a mi się nie widzi wydawanie tyle siana na tekkena
Playstation 3 – znajomi w PSN
No ja też nie jestem jakoś bardzo najarany. Ale wolę dać więcej za tekkena niż mniej za marvela. Niech się inni wypowiedzą. Skoro do copsów są wszyscy zgodni, to może kup. Szkoda czasu, a my dalej myślimy nad drugą grą.
Za malutki jestem jeszcze do turniejów. W ogóle czas trochę podnieść poziom i wyłączyć "wspomagacze" jazdy na 0. Nie wiem kurcze, ale nie potrafię się do MT na padzie przekonać. Jakoś mi to nie idzie 
No ale poćwiczyć ze mną chyba możesz? 
MT na samym początku to może faktycznie nie najlepszy pomysł. Wyłącz wspomagacze i graj na automacie a jak poczujesz że w co wolniejszych autach jestes już w stanie sam zmieniać biegi to wtedy możesz spróbować. Na padzie i z AT ludzie potrafią turnieje wygrywać.
MT na samym początku to może faktycznie nie najlepszy pomysł. Wyłącz wspomagacze i graj na automacie a jak poczujesz że w co wolniejszych autach jestes już w stanie sam zmieniać biegi to wtedy możesz spróbować. Na padzie i z AT ludzie potrafią turnieje wygrywać.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Ja w gruncie rzeczy byłbym za tym tekkenem 6
Będę ćwiczył, dzięki
Bimbak napisał(a):Wyłącz wspomagacze i graj na automacie a jak poczujesz że w co wolniejszych autach jestes już w stanie sam zmieniać biegi to wtedy możesz spróbować.
Będę ćwiczył, dzięki
jak tam hard corps? moim zdaniem są naprawdę HARD
udało mi sie wczoraj w co-op jedynie jedną misję przejsc. ale powiem wam ze feeling jest starej dobrej kontry
poziom trudnosci tez, nie tak jak teraz w nowych gierkach gdzie co piec kroków jest czekpoint 
- Od: 10 lut 2009, 22:59
- Auto: MX-6 93' KL(F) , rower rockrider 5.2 2012
GO BIG OR GO HOME
- Od: 12 wrz 2007, 14:27
- Auto: Silvia power :*
street fighter IV? ja jestem za!! wypasiony jest, mimo ze platyna nie do zdobycia... 
- Od: 10 lut 2009, 22:59
- Auto: MX-6 93' KL(F) , rower rockrider 5.2 2012
Wczoraj miałem przyjemność grania w NFS Shift 2 na X360.Powiem tak-grafika jest ok,ale model jazdy jest taki jakby połączyć GT5 z Forza motorsport.Nie jestem oczarowany jakoś tą grą,ale to może tylko moje odczucia.
- Od: 3 mar 2011, 22:15
- Auto: Mazda 6 GJ 2.5 2014
loockas napisał(a):czas trochę podnieść poziom i wyłączyć "wspomagacze" jazdy na 0
Nie przyznawaj się że jeździłeś ze wspomagaczami w ogóle