LUBLIN – spotkania regionalne
chyba nie ma sensu rezerwować, bo raczej nie uzbieramy 7 osób, może i IraZ dobrze mówi, że pół godziny to trochę dużo, tym bardziej, że jest nie za ciepło. Chętni będą mogli pojeździć bez rezerwacji, chyba, że ktoś inny zarezerwuje.
- Od: 17 wrz 2006, 17:02
- Auto: 323F BG
to plan jest taki:
Spotykamy się o godzinie 13:00 6 marca na Placu zamkowym i łączymy nasze spotkanie comiesięczne ze spotkaniem klubu 323.
Następnie po pogaduchach na placu odjazd dla chętnych i tu mamy dwie opcje:
1. Na tor kartingowy do Galerii Olimp celem odbycia jazdy kartami
2. Propozycja ekipy z Klubu 323 – czyli CH Plaza i Fantasy Park, a tam rozrywki zapewniane przez lokal
Spotykamy się o godzinie 13:00 6 marca na Placu zamkowym i łączymy nasze spotkanie comiesięczne ze spotkaniem klubu 323.
Następnie po pogaduchach na placu odjazd dla chętnych i tu mamy dwie opcje:
1. Na tor kartingowy do Galerii Olimp celem odbycia jazdy kartami
2. Propozycja ekipy z Klubu 323 – czyli CH Plaza i Fantasy Park, a tam rozrywki zapewniane przez lokal
jak dla mnie to tez 1 opcja lepsza, tylko ta godz 13.. w niedzielę, po 6 dniach pracy to trochę za rano...
Damian czy ty czytasz uważnie co jest napisane czy nie bardzo /?
Napisałem wyraźnie że mamy zaproszenie od innego klubu i to oni organizują się na 13, a ja chcę abyśmy sie dopięli. Przecież możesz przyjechać pod olimp np na 15 hęęę
Napisałem wyraźnie że mamy zaproszenie od innego klubu i to oni organizują się na 13, a ja chcę abyśmy sie dopięli. Przecież możesz przyjechać pod olimp np na 15 hęęę
i tego się trzymajmy 
spot udany ... 

- Od: 20 sie 2007, 14:01
- Auto: Była 323f BG,323f Sportive
Obecnie BMW E60 530D
bobek_7 napisał(a):a gdzie Ty lukaszek był? że ja Cie niet widział?? chłopacy z 323club , nie bardzo rozmowni , może dlatego że byłem hondą
W ogóle ja Cię nie widziałem

Z kim rozmawiałem na temat zamawiania tych Alu ramek do 323f ?
Proszę o PW
- Od: 9 wrz 2010, 23:29
- Auto: Mazda 323F BA 2.0 V6 GT
bobek_7 napisał(a):a gdzie Ty lukaszek był? że ja Cie niet widział?? chłopacy z 323club , nie bardzo rozmowni , może dlatego że byłem hondą
Zaraz przed Tobą pojechałem...
Słyszałem, że se czipa wstawił ? Co by pierwszy ze świateł ruszał ?

- Od: 20 sie 2007, 14:01
- Auto: Była 323f BG,323f Sportive
Obecnie BMW E60 530D
wybiera się ktoś w niedzielę na spota?