Mazda 323f B8-ME '91 / J-Spec Taillights ;)
lemur zostaw te pierwsze ! tylko gdzie masz "nakładki na nie" ? lepiej będzie wyglądało !
korzystając z okazji – jak Madzia przyjęła gaz ? i jak się na nim jeździ ? (sam przecież nad tym myślałem
)
pozdrawiam
korzystając z okazji – jak Madzia przyjęła gaz ? i jak się na nim jeździ ? (sam przecież nad tym myślałem
pozdrawiam
- Od: 31 paź 2008, 23:24
- Auto: NAJLEPSZE NA ŚWIECIE – służbowe ...
Picolinek napisał(a):lemur zostaw te pierwsze ! tylko gdzie masz "nakładki na nie" ? lepiej będzie wyglądało !
Te pierwsze i tak wyjadą bo nie mogę na nie patrzeć...

Picolinek napisał(a):jak Madzia przyjęła gaz ? i jak się na nim jeździ ? (sam przecież nad tym myślałem )
Wiesz co... generalnie nic się nie dzieje. Czasem obroty falują ale to pewnie kwestia regulacji. Poza tym bardzo odczuwalnej różnicy w przyspieszeniu nie odczuwam. Spalanie też ok.

wilusjdm napisał(a):jebitna zieleń
Połowa pseudo JDMowych aut jeździ na kołach ala Takata green, więc odpada. Poza tym średnio mi się to widzi.
Michu! napisał(a):sam nie umie sie zdecydować, które lepsze odpicuj spidlajny i je wrzucaj ~!
No nie mogę się zdecydować.
Co do koloru na jaki maznąć to czerwony kozak zółty też
Dużo jest pomysłów, ale zronisz jak uważasz . W sumie też mi chodzą 17' ale tych by trzeba było sie pozbyć .
Dużo jest pomysłów, ale zronisz jak uważasz . W sumie też mi chodzą 17' ale tych by trzeba było sie pozbyć .
Na dniach muszę zawias ogarnąć. Także nie wiem czy przy -40 17" wejdzie.
Z tymi pstrokatymi kolorami to różnie, bo kolor budy jest taki jakiś
. Wieczorem wygląda przekozacko i gdyby tak wyglądał cały czas kochałbym całym sercem
Żółty fluor od dawna mi chodzi po głowie, ale dobry wzór felgi jest potrzebny.

Z tymi pstrokatymi kolorami to różnie, bo kolor budy jest taki jakiś

Żółty fluor od dawna mi chodzi po głowie, ale dobry wzór felgi jest potrzebny.
Dzisiaj znalazłem w graciarni klakson który udało się założyć, ale, żeby nie było zbyt pięknie... to nie działa.
Ale nie ma już takiej dziury i zawsze bezpieczniej przy ewentualnej kontroli.
Na zdjęciu wygląda to ewidentnie słabo. Na żywo wygląda znacznie lepiej. Jednak i tak muszę dobrać się do jakiegoś przycisku MOMO.

Na zdjęciu wygląda to ewidentnie słabo. Na żywo wygląda znacznie lepiej. Jednak i tak muszę dobrać się do jakiegoś przycisku MOMO.

Michu! napisał(a):trampki + 10 do prędkości
Trampki niutków trochę dodają. Wprost proporcjonalnie do ilości dziurek na sznurówki.

Michu! napisał(a):co w koncu wykminiłeś z tymi felgami?
Wykminiłem to, że mam pękniętą jedną springę i różnica w wysokości między lewym a prawym kołem to jakieś 4 cm. W sumie mógłbym dociąć jeszcze z tej, uciąć drugiej i gleba DIY jak się patrzy. Ale strzela to niemiłosiernie. Springa przestawia się jak chce. Autem buja... to nie SC, żeby taki cyrki odstawiać.

Także najprawdopodobniej na pierwszy ogień zawias -40

Bartg napisał(a):Jedzie na jasną górę po poradę
Żeby wspomóc moje zdolności intelektualne podczas pisania matury. Żeby zdać, znaleźć lepszą fuchę (tak wiem śmieszny argument, że matura coś zmienia

l3mur91 napisał(a):że matura coś zmienia
Odłóż mature na bok, zostań karate
Co do kiermany ładnie wygląda z tym kołpakiem na środku, co do klaksona polceam kupić wuwuzele i problem z bani
Temat jest o aucie,a nie spamowaniu
co z zawiasem, bo ja swojego nie sprzedam raczej, ha!

co z zawiasem, bo ja swojego nie sprzedam raczej, ha!
-
Ania_TM