Pankuba napisał(a):Zielonkawe oświetlenie kabiny raczej ok, komponuje się z podświetleniem kokpitu (musiałbym jeszcze obejrzeć w realu

).
może wydawać się i fucktycznie jest ciutke kontrowersyjne (jak to każde kolorowe świecidełka w środku) ale na żywo oswietlenie jest dość delikatne i nawet fajnie to wygląda w nocy na żywo

nie razi i nie rzuca się w oczy.
Pankuba napisał(a):Postojówki ... raczej nie ...
jeszcze dziś wylatują, tu niestety była wtopa i pojawił się element WT
Pankuba napisał(a):czy da się coś zrobić z anteną, bo sterczy prawie jak badyl CB. W mojej GF mi to zupełnie nie pasiło
są zestawy anten wewnętrznych które montuje się pod przednią szybą. ale mi ten badyl (pozdro Badyl

) w ogóle nie przeszkadza
Pankuba napisał(a):Emblemat na grillu

kwestia gustu oczywiscie lecz mysle i mam nadizeje ze na zywo by Ci sie spodobalo bo jest moim skromnym zdaniem na prawde fachowo i z dbałością o najmniejszy detal zamocowany na wygiętej dopasowanej listewce z czarnej pleksy 3mm od Damiana. wyszło na prawdę bardzo estetycznie choć jeśli się dalej nie podoba to już niestety nic nie poradzę

Pankuba napisał(a):Bardzo fajnie rozwiązałeś sprawę felg zimowych,.
kupilem je razem z autem na oponach letnich które poszły do żyda z racji zbyt niskiego profilu (poza tym weszły tu zimowe). a że były pokiereszowane na rantach wszystkie (baba) to przy okazji naprawy ubytków pomalowałem na czarno ze srebrnym rantem

malowanie amatorskie przeze mnie ale jestem bardzo zadowolony z efektow no i nie musze jezdzić na stali w zime
dzieki za opinie

v