Dzięki wszystkim za zlot,nie udało się mi być od początku,ale i tak było superowo,jedyny minus to śmierdząca rdzą woda
Wrażenia i opinie – Konin 2011
Podkarpacie dopiero dojechało padam z nóg
Dzięki wszystkim za zlot,nie udało się mi być od początku,ale i tak było superowo,jedyny minus to śmierdząca rdzą woda
To się trochę rozpisze. Najpierw podziękowania kolejność dowolna a tych co zapomnę przepraszam
Gadula dzięki super robota, Mckoper super i w końcu mamy stałego KSa hehe, Szkodnik i Phemas jesteście wielcy super, że was mamy, Tco, ADHD piękna oprawa super, julek, PHM dzięki za pomoc reszty nie pamiętam i przepraszam hehe. Co do lotniska bardzo mi przykro i wszystkich przepraszam, że się wydarłem na parę osób ale proszę o wyrozumiałość jak zobaczyłem co się dzieję i co się może stać nie mogłem inaczej hehe taki już jestem chodziło tylko o nasze bezpieczeństwo. Impreza wieczorna super i nawet taki sztywniak jak ja choć trochę potańczył, przykro mi tylko, że mimo tak fajnej oprawy coraz mniej osób się bawi wstyd
Ośrodek bez zarzutu nie licząc spania z pewnym osobnikiem buhehehe.
Jesteś Wielcy i to tylko wyłącznie Wy stworzyliście ten zlot a nie żaden z Nas
Jesteś Wielcy i to tylko wyłącznie Wy stworzyliście ten zlot a nie żaden z Nas
Heh Ja zlocik zaliczam tez jako bardzo udany
mimo iż ukręciłem półoś i wracając złapałem kapćia i zmieliło oponę (kosz),wracaliśmy na dojazdówce 300km V-max 90km/h. Było zabawnie, pouczjąco
i wogóle..., mam nadziję ,że na Ryki uda się zwerbować więcej "małopolszczan"
Dzięki wszytskim za ... wszystko:P Specjalne dzięki dla jedynych Bliźniaków B. w klubie za pomoc w chwili awarii
Nell fajnie ,że zaczęłaś zaglądać na forum
,życzę dalszych sukcesów 
Dzięki wszytskim za ... wszystko:P Specjalne dzięki dla jedynych Bliźniaków B. w klubie za pomoc w chwili awarii
Nell fajnie ,że zaczęłaś zaglądać na forum
Prostak narzeka, mądry radzi
- Od: 11 maja 2009, 04:00
- Auto: LEXUS IS250
Chciałbym podziękować organizatorom za naprawdę wspaniały zlot.
Poznałem wiele nowych osób i spotkałem się kolejny raz ze starymi wyjadaczami spotkań MS.
Dlatego dziękuję Wszystkim. Ten zlot potraktowałem bardziej towarzysko niż motoryzacyjnie i jestem z tego wielce zadowolony. Oprócz ogólnych podziękowań dla ogarniających to przedsięwzięcie gorące dziękuję dla mckopera, który musiał wracać do domu w takim momencie, aby być przy Dorocie. Wielkie pozdro i do zobaczenia już w szóstkę. Mam nadzieję, że za parę dni już będziesz miał się czym chwalić.

P.S. Jak by nie starczało już Tobie czasu i miłości dla najbliższych pomogę w weekendowym wychowaniu RX7 (może trochę ochłoniesz – przebojowe przejazdy
) 
Dodam jeszcze, że pogoda Konina ma swoje uroki a niedzielny słoneczny powrót jest chyba najlepszą relaksującą przygodą. I tak to już od trzech lat ten Konin
Poznałem wiele nowych osób i spotkałem się kolejny raz ze starymi wyjadaczami spotkań MS.
Dlatego dziękuję Wszystkim. Ten zlot potraktowałem bardziej towarzysko niż motoryzacyjnie i jestem z tego wielce zadowolony. Oprócz ogólnych podziękowań dla ogarniających to przedsięwzięcie gorące dziękuję dla mckopera, który musiał wracać do domu w takim momencie, aby być przy Dorocie. Wielkie pozdro i do zobaczenia już w szóstkę. Mam nadzieję, że za parę dni już będziesz miał się czym chwalić.

P.S. Jak by nie starczało już Tobie czasu i miłości dla najbliższych pomogę w weekendowym wychowaniu RX7 (może trochę ochłoniesz – przebojowe przejazdy
Dodam jeszcze, że pogoda Konina ma swoje uroki a niedzielny słoneczny powrót jest chyba najlepszą relaksującą przygodą. I tak to już od trzech lat ten Konin

Ja również dziękuję za wspaniały zlot, przejażdżkę RXem
(Loockas widział jak mi szczena opadła z wrażenia w trakcie jazdy
), mnóstwo atrakcji i do zobaczenia na następnym zlocie w Rykach. Bardzo się cieszę z dyplomów, aczkolwiek wieczorem kiepskie samopoczucie uniemożliwiło mi szeroko pojętą integrację za co was wszystkich przepraszam. Hanysy nadrobimy w Rykach
Fajnie było poznać kolejnych klubowiczów. Pozdrawiam 
P.S.
GRU jesteś niezniszczalny

