: 8 kwi 2011, 08:34
- Auto: Mazda 323f Bj '98 1,8
Witam serdecznie wszystkich!
Chciałbym powitać wszystkich w imieniu całego zespołu niedawno otwartego salonu i ASO Mazda przy ul. Struga w Szczecinie
Zachęcam do odwiedzenia salonu oraz zapoznania się z ofertą serwisu. Zapytania dotyczące części, dostępności, zamawiania można kierować do mnie (forum,mail,tel), w miarę możliwości będę starał się wrzucać różne promocje i nowości oferowane przez Mazde Motor Poland, w miarę możliwości jestem w stanie pomagać również w załatwianiu różnych spraw związanch z akcesoriami i częściami zamiennymi
Pozdrawiam
Paweł Wojciechowski
Dział części
Mazda Kozłowski
Chciałbym powitać wszystkich w imieniu całego zespołu niedawno otwartego salonu i ASO Mazda przy ul. Struga w Szczecinie
Zachęcam do odwiedzenia salonu oraz zapoznania się z ofertą serwisu. Zapytania dotyczące części, dostępności, zamawiania można kierować do mnie (forum,mail,tel), w miarę możliwości będę starał się wrzucać różne promocje i nowości oferowane przez Mazde Motor Poland, w miarę możliwości jestem w stanie pomagać również w załatwianiu różnych spraw związanch z akcesoriami i częściami zamiennymi
Pozdrawiam
Paweł Wojciechowski
Dział części
Mazda Kozłowski
-
ASO Mazda Szczecin
Witam wszystkich. Kolejny szczęśliwy posiadacz mazdy a dokładnie 323f sportive 01r. Tomek
-
tylos2
Witam wszystkich
Forum przeglądam już od dłuższego czasu jako szczęśliwy posiadacz najpierw Mazdy 626 a teraz Mazdy 5. Gorące pozdrowienia dla wszystkich Forumowiczów. Bartek
Forum przeglądam już od dłuższego czasu jako szczęśliwy posiadacz najpierw Mazdy 626 a teraz Mazdy 5. Gorące pozdrowienia dla wszystkich Forumowiczów. Bartek
-
krolik_82
Witam wszystkich
Zygi z Gdańska. Całe zycie na dwoch kolkach. Obecnie "w trakcie" poszukiwań xedosa 6
.
Pozdrawiam
P.S Jak ktos ma xeda 6 czarnego ze szklanym szyberkiem na sprzedaz to ja chętnie
Zygi z Gdańska. Całe zycie na dwoch kolkach. Obecnie "w trakcie" poszukiwań xedosa 6

Pozdrawiam
P.S Jak ktos ma xeda 6 czarnego ze szklanym szyberkiem na sprzedaz to ja chętnie
" To dykty ciężkie, obcierają..."
- Od: 9 kwi 2011, 17:23
- Auto: oby Xedos 6:)
Witam!
Na imię mi Karol, mieszkam w małej wiosce o nazwie Sadłuki
/ okolice Malborka (Pomorskie)
Od kilku lat bujałem się dwoma kółkami... Ostatnio moto (które niestety sprzedałem i zbieram na coś nowego do Stuntu) to był Kawasaki KMX 125, wcześniej jakieś SM i trochę ścigami i crossami się latało;)
Było duuuużo przygody ze stuntem oraz motocrossem;)
Na dzień dzisiejszy posiadam Madzie 626 z 92 roku 2,0 diesel.
Na teraz wiele jest w niej do życzenia (oprócz silnika).
Już wkrótce Zaczynam przy niej prace (zaczynam od wymiany tylnych amorków oraz kupna jakiś kółek 15')
Pozdrawiam gorąco;)
Kula;)
Na imię mi Karol, mieszkam w małej wiosce o nazwie Sadłuki

