RADOM – spotkania regionalne
ciekawe czy bedzie mial szkode calkowita. wazne ze jemu nic nie jest

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
- Od: 13 cze 2009, 14:51
- Auto: MaZdA 626GF 2.0 1998
No dobra! Zaczynamy Sezon Wiosenny!
Sobota 9-tego o 14.00/14.30 spotkanie pod Biedronką na Żółkiewskiego. Jak Miecio zatwierdzi termin, proszę potwierdzać przybycie.
Lukano, nie będziesz czasami w R-miu?
Karol, liczymy że czymś przyjedziesz (możesz nawet rowerem, ciepło jest
) 
Sobota 9-tego o 14.00/14.30 spotkanie pod Biedronką na Żółkiewskiego. Jak Miecio zatwierdzi termin, proszę potwierdzać przybycie.
Lukano, nie będziesz czasami w R-miu?
Karol, liczymy że czymś przyjedziesz (możesz nawet rowerem, ciepło jest

Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Ze mną nie jest źle, szyja i plecy trochę bolą; gorzej z mazda. Odwiedził mnie człowiek od wyceny i wspomniał ze jest szansa na szkodę całkowita ale nie wydaje mi się żeby tak mi poszli na rękę.
flinio ta 323 bardzo mi sie podoba i dziękuje za propozycje ale na wczoraj nie dysponowałem taką gotówką. Dziś już mam, posiadam, przemieszczam się corsa b którą z chęcią oddam siostrze jak tylko przesiądę się od czegoś bardziej męskiego bo kolor oczywiście ten najszybszy – czerwony
.
Pewnie, ze przyjadę choćby nawet tym samochodem.
flinio ta 323 bardzo mi sie podoba i dziękuje za propozycje ale na wczoraj nie dysponowałem taką gotówką. Dziś już mam, posiadam, przemieszczam się corsa b którą z chęcią oddam siostrze jak tylko przesiądę się od czegoś bardziej męskiego bo kolor oczywiście ten najszybszy – czerwony
Pewnie, ze przyjadę choćby nawet tym samochodem.
tadziomaru1 napisał(a):Jak Miecio zatwierdzi termin, proszę potwierdzać przybycie.
Tadziu z Mieciem to będzie kłopot ponieważ wyjechał (chyba) już do pracy poza Radom ale możemy oczywiście się spotkać, do Lukano jakoś się skontaktuję ale nie wiem czy Ty
Pozdrawiam wszystkich Andrzej aktaK
- Od: 7 paź 2010, 10:28
- Auto: Mazda 6 2,0 GY, Kombi
Honda Accord CM2, Kombi
Honda Stream Sport, VAN
zgadza sie, wyjezdzam za pare godzin z Radomia i bede w przyszlym tygodniu takze spot odbedzie sie beze mnie bo mam nadzieje ze sie odbedzie 
co do tej BA GT to u tego goscia ogladalem pare aut i nie znalazlem razacych w oczyusterek takze mysle ze bez przeszkod mozna grac, po wczesniejszych oglledzinach oczywiscie
co do tej BA GT to u tego goscia ogladalem pare aut i nie znalazlem razacych w oczyusterek takze mysle ze bez przeszkod mozna grac, po wczesniejszych oglledzinach oczywiscie

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Może pogoda nam dopisze i spocik odbędzie się w iście wiosennej aurze
To jeszcze wczesne godziny popołudniowe więc pytanie – będziemy chodzić miedzy samochodami i kopać w koła czy może byśmy wybrali się na przejażdżkę poza miasto?
To jeszcze wczesne godziny popołudniowe więc pytanie – będziemy chodzić miedzy samochodami i kopać w koła czy może byśmy wybrali się na przejażdżkę poza miasto?
Kajol czy już coś nabyłeś, czy przyjedziesz Corsą. Widzisz jak nie ma Miecia chłopaki nie chcą się spotykać, a Miecia nam wcieło do samych świąt, szkoda będziemy musieli zrobić grila w Skaryszewie u Ciebie 
Honda Accord CM2, Kombi
Honda Stream Sport, VAN
Dobrze, że nie rozjechałeś tych ludzi na przejściu jak Cię uderzył, bo wtedy to by było.
Wiesz szkoda całkowita dobra nie jest. Przy częściach dostał byś więcej, mazda nie ma zamienników.
Przy uszkodzonym zderzaku i paru pierdołach w maździe wlepili mi szkodę całkowitą, w Twoim przypadku gość raczej się tylko droczy
Tylko zależy ile Ci za nią wypłacą. Jak zwykle za pozostałości pewnie polecą w kulki. te ich śmieszne giełdy wraków.
Ja w Radomiu niestety będę dopiero w lany poniedziałek i to dosłownie na kilka godzin.
Przy okazji się pochwalę
Wczoraj odpaliłem mx3 po swap-e silnika na BP. Pięknie cyka
:D:D:D
Tak, że teraz już będę miał dwie mazdy do wyboru na spota
Wiesz szkoda całkowita dobra nie jest. Przy częściach dostał byś więcej, mazda nie ma zamienników.
Przy uszkodzonym zderzaku i paru pierdołach w maździe wlepili mi szkodę całkowitą, w Twoim przypadku gość raczej się tylko droczy
Tylko zależy ile Ci za nią wypłacą. Jak zwykle za pozostałości pewnie polecą w kulki. te ich śmieszne giełdy wraków.
Ja w Radomiu niestety będę dopiero w lany poniedziałek i to dosłownie na kilka godzin.
Przy okazji się pochwalę
Tak, że teraz już będę miał dwie mazdy do wyboru na spota
kajol-przykra sprawa z tym wypadkiem. Jakby jakieś badanka były potrzebne, to wiesz, do kogo masz się udać
. Przyjeżdżaj na spot czym chcesz-to nie Twoja wina, że jakiś oszołom skasował Ci madzię.
- Od: 12 cze 2009, 20:32
- Auto: mazda 3 1,6 DI 2006 HB-była.
Jest... toyota
Witam
czy zna ktoś auto komis Quattro na ul. Warszawskiej 148? Będę tam jutro ok. 9.30 oglądać autko. Jeśli ktoś coś słyszał złego lub dobrego o tym komisie to proszę o informacje.
Z góry wielkie dzięki
Z góry wielkie dzięki
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
mazd max oglądałem tam kilka samochodów.
Różne bywały
Trzeba dobrze oglądać. Nie mam całkiem złych, ani dobrych opinii na temat tego komisu.
donleon czyżbyś lekarzem był
??
Różne bywały
donleon czyżbyś lekarzem był
Lukano napisał(a):donleon czyżbyś lekarzem był
jest mistrzem analiz lekarskich, więc może pomóc w badankach
Łukasz czy jak przyjedziesz do Radomia będziesz na dłużej, jak będziesz miał chwilę czasu daj cynk na nr. 793-760-670 oddzwonię, chcialem pogadać