P.S.
GRU jesteś niezniszczalny

You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Jedyna osoba z Podlasia również dotarła do domu 
Dziękuję Wam wszystkim za udany zlot, a w szczególności wszystkim którzy pomagali przy 1/4, a trochę ich było
Pogoda jak co roku niezmienna
PHM fajne masz słuchawki 
Dziękuję Wam wszystkim za udany zlot, a w szczególności wszystkim którzy pomagali przy 1/4, a trochę ich było
Bandit napisał(a):GRU jesteś niezniszczalny![]()
Chyba niezatapialny

@tomek@ napisał(a):Podkarpacie dopiero dojechało padam z nóg![]()
Ja dopiero teraz wszedłem do domu. Jeszce byłem na myjce przetestować kosmetyki ze straganu od Grzyba (dzięki). Zlocik jak najbardziej udany, wielkie podziękowania dla organizatorów. Zabawa przednia.
No i do następnego

Wielkie podziękowania dla organizatorów, dla wszystkich pomagających przy 1/4, car audio jak i wieczornej imprezie. Wyszło super
Kolejne podziękowania dla mckopera za możliwość przejechania się rexem, co by nie było jako pasażer. Piękne auto
Dla Fasoli za części
Dla Bri za rzeczową rozmowę
I dla całej reszty ludków z którymi mogłem sobie spokojnie porozmawiać przez te 2 dni 
Trzymajcie się ciepło i do zobaczenia na kolejnych zlotach
Kolejne podziękowania dla mckopera za możliwość przejechania się rexem, co by nie było jako pasażer. Piękne auto

Dla Fasoli za części
Trzymajcie się ciepło i do zobaczenia na kolejnych zlotach
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
Największe podziękowania dla organizatorów którzy umożliwili nam wspólną zabawę na lotnisku i w ośrodku 
ogromne podziękowania dla wszystkich obecnych dzięki którym ten zlot był pełen niesamowitych wrażeń i pozytywnych emocji

ogromne podziękowania dla wszystkich obecnych dzięki którym ten zlot był pełen niesamowitych wrażeń i pozytywnych emocji

Zapomniałem dodać, kolumna z Łodzi miała jechać wolniej niż w tamtym roku
Z5 nie jest przystosowane do takich prędkości

zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
FeniX napisał(a):Dzięki wszytskim za ... wszystko:P Specjalne dzięki dla jedynych Bliźniaków B
Drobnostka
Michał88 napisał(a):Zapomniałem dodać, kolumna z Łodzi miała jechać wolniej niż w tamtym roku
Ja prowadziłem i miałem ustawiony tempomat na 120 tak jak było ustalane a później obniżyłem do 110
Michał88 napisał(a):Zapomniałem dodać, kolumna z Łodzi miała jechać wolniej niż w tamtym roku![]()
Oj tam chwilowo było szybciej, bo się tiry wyprzedzały 20 minut i trochę się kolumna rozciągnęła
Zyg napisał(a):tempomat nie widział tego czerwonego światła?
hehehe no kurde nie widział, nie ma czujnika

Ok, dotarłem. Staram się jakoś pozbierać po dwóch szalonych dobach z ograniczoną liczbą godzin snu 
Dzięki wszystkim, za wszystko. Świetnie się bawiłem mimo braku własnego samochodu na lotnisku. Po przejażdżce rexem z Julkiem mam nadal mdłości
Jak to fruwa... Dzięki za to
Na lotnisku faktycznie kilka osób przeginało z prędkościami na drodze dojazdowej. Samochodami jak i motocyklem. Nawet nie zwróciłem uwagi kto to był. Mniejsza o to, ważne by tak więcej nie robić. Nie znam się, ale dla mnie ogólny zarys imprezy na lotnisku wypadł pozytywnie. Dla ćwiartkowców zapewne problemem były problemy z trakcją wywołane pogodą no i ten nieszczęsny, krótki pas...
Impreza wieczorna to jak zwykle kwintesencja zlotu MS. Ubawiłem się świetnie. Wyskakałem, wykrzyczałem, czego chcieć więcej?
Tutaj chciałbym zwrócić uwagę na jeden region, który tworzy specyficzny klimat wszystkich zlotów na jakich byłem – WLKP. Imprezowanie z wami, to przyjemność. Jesteście chyba najpozytywniejszym regionem w tym klubie. Bardzo fajna, zgrana paczka. lepszego zakończenia wczorajszej imprezy jak wydarcie do księżyca piosenki manamanah w Waszym towarzystwie chyba być nie mogło
Dzięki!
Dzięki wszystkim, za wszystko. Świetnie się bawiłem mimo braku własnego samochodu na lotnisku. Po przejażdżce rexem z Julkiem mam nadal mdłości
Impreza wieczorna to jak zwykle kwintesencja zlotu MS. Ubawiłem się świetnie. Wyskakałem, wykrzyczałem, czego chcieć więcej?