Mazda Lantis BP 97r GT
MateoO nie wiem czy już wpłaciłeś czy nie, ale generalnie naklejki się robią a wykonawca na kasę czeka
Ostatnio znalazłem zdjęcie co do mojej blendy....
także po prostu były różne wersje z blendą albo z napisami mazda i lantis albo i nie. A co do mojej blendy to czekam na naklejki z napisem mazda i lantis. Mają być orginalnych rozmiarów i czcionką. Zobaczę jak będą wyglądały naklejki i zadecyduje czy będą naklejone na blendę czy nie. Co to autka to niebawem będzie wycięty katalizator, zamontowana osłona kolektora i zlikwidowane pukanie w tylnym zawieszeniu

także po prostu były różne wersje z blendą albo z napisami mazda i lantis albo i nie. A co do mojej blendy to czekam na naklejki z napisem mazda i lantis. Mają być orginalnych rozmiarów i czcionką. Zobaczę jak będą wyglądały naklejki i zadecyduje czy będą naklejone na blendę czy nie. Co to autka to niebawem będzie wycięty katalizator, zamontowana osłona kolektora i zlikwidowane pukanie w tylnym zawieszeniu
- Od: 14 sty 2011, 10:36
- Auto: Mazda 323F Ba 1.8 1997r
Mazda 6 GH 2.5 2008
skrzydło na klapie z pakietu MazdaSpeed Touring Kit :p i chyba też progi z pakietu ale słabo widać
jakieś dziwne chlapacze reszta to seria na rynek JP
jakieś dziwne chlapacze reszta to seria na rynek JP
Gdy ci smutno, gdy ci źle, odpal Vałke przejedź się
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
-
Cierpliwy
- Od: 25 kwi 2008, 18:29
- Auto: silniki rzędowe są nudne
Mazda 323F BA KL 94'
No i tak jak mówiłem – z naklejkami jest git malina
Też mam takie ale nie naklejałem narazie, a zamiast tego dokleiłem tylko czarny napisik "lantis" czcionką rozmiaru takiego jak napisy na blendzie 323f 
Nie ma sprawy, jakby kiedyś jeszcze coś to wiesz gdzie mnie szukać. Dałbyś jeszcze jakieś lepsze foty tej blendy teraz z napisami bo teraz mi się podoba ale mało widać bo zła perspektywa zdjęcia