Dzisiaj za wycieraczki mazdeczek powedrowalo 6 ulotek mazdaspeed
Pierwsza byla czerwona Mazda (hmmm model nie wiem jaki jakies coupe moze starszy 626 nie wiem nie powiem) Niedaleko mokpolu na egejskiej (boczna od sobieskiego tam obok kosciola).
Kolejna to Mazda 121 (fordowska

) bordowa niedaleko poprzedniej.
Kolejna to Mazda 323 BG czerwona przy przychodni lekarskiej na bonifacego (rej. z Minska Maz. WM).
Kilka samochodow dalej srebrna 323 F BJ (Rej. o ile dobrze pamietam WE ).
Biala 626 GE na parkingu przed blokami na Iberyjskiej.
Zielona 626 Cronos z przyciemnianymi szybkami przy kiosku przy wjezdzie na Iberyjska (zawsze tam stoi

)
Bylo jeszcze kilka ale na parkingach za siatka i na swiatlach – jak bede samochodem to nie daruje
Pozdrawiam wszystkich
EDIT: 6.12.2005
Dzisiejsze polowanie na Mazdy zakonczone powodzeniem
W drodze na przystanek dopadlem te dwie Mazdeczki ktore schowaly mi sie wczoraj za siatka
A wiec Granatowa z zielonym zderzakiem 626 GE Pozdrawiam
Druga to czarna 323 BG
No i dalej sie zaczelo..
Metro sluzew parking przy Landzie: Niebieski metalik 323 BG i zielona 121
Blizej pulawskiej czarna Mazda 6
Wracajac do domu napotkalem jeszcze jedna zielona Mazde 121 przy tym samym kiosku co wczoraj stala 626 GE a kawalek dalej ulotke dostala tez 626 GD srebrna
W drodze Na Sadybe ulotke dostala ladna czerwona 323 F i na osiedlu z domkami jednorodzinnymi (ul.truskawiecka) kolejna niebieska 626.
Znalazlem jeszcze 323 F niebieska – ona rowniez dostala ulotke (przy boisku na stegnach)
A na oku mam jeszcze czerwona 323 i zielona mx-3 ktore stoja na parkingu strzezonym na stegnach – oni pewnie z klubu
Kurde wydrukowalem wczoraj 20 ulotek dzisiaj zostalo mi 4

Chyba musze zwolnic troszke
Troche sie rozpisalem a teraz pisac ktora mazda czyja jest
Pozdrawiam