Honda Accord CM2, Kombi
Honda Stream Sport, VAN
Witam wszystkich
Może uda mi się jutro wpaść pod Biedrone, ale niestety jeszcze starym Seat'em, bo moja nowa madzia marnuje sie jeszcze w komisie
a ja czekam 2tydz. na formalności
Przy okazji macie może jakiegoś dobrego mechanika od diesli z okolic Radomia co już troch grzebal w Mazdach? Przegląd trza zrobić, możliwe że rozrząd też (160k na liczniku- brak info w ASO przy jakim przebiegu była 1 wymiana rozrządu)
Miał ktoś z Was styczność z radomskim ASO Cortes, bylem tam dzisiaj ale cena przeglądu troche mnie powaliła – z wymianą rozrządu, filtrów i oleju 4000PLN
Pozdrawiam
PS. Sorki za zaśmiecanie postu technicznymi sprawami
Może uda mi się jutro wpaść pod Biedrone, ale niestety jeszcze starym Seat'em, bo moja nowa madzia marnuje sie jeszcze w komisie

Przy okazji macie może jakiegoś dobrego mechanika od diesli z okolic Radomia co już troch grzebal w Mazdach? Przegląd trza zrobić, możliwe że rozrząd też (160k na liczniku- brak info w ASO przy jakim przebiegu była 1 wymiana rozrządu)
Miał ktoś z Was styczność z radomskim ASO Cortes, bylem tam dzisiaj ale cena przeglądu troche mnie powaliła – z wymianą rozrządu, filtrów i oleju 4000PLN
Pozdrawiam
PS. Sorki za zaśmiecanie postu technicznymi sprawami
-
dominion1978
dominion1978 napisał(a):Przy okazji macie może jakiegoś dobrego mechanika od diesli z okolic Radomia co już troch grzebal w Mazdach? Przegląd trza zrobić, możliwe że rozrząd też (160k na liczniku- brak info w ASO przy jakim przebiegu była 1 wymiana rozrządu)
Witam, jak chcesz ja moge polecic swojego ale w Warszawie, serwisuje tam swoje mazdeczki od 1992r, czlowiek zajmuje sie tylko japoncami.
http://www.moloski.republika.pl – to moje kolejne hobby, a jest ich jeszcze kilka :D
http://www.hotelglass.radom.pl – polecam klub BABYLON
Pozdrawiam-MARCIN.
http://www.hotelglass.radom.pl – polecam klub BABYLON
Pozdrawiam-MARCIN.
- Od: 7 lis 2007, 18:43
- Auto: 323F BA 1.8, MPV LW 2.0
aktak napisał(a):Lukano napisał(a):donleon czyżbyś lekarzem był
jest mistrzem analiz lekarskich, więc może pomóc w badankach
Łukasz czy jak przyjedziesz do Radomia będziesz na dłużej, jak będziesz miał chwilę czasu daj cynk na nr. 793-760-670 oddzwonię, chcialem pogadać
aha
Kurcze potrzebny mi jakiś dobrze znajomy lekarz.
Jak na razie lipa z wyjazdem do Radomia niestety
Będę na święta, ale tylko w poniedziałek na kilka godzin.
Tak, że z czasem to nie wiem jak będzie.
Mój numer jak by co 698511930.
PS. Kto może niech przyjedzie na spotkanie, obojętnie czym, mazdą, wozem drabiniastym, MPK.
Byle był