Co chwile czego nie dotkną wyłażą jakieś niespodzianki na podłodze.....wrrr....ciężko będzie pewnie z kasą za tą blachówę
Mazda 323F BA KL 94' – projekt kac-mar
Właśnie wróciłem od blacharza, przygotowany – znaczy odwiercony jest prawy próg na całej długości łącznie z tylnym błotnikiem. Dzisiaj postara się wyciąć to samo z mojej i jutro wstawić. Potem druga strona i podłoga z przodu.
Co chwile czego nie dotkną wyłażą jakieś niespodzianki na podłodze.....wrrr....ciężko będzie pewnie z kasą za tą blachówę
-
Fasola
ciekawe jak auto bedzie sie zachowywac na zakretach z tymi przespawanymi mocowaniami amora, o prawidlowej geometri tylnych kół to chyba mozna zapomniec? ...
- Od: 25 wrz 2007, 10:07
- Auto: było 323F Z5, 323F KF, Honda Accord Coupe, Audi A4 B6 1.8T Sedan, Audi A4 B6 1.8T Avant, Audi A4 B6 2.4 V6
soul napisał(a):ciekawe jak auto bedzie sie zachowywac na zakretach z tymi przespawanymi mocowaniami amora, o prawidlowej geometri tylnych kół to chyba mozna zapomniec? ...
Wszystko jest na swoim miejscu według pomiarów. Zawieszenie i tak będzie przerabiane, więc o to się nie martwię
-
Fasola
Nie, no jestem w szoku
.
Fasola, pełen szacunek dla Ciebie. Ja rozumiem, że masz zaplecze, jeśli chodzi o "dawców" organów, ale tu trzeba naprawdę ogromnego optymizmu.
Także szacunek, że się na taką reanimację porwałeś, bo sam bym się na pewno nie odważył.
Podziwiam i życzę dużo satysfakcji z postępów prac przy tej maździoszce.
Będę śledził topik i po cichu kibicował .
Fasola, pełen szacunek dla Ciebie. Ja rozumiem, że masz zaplecze, jeśli chodzi o "dawców" organów, ale tu trzeba naprawdę ogromnego optymizmu.
Także szacunek, że się na taką reanimację porwałeś, bo sam bym się na pewno nie odważył.
Wszystko jest trudne, nim stanie się łatwe...
- Od: 24 cze 2010, 22:43
- Auto: Mazda 3 BK 2,3 USA 2007r.
moja była 323F BJ 1,6 2002r.
Fasola, wielki szacun za wytrwałość w odbudowie auta.
Wielu by po prostu sprzedało auto na złom, albo na części bo odbudowa droższa niż auto. Widać że kochasz auta, bo tylko ktoś kto ma taką pasję potrafi tak dążyć do celu i przywrócić do życia auto które prawie już umarło.
Czekam na efekt końcowy, bo fajnie się ogląda takie projekty które rodzą się w umysłach pasjonatów.
p.s.
Sam się teraz zastanawiam czy pokazać mój projekt krok po kroku/dzień po dniu, czy jak będzie jeździć pokazać całość?

Czekam na efekt końcowy, bo fajnie się ogląda takie projekty które rodzą się w umysłach pasjonatów.
p.s.
Sam się teraz zastanawiam czy pokazać mój projekt krok po kroku/dzień po dniu, czy jak będzie jeździć pokazać całość?
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Cukierek jak by nie było będzie dobrze 
- Od: 19 gru 2010, 14:56
- Auto: 323F BA 1.5 Z5
Arturr0 napisał(a):Nie, no jestem w szoku.
Dziękuję mam nadzieje ,ze starczy siana i zapału...

Cukierek napisał(a):Fasola, wielki szacun za wytrwałość w odbudowie auta.Wielu by po prostu sprzedało auto na złom, albo na części bo odbudowa droższa niż auto. Widać że kochasz auta, bo tylko ktoś kto ma taką pasję potrafi tak dążyć do celu i przywrócić do życia auto które prawie już umarło.
heh ja ja kupiłem na części z myślą o żyletkach...
BTW: co ty tam kombinujesz
-
Fasola