Fanklub Motoryzacyjny Roku 2011
Głos oczywiście oddany 
- Od: 24 mar 2011, 01:42
- Auto: Obecnie mazda 323f ba 1.8 BP
był słynny Z5
gonimy, gonimy, głos oczywiście oddany
- Od: 22 cze 2010, 11:20
- Auto: Mazda Premacy 1.8 benz. 2001 r. 100 KM
też głosuję,i jeżeli mogę to proszę o odwiedzenie forum Giżycka,mój kolega 1-2-1 pewnie też zagłosuje pozdro i dzięki
file:///C:/Users/Grześ/Desktop/logo%20mazda%201975.jpg
- Od: 16 lip 2010, 09:48
- Auto: Mazda 626 GE 2.0 16V 115KM
a na naszej stronie zobaczycie flagę która będzie jeszcze ładniejsza już wkrótce,tj.na otwarciu sezonu WMMC w Giżycku,serdecznie zapraszamy!!!
file:///C:/Users/Grześ/Desktop/logo%20mazda%201975.jpg
- Od: 16 lip 2010, 09:48
- Auto: Mazda 626 GE 2.0 16V 115KM
Każdy głos się liczy...mój oddany 
Xedos B6 http://www.youtube.com/watch?v=LqXNk-psA3s
Xedos KF http://www.youtube.com/watch?v=o7klHd-1HWQ
Moje autko: viewtopic.php?f=137&t=95874
Xedos KF http://www.youtube.com/watch?v=o7klHd-1HWQ
Moje autko: viewtopic.php?f=137&t=95874
+ 1 Odemnie 
- Od: 1 lut 2011, 17:36
- Auto: 323F BA Z5 1.5 16V 97' Lift Engine
A jak oni nas wyprzedzą to co będzie bo w Kielcach były tłumy FANÓW
A wiosna już jest co czuć i widać
A wiosna już jest co czuć i widać

Koledzy chyba nie liczycie na zwycięstwo z masą właścicieli szmelcwagenów, g*wno wartych fordów czy łopli... Ale nie o ilość chodzi w życiu a o jakość a to forum jest zdecydowanie nr 1 na świecie tak jak wszelkiej maści wozidełka Mazdy 

- Od: 2 cze 2009, 19:59
- Auto: Honda Civic EU9 1.7ctdi
Moja ex: 323C (BA)
lucasskywalker napisał(a):g*wno wartych fordów
Chciałem zauważyć, że FORD jest właścicielem Mazdy
Nie nie prędkość była O.K., tylko zakręt był za ciasny.
www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 19 wrz 2009, 20:08
- Auto: była Mazda 323F BA 1,5 Z5 LPG jest auto na "F' 2,0 16V
Jak zwykle jesteśmy machiną do "nabicia" chwilowego zainteresowania AUTO ŚWIATEM.
Kolejny raz potwierdzi się, że wygra klub przedstawicieli handlowych itp. (bez urazy dla osób/zawodu), którzy nabijają punkty z kilku kont kierując przy tym stopami
To, że klub emerytów i rencistów PANDA nas przegonił jest raczej deprymujące.
Jeżeli w przyszłym roku chcemy brać udział jako klub i jest to dla nas ważne ( ? ? ? ) to jako klub przygotujmy się do tego trochę wcześniej informując Wszystkich ( tych zaglądających raz na 3 miesiące też ) o takiej możliwości. W innym wypadku nie można się dziwić z powodu ... porażki.
Kolejny raz potwierdzi się, że wygra klub przedstawicieli handlowych itp. (bez urazy dla osób/zawodu), którzy nabijają punkty z kilku kont kierując przy tym stopami
To, że klub emerytów i rencistów PANDA nas przegonił jest raczej deprymujące.
Jeżeli w przyszłym roku chcemy brać udział jako klub i jest to dla nas ważne ( ? ? ? ) to jako klub przygotujmy się do tego trochę wcześniej informując Wszystkich ( tych zaglądających raz na 3 miesiące też ) o takiej możliwości. W innym wypadku nie można się dziwić z powodu ... porażki.

Wszystko rozumiem, tylko jak robimy coś to na serio, nie legnąc z klubami modelowymi jeszcze marek innych niż VW, Ford, czy Opel
Data ankiety w przybliżeniu jest znana także za rok może będę miał 365 kont ( na każdym portalu ) hehe
Uczciwie( 1 głos) w obecnej sytuacji ( jak widać z postów wyżej ) nikt nie wygra.