Dam, dam... chybaPeople_Hate_Me napisał(a):na konin dasz rade?
jakieś plotki, nieprawdziwe...People_Hate_Me napisał(a):bo tam kilka KL-ZE ma przyjechaća słyszałem że Twoje jest najszybsze
www.mazdaspeed.pl
Dam, dam... chybaPeople_Hate_Me napisał(a):na konin dasz rade?
jakieś plotki, nieprawdziwe...People_Hate_Me napisał(a):bo tam kilka KL-ZE ma przyjechaća słyszałem że Twoje jest najszybsze
szkodnik_byd napisał(a):jakol potrafi dzien przed zlotem w nocy sprzeglo wymieniac takze rade da
Jacol napisał(a): jakieś plotki, nieprawdziwe...
Jacol napisał(a):Właśnie wróciłem z garażu, dziś robiłem 1 próbę odpalenia, niestety nie powiodła się
Autko odpaliło, kilka razy, zmieniłem olej, świece, odpaliłem, było ok. Po kilku godzinach próbuje odpalić, nie ma iskry :/ Ide walczyć dalej... obym zdążył...Siw-y napisał(a):Sprawdź cewkę, u mnie po długim postoju i po kilkudniowym szukaniu właśnie ona okazała się padnięta.
Jacol napisał(a):Autko odpaliło, kilka razy, zmieniłem olej, świece, odpaliłem, było ok. Po kilku godzinach próbuje odpalić, nie ma iskry :/ Ide walczyć dalej... obym zdążył...
Jacol napisał(a):utko odpaliło, kilka razy, zmieniłem olej, świece, odpaliłem, było ok. Po kilku godzinach próbuje odpalić, nie ma iskry :/ Ide walczyć dalej... obym zdążył...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości