Witajcie,
nie wiem czy mieliście podobne dolegliwości – jeżeli na dworze jest mróz, mnóstwo śniegu to podczas odpalania auta lub parkowania czuć w środku spaliny.
Używam też szóstki w dizlu i zauważyłem dokładnie to samo.
Słyszeliście coś o tym?
Pozdrawiam
Wyczuwalne spaliny wewnątrz auta
Strona 1 z 1
Również niczego podobnego u mnie nie zaobserwowałem.
Zastanawiające, że dwie nowe mazdy, nagle w tym samym czasie w zimie wykazują takie same objawy – przyznasz, że mało prawdopodobne by była to jakaś usterka? Ja bym obstawiał tak jak scobel sprzęgło, no ale skoro jesteś absolutnie pewien, że to jest zapach spalin to nie wiem. Dziwne. Nie zapomnij nas poinformować o diagnozie ASO
Zastanawiające, że dwie nowe mazdy, nagle w tym samym czasie w zimie wykazują takie same objawy – przyznasz, że mało prawdopodobne by była to jakaś usterka? Ja bym obstawiał tak jak scobel sprzęgło, no ale skoro jesteś absolutnie pewien, że to jest zapach spalin to nie wiem. Dziwne. Nie zapomnij nas poinformować o diagnozie ASO

ZOOMik napisał(a):Nie zapomnij nas poinformować o diagnozie ASO
oczywiście, nie zapomnę. A póki co postaram się dokładniej zaobserwować w jakich momentach dokładnie to się dzieje.
pozdrawiam
paros
Strona 1 z 1