GORZÓW WIELKOPOLSKI – SPOT – 16.05.20 godz. 18:00 Gorzów Wielkopolski parking Kaufland
deejay27 napisał(a):musimy się zainteresowac co u kolegów w wielkopolskim
Myślę, że czerwiec/lipiec coś się wykombinuje
deejay27, u Ciebie w sobotę jest MMA chyba. Kumpel mówi, że się wybiera do Barlinka walczyć.
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
No i jak tam przed jutrzejszym spotem? Mam nadzieję że juz nikt więcej się nie wykruszy.

Teraz Mercedes C200 Kompresor 192 KM , 2,0 benzyna/LPG
Ale Mazdę uwielbiam nadal :)
- Od: 26 lip 2009, 17:18
- Auto: Honda Accord, 2,0 benzyna, 155KM, 2005
Pomyślcie o nas na spocie, że się męczymy biedni na lotnisku, a później się integrujemy 
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Vienio na mnie tez mozesz liczyc podjade napewno .Troche jestem zawiedziony tym naszym regionem tyle mazd jezdzi na co dzień a jak trzeba sie spotkac to sa raptem 3 samochody

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
No i po spocie. Były aż trzy Mazdy
Bardzo miłe spotkanko
Szkoda że musiałem spadać. Następnym razem przy tak niskiej frekfencji pojedziemy gdzieś na kawkę 

Teraz Mercedes C200 Kompresor 192 KM , 2,0 benzyna/LPG
- Od: 26 lip 2009, 17:18
- Auto: Honda Accord, 2,0 benzyna, 155KM, 2005
Może następnym razem spot o trochę późniejszej godzinie ?
Niestety, w soboty akurat w tą godzinę osobiście nie dam rady sie pojawić a dzisiaj to już w ogóle.
Madzia straciła hamulce i prosiła sie o wymianę oleju wiec cały dzień w garażu ...
Mam nadzieje że na następny spot nic już nie wyskoczy i bede mógł sie spokojnie pojawić .
Niestety, w soboty akurat w tą godzinę osobiście nie dam rady sie pojawić a dzisiaj to już w ogóle.
Madzia straciła hamulce i prosiła sie o wymianę oleju wiec cały dzień w garażu ...
Mam nadzieje że na następny spot nic już nie wyskoczy i bede mógł sie spokojnie pojawić .
- Od: 27 gru 2009, 13:49
- Auto: była eFka BG jest wredne BA Z5 ...