THOR napisał(a):Bartek, graty pudła, wygląda na to, że mamy nadal najszybsze Z5, chociaż tak naprawdę nie wiem ile Z5 starowało
Dzięki, dyplom dla którejś z naszych cetek na zlocie to już tradycja

www.mazdaspeed.pl
THOR napisał(a):Bartek, graty pudła, wygląda na to, że mamy nadal najszybsze Z5, chociaż tak naprawdę nie wiem ile Z5 starowało
l3mur91 napisał(a):Będzie na nowy lakier na koła ? Czy na nowe koło ?
buczos napisał(a):Fajne fotkiBardzo podobają mi się naklejki JDM ( pedo bear na bocznej szybie z tyłu rządzi
![]()
Chyba będę musiał pomyśleć nad takimi
Bartg napisał(a):buczos napisał(a):Fajne fotkiBardzo podobają mi się naklejki JDM ( pedo bear na bocznej szybie z tyłu rządzi
![]()
Chyba będę musiał pomyśleć nad takimi
Hehe dziękiPedobeara w tym miejscu podpatrzyłem w necie na jakieś coupecie i mi się spodobał
A reszta to us style wg znawców
Bartg napisał(a):Dziś zgłosiłem szkodę do Interrisk, wstępne oględziny to zderzak do wymiany, połamana ramka wokół tablicy ( tak było już) i pas tylny do wymiany – i tu jest zagwozdka do dalszych oględzin po zdjęciu zderzaka: czy koleś uszkodził dalej, czy są te same lekkie uszkodzenia co 3 lata temu przy kupnie, które świadomie był nieruszane. Najlepiej jakby wypłacili kasę za pas, którego nie trzeba ruszać, ale to okaże się w najbliższej przyszłości.
Michał88 napisał(a):Cetka jak zwykle wyróżniała się na zlocie. Szkoda tylko tego zderzaka. Mam nadzieję, że szybko wypłacą i jeszcze zostanie na jakieś inne zabawki do maleństwa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości