MX-3 EC K8 '96
Mój był pęknięty z tyłu i to był jeden z powodów, aby go okleić. A przy okazji poprawić nieco wygląd 
Cieszę się, że się podoba
Cieszę się, że się podoba
Też bym ją chętnie zobaczył, ale póki co brak funduszy na takie przyjemności 
Ostatnio edytowano 30 mar 2011, 15:46 przez lukipietras, łącznie edytowano 1 raz
Oj przy tak okrągłej powierzchni byłoby ciężko folią.. Może hydrografika? Coś o tym słyszałem, ale nie wiem gdzie takie rzeczy robią 
A podłokietnik bardzo ładny
Naprawdę ładnie się wpasował do wnętrza, tylko właśnie coś jeszcze by się przydało okleić 
A podłokietnik bardzo ładny

- Od: 2 wrz 2009, 12:53
- Auto: MX6 KL '92
gdzieś tam robią, kiedyś nawet patrzałem, ale za cenę tej usługi już można kupić gałkę mazdaspeed. jest to dość droga technika choć w miarę prosta...sewa napisał(a):Oj przy tak okrągłej powierzchni byłoby ciężko folią.. Może hydrografika? Coś o tym słyszałem, ale nie wiem gdzie takie rzeczy robią
loockas napisał(a):Oklej te co masz
ta i korektorem napisz mazdaspeed
Takie elementy zostały oklejone:

Narazie tyle. W planach mam jeszcze jeden element, ale to dopiero za jakiś czas

Narazie tyle. W planach mam jeszcze jeden element, ale to dopiero za jakiś czas
Chciałby zrobić tło wokół zegarów. Tylko nie wiem jeszcze czy da się to jakoś sensownie zrobić
Gdyby się udało myślę, że dobrze by to wyglądało.

dodają uroku;) wygląda teraz na nieco obniżoną;)
- Od: 31 mar 2010, 17:04
- Auto: MX-3 K8 92'
Wygląda, a nie jest
i raczej nie będzie, felgi założone narazie na próbę zobaczymy jak się będą sprawować. Jak będzie ok, to sezon przejeżdżą 
lukipietras napisał(a):Wygląda, a nie jesti raczej nie będzie, felgi założone narazie na próbę zobaczymy jak się będą sprawować. Jak będzie ok, to sezon przejeżdżą
Wygladaja super
- Od: 18 sty 2010, 21:32
- Auto: Była Mazda MX-3
DOHC 1.6 16v 96r.
"Oriental red"
jest Fiat Coupe 2.0 20v 147KM
Na tych felgach znacznie lepiej
Ten podłokietnik w karbonie naprawdę ci się udał. Jeszcze kilka drobiazgów w środku okleić i będzie, jak fabryczne
.
Ogólnie ładna MX-trójeczka.

Ten podłokietnik w karbonie naprawdę ci się udał. Jeszcze kilka drobiazgów w środku okleić i będzie, jak fabryczne
Ogólnie ładna MX-trójeczka.
Wszystko jest trudne, nim stanie się łatwe...
- Od: 24 cze 2010, 22:43
- Auto: Mazda 3 BK 2,3 USA 2007r.
moja była 323F BJ 1,6 2002r.