Od kilku lat bujałem się dwoma kółkami... Ostatnio moto (które niestety sprzedałem i zbieram na coś nowego do Stuntu) to był Kawasaki KMX 125, wcześniej jakieś SM i trochę ścigami i crossami się latało;)
Było duuuużo przygody ze stuntem oraz motocrossem;)
Na dzień dzisiejszy posiadam Madzie 626 z 92 roku 2,0 diesel.
Na teraz wiele jest w niej do życzenia (oprócz silnika).
Już wkrótce Zaczynam przy niej prace (zaczynam od wymiany tylnych amorków oraz kupna jakiś kółek 15')
Pozdrawiam gorąco;)
Kula;)
KUPIĘ FIATA 126 p "MALUCHA"
Mam na sprzedaż wszystkie części od madzi 626 GE
Mam na sprzedaż wszystkie części od madzi 626 GE
- Od: 9 kwi 2011, 23:59
- Auto: szukam fiata 126 p !
Witam wszystkich bardzo serdecznie
Od wczoraj jestem posiadaczem Mazdy 6 z '03 w 2 litrowym Dieslu (136KM) , mam na imię Krzysztof, pochodzę z Radomia. Mam nadzieję, że znajdę tu pomoc w ewentualnych kwestiach zarówno technicznych jak i czysto informacyjnych.
POZDRAWIAM
Od wczoraj jestem posiadaczem Mazdy 6 z '03 w 2 litrowym Dieslu (136KM) , mam na imię Krzysztof, pochodzę z Radomia. Mam nadzieję, że znajdę tu pomoc w ewentualnych kwestiach zarówno technicznych jak i czysto informacyjnych.
POZDRAWIAM
-
hurey
Witam
Jeszcze nie jestem posiadaczem mazdy, ale w tym tygodniu się to zmieni. Mam nadzieję, że forum będzie dla mnie pomocne w wielu sprawach dotyczących mojej przyszłej Mazdy 323F
Michał
Jeszcze nie jestem posiadaczem mazdy, ale w tym tygodniu się to zmieni. Mam nadzieję, że forum będzie dla mnie pomocne w wielu sprawach dotyczących mojej przyszłej Mazdy 323F
Michał
- Od: 8 kwi 2011, 20:15
- Auto: Mazda 323F Bj 1,5 ZL 1999r.+Stag
Moja Bejota:)
Mieszkam w Tarnowskich Górach, pracuję w Bytomiu.
Kiedyś Mazda 626, teraz Mazda 6 D – zawsze hatchback
Kiedyś Mazda 626, teraz Mazda 6 D – zawsze hatchback
-
GlinMar
Macie tu naprawdę sporą kopalnię wiedzy. Cokolwiek nie wpiszę na temat mojej mazdy w Google od razu to forum wyskakuje z odpowiedzią na wiele moich pytań. Pomyślałem, że warto się tu zarejestrować. Od niedawna jestem użytkownikiem białej Mazdy 6 Hatchback CITD z końca roku 2002. Pozdrawiam wszystkich!
-
makow
Witam wszystkich
Mieszkam w Gdańsku i posiadam od roku Mazdę 626 GF '98 2.0 (115KM).
pozdrawiam
Mieszkam w Gdańsku i posiadam od roku Mazdę 626 GF '98 2.0 (115KM).
pozdrawiam
-
rafaello_rm
Witam witam! Mam na imię Arek, mieszkam w UK , okolice Liverpoolu, od miesiąca jestem posiadaczem srebrnej Mazdy 6 1.8 TS z 2003 roku (1 rejestracja 2004). Pozdrawiam wszystkich!

Ostatnio edytowano 10 kwi 2011, 17:53 przez bury84, łącznie edytowano 1 raz
Sprzedam konsole środkową do M6 polift, z uszkodzonym Cd Bose, bez sterowników nawiewu
- Od: 21 mar 2011, 00:37
- Auto: Mazda 6 2.0 TS2, 2005
Mazda 3 1.6 TS2, 2005
viewtopic.php?f=331&t=131055