wycialem te kratki z otworów (nawet łatwo poszło), gorzej z mocowaniem bo nie bardzo jest gdzie przykręcić ale jakos sie uporałem.
światła dzienne LED 626; podłączenie
wycialem te kratki z otworów (nawet łatwo poszło), gorzej z mocowaniem bo nie bardzo jest gdzie przykręcić ale jakos sie uporałem.
The history of my cars:

- Od: 26 lut 2009, 14:30
- Auto: Mazda 626 GF 99'
Łoł to miałeś troszkę cięcia. Moje mają 15,5cm i będę musiał minimalnie poszerzać otwory 
Ale wygląda super
Ale wygląda super

Teraz Mercedes C200 Kompresor 192 KM , 2,0 benzyna/LPG
Ale Mazdę uwielbiam nadal :)
- Od: 26 lip 2009, 17:18
- Auto: Honda Accord, 2,0 benzyna, 155KM, 2005
a Tobie jak zwykle sie nie podoba
twoja za to peralka
jak dla mnie nawet dobrze wpasowane jeszcze chwila i moze sie skusze nie tak jak niektorzy calkiem pod zderzakiem (drutex)
Historia;) --->323F 1.6 16v 91r.-->323F 1.8 16v 92r.-->626 2.0 FS 16v GW 98r.;–)-->w przyszłosci ?
Witam
LEDy zamontowane niestety nie udało mi sie zamontować je pod holegonami zbyt maly otwór
i brak możliwości przykręcenia bez zdejmowania zderzaka i wycinania go no ale cóż wyszło
jak wyszło i co sądzicie??

i w nocy

LEDy zamontowane niestety nie udało mi sie zamontować je pod holegonami zbyt maly otwór
i brak możliwości przykręcenia bez zdejmowania zderzaka i wycinania go no ale cóż wyszło
jak wyszło i co sądzicie??

i w nocy

Ostatnio edytowano 19 mar 2011, 19:54 przez maciekcie, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 23 lut 2011, 13:49
- Auto: Madzia 6 Exclusive Wagon 2010 2.0 PB + LPG Landi Renzo
maciekcie
Szczerze Ci powiem że mi się tak bardziej podoba niż we wlotach na samym dole zderzaka i jeszcze wycinać te kratki... moim zdaniem szkoda je psuć ładnie wyglądają
w moim mniemaniu chodzi o to aby montując te światła nie było znacznego uszczerbku wizualnego na zderzaku i choć bardziej mi się to u Ciebie podoba jak u kolegów "powyżej" to nie jestem w 100% do tych świateł przekonany, sam planuje takie zamontować z wiadomych względów ale coś za coś piękne to to nie jest
bardzo się rzucają w oczy mogli by chociaż robić klosze tych świateł jakieś ciemne przydymione żeby nie było ich widać gdy są zgaszone no ale wiadomo ciemne szkło = światło jak z
i po ateście 
Szczerze Ci powiem że mi się tak bardziej podoba niż we wlotach na samym dole zderzaka i jeszcze wycinać te kratki... moim zdaniem szkoda je psuć ładnie wyglądają

lucas83 napisał(a):VeryCoolManPlanujesz takie światła zamontować z wiadomych względów, czyli jakich?
Oszczędność reflektorów, żarówek np. PhilipsBlueVision czy innych tego typu, zobacz sobie do reflektora przedniego jak wygląda chociażby mocowanie postojówki tak się super kruszy.... tak tak wiem są zwolennicy i przeciwnicy świateł do jazdy dziennej...
Kurcze coraz więcej mnie te ledy "kręcą".
Jest to w pewnym sensie oszpecenie przodu samochodu, ale za zainstalowaniem przemawiają jednak pewne korzyści. Jak patrzę na swoje jazdy to w 95% jeżdżę w dzień – czyli jak najbardziej wypadałoby to sobie sprawić. Montaż jest dla mnie jednak czarną magią
Znacie może na sląsku jakiegoś elektryka co się z tym uwinie na przysłowiowym "miejscu" ?
Jest to w pewnym sensie oszpecenie przodu samochodu, ale za zainstalowaniem przemawiają jednak pewne korzyści. Jak patrzę na swoje jazdy to w 95% jeżdżę w dzień – czyli jak najbardziej wypadałoby to sobie sprawić. Montaż jest dla mnie jednak czarną magią

Znacie może na sląsku jakiegoś elektryka co się z tym uwinie na przysłowiowym "miejscu" ?
- Od: 20 lip 2009, 13:38
- Auto: 6 GH 2,0 140km, 2010
ladnie spasowane – pytanie tylko jak są podłączone wasze dzienne
przez przekaznik zeby gasły jak zapala sie mijania ? czy do postojówek plus wlacznik 
NAPRAWA / POGOTOWIE KOMPUTEROWE
PRANIE TAPICERKI SAMOCHODOWEJ I DYWANÓW, TRZEPANIE MECHANICZNE I USUWANIE SIERŚCI
KOMPLEKSOWE PROJEKTOWANE ARCHITEKTONICZNE I ARANŻACJA WNĘTRZ
http://WWW.AKDECOR.PL
PRANIE TAPICERKI SAMOCHODOWEJ I DYWANÓW, TRZEPANIE MECHANICZNE I USUWANIE SIERŚCI
KOMPLEKSOWE PROJEKTOWANE ARCHITEKTONICZNE I ARANŻACJA WNĘTRZ
http://WWW.AKDECOR.PL
maxim_wawa napisał(a):ladnie spasowane – pytanie tylko jak są podłączone wasze dzienneprzez przekaznik zeby gasły jak zapala sie mijania ? czy do postojówek plus wlacznik
masz tylko trzy kable to podłaczenia,jeden na mase,drugi pod światełka pozycyjne,trzeci pod + ale taki żeby był kiedy przekręcasz kluczyk np w jakiejś podstawce przekaznika ---czyli miernik w rękę i szukasz,ja w mojej dałem na rogu górnym chłodnicy na przekażniku....a światełka ma vertex hp 507 i są super
Madzia 626 Gf diTd-101 KM 1999 r
Mi podłączał wysokiej klasy specjalista więc nie mam pojęcia jak on to zrobił. Jest tak że włączją sie po zapodaniu zapłonu a gasną w momencie włączenia świateł (postojowe i dalej). Naprawdę LEDY to świetna sprawa. No i pobór tylko 1W czyli tyle ile radyjko na podtrzymaniu 
Zrobię fotki wieczorkiem i niebawem wkleję na forum jak kolega sobie życzył
Zrobię fotki wieczorkiem i niebawem wkleję na forum jak kolega sobie życzył
Na razie mam fotkę w dzień. Może nie za jasno ale wierzcie mi że je dobrze widać. A jak nawet ktoś nie widzi to w przepisach itak nic nie jest napisane jak mocno mają swiecić. Do jazdy po mieście i stania w korkach są idealne 

Sposób "maciekcie" wydaje mi się być najlepszym
. Bardzo estetycznie i nie rzuca się w oczy.
Montaż pod halogenami nie wygląda za ciekawie :/ i na pewno zakłóca przepływ pędu powietrza...

Montaż pod halogenami nie wygląda za ciekawie :/ i na pewno zakłóca przepływ pędu powietrza...

http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=87724
Sprzedam nowe reperaturki tylnych błotników do MAZDY PREMACY – Made by KLOKKERHOLM
697-991-984 lub PRIV

Uploaded with ImageShack.us
Sprzedam nowe reperaturki tylnych błotników do MAZDY PREMACY – Made by KLOKKERHOLM
697-991-984 lub PRIV

Uploaded with ImageShack.us