Tutaj się witamy
Witam wszystkich
Na Waszym forum jestem nowy, ale myślę iż moja wiedza na temat motoryzacji się przyda .
Niestety w maździe jestem laikiem i się uczę
obsługi i eksploatacji .
Sorki jak gdzieś i nie tak coś napisze ale tyle mam pytań ...... a chciał bym sam naprawiać i serwisować swój samochód oczywiście wszystkiego nie zrobię sam ale z Wasza pomocą..
Witam jeszcze raz Pozdrawiam Hubert
Na Waszym forum jestem nowy, ale myślę iż moja wiedza na temat motoryzacji się przyda .
Niestety w maździe jestem laikiem i się uczę

Sorki jak gdzieś i nie tak coś napisze ale tyle mam pytań ...... a chciał bym sam naprawiać i serwisować swój samochód oczywiście wszystkiego nie zrobię sam ale z Wasza pomocą..
Witam jeszcze raz Pozdrawiam Hubert
- Od: 29 mar 2011, 21:02
- Auto: Mondeo MKIV 2009 2.0 TDCI GHIA X -173km i 408NM!!
Witam Wszystkich Mazdowiczów ;]
Jestem szczęśliwym użytkownikiem Mazdy 323C od roku czasu. Mieszkam na śląsku a dokładnie w Bytomiu. Moja wiedza na temat samochodów jest na poziomie LAIK ale nadal rośnie. ;]
Pozdrawiam all ;]
Jestem szczęśliwym użytkownikiem Mazdy 323C od roku czasu. Mieszkam na śląsku a dokładnie w Bytomiu. Moja wiedza na temat samochodów jest na poziomie LAIK ale nadal rośnie. ;]
Pozdrawiam all ;]
-
WojtasBTM
Miło mi powitać szanowne grono
od kilku miesięcy jestem posiadaczem Mazdy 626 GE FS – piękna kość słoniowa
Pochodzę z Żywca więc w tych okolicach można mnie zobaczyć
z zawodu grafik komputerowy – fotograf – gdyby potrzebował ktoś pomocy w tych tematach jestem do dyspozycji 
Szerokości !
od kilku miesięcy jestem posiadaczem Mazdy 626 GE FS – piękna kość słoniowa
Szerokości !
Witam wszystkich mazdowiczów, jestem nowym uzytkownikiem tego forum, na samym poczatku dla zainteresowanych info: posiadam nowe świece żarowe do mazdy 6 2,0 Di 2002 –> . NGK Y-529 J cena do uzgodnienia, prosze o kontakt osoby zainteresowane 609-073-523
-
michalbielski
michalbielski napisał(a):na samym poczatku dla zainteresowanych info: posiadam nowe świece żarowe do mazdy 6 2,0 Di 2002 –> . NGK Y-529 J cena do uzgodnienia, prosze o kontakt osoby zainteresowane 609-073-523 begin_of_the_skype_highlighting 609-073-523
chyba Ci się działy pomyliły......
-
Fasola
matetutek napisał(a):Witam wszystkich:) Od niedawna jestem posiadaczem mazdy 323 F BA:) I po pierwszym spocie mazdy w Łodzi:)
witamy, pierwszy spot zaliczony, zapraszamy na kolejne

-
Ania_TM
Witam! : )
Forum przeglądam od jakiegoś czasu, ale od nie dawna posiadam moją długo wyczekiwaną eFke ; ) więc czas żeby się zarejestrować.
323F 92r.
Forum przeglądam od jakiegoś czasu, ale od nie dawna posiadam moją długo wyczekiwaną eFke ; ) więc czas żeby się zarejestrować.
323F 92r.
-
masteravi
Witam wszystkich jestem nowy:) Nosze sie z zamiarem jej kupna, a dokładniej mam ochote na 626 GE 2,5 v6 165KM mmmmmm:) Pozdrawiam forumowiczów.
-
cedzyn
Witam wszystkich serdecznie Mam na imię Michał dość niedawno kupiłem mazdę 323F z silnikiem 1,5 trochę przerobiona na sportowo troszkę nie na polskie drogi zrobię, niedługo zdjęcia to wstawię.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
mike22
Witam wszystkich posiadaczów naszych japończyków!!!!
