Mazda 626 GF FS '01 Lift 2.0 HP 100kW – Czarnulka Radex'a
dominator7 napisał(a):A jak chrom z grila, zniknie czy jeszcze nie czas na taka wizje?
mysle ze zniknie niedlugo po zlocie
poki co za pozno wpadlem na ten pomysl i bylo za pozno zeby mowic juz lakiernikowi
Przy całej Twojej dbałości o detale widzę ciebie z jakimś innym modelem mazdy lecz nie GF do tego w heczbakoo. Może za parę lat zmienisz auto i wtedy będzie łatwiej. Oczywiście wszystkie mody są na plus i wygląda to razem bardzo fajnie. Niestety moja aprobata nie będzie zaakcentowana ikoną walenia K jak to lubisz sam robić
pozdro i do zobaczenia "za chwilę"
pozdro i do zobaczenia "za chwilę"
ADHD napisał(a):Niestety moja aprobata nie będzie zaakcentowana ikoną walenia K

Walenie Konia są dobre
ADHD napisał(a):pozdro i do zobaczenia "za chwilę"
mam nadzieję że na żywo spodoba się bardziej
bo mi Twój Xed na pewno

myślałem kiedyś intensywnie o Millenii no ale padło na GF jako na auto bardziej praktyczne i mniej paliwożerne.
sq2jul

Radex napisał(a): mam nadzieję że na żywo spodoba się bardziej![]()
podoba się, tylko to nie model na który patrzę z tym

GF po prostu jest zbyt poprawny a środek wg mnie jest porażką.
Dlatego są jak na razie dwie sztuki, które przyciągną mój wzrok na chwilę, Twoja i Bambosza oczywiście.
Lecz sedan ma trochę bardziej zgrabny tyłek co nie ma odzwierciedlenia we właścicielu
B

Nie namawiając do zmiany auta uważam, że z Twoim podejściem milly wyglądała by na prawdę fajnie.
- Od: 24 lut 2008, 12:20
- Auto: *626 GW 2.0 TurboRF 98r.
* Toyota Avensis Verso 2.0 PB+LPG automat Exlusive 04r.
* było C8 2.2 PB+LPG Exlusive 03r
* było Meriva B 1.4 PB+LPG (fabryczny) 120KM 16r.
* było Astra 4 sedan 1.4 PB+LPG (fabryczny) 140KM 16r.
Radex napisał(a):...umcyk umcyk działa
ze mna jest wszystko w jak najlepszym porzadku
masz zajefajna furke z najlepszym silnikiem; mnie udalo sie znalezc only 115hp, ale coz...
chcialem sie tylko zapytac czy drewnopodobne plastyki malowales czy oklejales
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
ADHD napisał(a):plastiki na żywo wyglądają jak ori
ciesze się że się podobają
tu kilka nowych fotek
nowy znaczek na grillu zabezpieczony bezbarwnym lakierem.
znaczek przyklejony do czarnej pleksy wygietej termicznie.

spotkanie z grupą Łódzką w drodze do Konina:

Konin...

Madzia z numerem startowym

Sparing z Bartkiem który pokonał mnie wtedy chyba o 0.3 sek

generalnie zlot był ekstra
mogło być troszkę lepiej ale i tak mi daleko do leciutkich samochodzików jak mx5 z mocnijesyzmi niż mój silnikami
ale mi na tym nie zależy i tak kocham to auto

sił na 1/4 próbowałem dla zabawy
pozdrowienia dla wszystkich zlotowiczów!!
Ostatnio edytowano 4 kwi 2011, 00:12 przez Radex, łącznie edytowano 1 raz
Po obejrzeniu autka na żywo mogę stwierdzić, że to najpiękniejsza po liftowa GFka
pozdrawiam,
Dawid

pozdrawiam,
Dawid