Od pewnego czasu jestem szczęśliwym posiadaczem mazdy 323f BA 1,5 z 1994r. Jestem w tym aucie poprostu zakochany. Wsześniej jeździłem VW passatem b5 (czyli wieśwagenem) i powiem że jest duża różnica między nimi. Mazda wygrywa we wszystkim:D:D:D
Pozdrawiam wszystkich.
ps.pochodze z Ząbkowic Śląskich na dolnymśląsku, ale teraz przebywam w województwie opolskim, gdzie pracuje.
Od pewnego czasu jestem szczęśliwym posiadaczem mazdy 323f BA 1,5 z 1994r. Jestem w tym aucie poprostu zakochany. Wsześniej jeździłem VW passatem b5 (czyli wieśwagenem) i powiem że jest duża różnica między nimi. Mazda wygrywa we wszystkim:D:D:D
Pozdrawiam wszystkich.
ps.pochodze z Ząbkowic Śląskich na dolnymśląsku, ale teraz przebywam w województwie opolskim, gdzie pracuje.
Kancelaria Odszkodowawcza RUBIKON Sp. z o.o.
Krzysztof Dudek
Tel: 605-996-088
meil:k.dudek@kancelariarubikon.pl
http://www.odszkodowania-wysokie.pl
Krzysztof Dudek
Tel: 605-996-088
meil:k.dudek@kancelariarubikon.pl
http://www.odszkodowania-wysokie.pl
- Od: 9 mar 2011, 22:01
- Auto: była: Mazda 323f 1,5 BA
jest: Alfa Romeo 166
witam serdecznie wszystkich madziaży:)
jestem piter/ślizg, mam madzie 626 1.8 z '93 w hetchu. posiadam również 3junaczki, jedna gazelke oraz złociutka-yamaha fazer.
madzie posiadam od 2miesięcy jest ciemno szara, czekam na dobry czas aby przyciemnić szybki-nie lubie, gdy mi ludzie zaglądają do środka.
madzia jest na ładnych laczkach, 15' oz w polerce, ładnie błyszczą na słońcu.
w zimie mam oryginalne madziowe aluski, lewy tył potrzebuje nowego lakieru, chyba dostała strzała i rdza mi wychodzi, poprzedni właściciel spreyem z puchy chyba próbował naprawić.
jestem ze szczecina/podjuchy.
to tyle o mnie i madzi, w razie możliwości porobie kilka fotek i zapodam:)
aha, jeszcze jedno, wielka prośba do wszystkich!
zwracajcie uwagę na motocykle, my już tak mamy, że motorami zap%$^&%$my troszke za szybko, ale kto nie lubi prędkości??? a że i przy okazji 3-4 sek do setki, kilka więcej do 200km/h to nie nasza wina, że te uczucie jest jak narkotyk...
jestem piter/ślizg, mam madzie 626 1.8 z '93 w hetchu. posiadam również 3junaczki, jedna gazelke oraz złociutka-yamaha fazer.
madzie posiadam od 2miesięcy jest ciemno szara, czekam na dobry czas aby przyciemnić szybki-nie lubie, gdy mi ludzie zaglądają do środka.
madzia jest na ładnych laczkach, 15' oz w polerce, ładnie błyszczą na słońcu.
w zimie mam oryginalne madziowe aluski, lewy tył potrzebuje nowego lakieru, chyba dostała strzała i rdza mi wychodzi, poprzedni właściciel spreyem z puchy chyba próbował naprawić.
jestem ze szczecina/podjuchy.
to tyle o mnie i madzi, w razie możliwości porobie kilka fotek i zapodam:)
aha, jeszcze jedno, wielka prośba do wszystkich!
zwracajcie uwagę na motocykle, my już tak mamy, że motorami zap%$^&%$my troszke za szybko, ale kto nie lubi prędkości??? a że i przy okazji 3-4 sek do setki, kilka więcej do 200km/h to nie nasza wina, że te uczucie jest jak narkotyk...
PATRZ W LUSTERKA, ZA TOBĄ JEDZIE MOTOCYKLISTA moze i 'wariat/dawca nerek', ale też chce żyć ;)
(więcej motocyklistów ginie przez 'niewidomych' CARSiarzy niż z własnej brawury, ale są też CLLASICzni 'NIEWIDZIALNI' motocykliści, top speed 60-80km/h)
(więcej motocyklistów ginie przez 'niewidomych' CARSiarzy niż z własnej brawury, ale są też CLLASICzni 'NIEWIDZIALNI' motocykliści, top speed 60-80km/h)
- Od: 4 mar 2011, 10:50
- Auto: mazda 626 '93 hatchback