Zlot Jesienny RYKI 5-6 listopada 2005 r.
Xionc 2 osoby Olivia 2os z oknem, łazienką i podłogą.
Też jestem za tym żeby zrobić jakiś tor (np ze słupków albo wykorzystac po prostu jak droga idzie) i zrobićmałe wyścigi, proby czasowe
Też jestem za tym żeby zrobić jakiś tor (np ze słupków albo wykorzystac po prostu jak droga idzie) i zrobićmałe wyścigi, proby czasowe
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Drodzy Forumowicze!
Prosimy o czytanie forum. Dla Waszej informacji mamy zarezerwowane pokoje w Karczmie Rybnej i dlatego prosimy wpisywać się na listę a nie rezerwować samemu, bo wprowadza to niepotrzebny zamęt organizacyjny!
Przypominamy o wcześniejszych płatnościach za Hotel/Karczmę Rybną i lotnisko, gdyż musimy uregulować płatności.
Pozdrawiamy.
Prosimy o czytanie forum. Dla Waszej informacji mamy zarezerwowane pokoje w Karczmie Rybnej i dlatego prosimy wpisywać się na listę a nie rezerwować samemu, bo wprowadza to niepotrzebny zamęt organizacyjny!
Przypominamy o wcześniejszych płatnościach za Hotel/Karczmę Rybną i lotnisko, gdyż musimy uregulować płatności.
Pozdrawiamy.
Marcin783
1997-2003 Fiat 126, Fiat TIPO, VW Golf I, Fiat PUNTO
10/2003-06/2004 626 GE 2,0
07/2004-10/2006 MX-6 2,5
08/2006- 3S 2,3
06/2007-12/2007 VW Golf III 1,8
10/2007- Nissan Primera P11 Kombi 2,0
12/2007-07/2008 Seat Leon 1,9
1997-2003 Fiat 126, Fiat TIPO, VW Golf I, Fiat PUNTO
10/2003-06/2004 626 GE 2,0
07/2004-10/2006 MX-6 2,5
08/2006- 3S 2,3
06/2007-12/2007 VW Golf III 1,8
10/2007- Nissan Primera P11 Kombi 2,0
12/2007-07/2008 Seat Leon 1,9
- Od: 24 paź 2003, 21:15
- Auto: Mazda 3S
Moi drodzy, bardzo prosze o wpisywanie w tym watku jedynie zgloszen zawierajacych ilosc osob, zaznaczenie opcji noclegowej oraz ew. nazwe hotelu, a pozniej wplate pieniedzy – reszta zostanie zorganizowana oddzielnie, dbajmy o porzadek.
Kaska wplacona
Pokoj 2 – osobowy z łazienką w Olivii. Juz sie nie moge doczekać
Jakby byla telewizja to by bylo ciekawiej – trzeba by autko wypucowac, ładnie sie ubrać itp, itd.....
Wg. mnie GT nie wypali, predzej TVN turbo sie zjawi....

Jakby byla telewizja to by bylo ciekawiej – trzeba by autko wypucowac, ładnie sie ubrać itp, itd.....

Wg. mnie GT nie wypali, predzej TVN turbo sie zjawi....
- Od: 14 wrz 2004, 15:45
- Auto: był SR13 D-Spec, jest Sky R33 Type M Spec II
Sluchajcie jest szansa ze do Ryk przyjedzie do nas reporter gazety"GT". musimy tylko napisac jakies sensowne "zaproszenie". moze ktos pomoze mi z tym?
do TVN TURBO jutro postaram sie napisac. prosze o pomoc....

- Od: 21 sie 2005, 14:05
- Auto: BMW E46 320d 150km;))
Witam wszystkich,
pomimo moich gorących chęci deklarowanych na zlocie w W-wie – NIE MOGĘ BYĆ W RYKACH – ponieważ dzisiaj przestawiłem sobie tył samochodu wjeżdzając w auto widmo (nie miało prawa być tam tego samochodu, a jednak stał
ku mojemu pocieszeniu dostałem tylko 100 zł mandatu (niestety to była moja wina)
czeka mnie dość kosztowna naprawa wymiany tylnego zdarzaka i naciąganie karoserii
moja "ślicznota" już nie jest tak piękna
bawcie się dobrze,
no i czekam na foto relacje
pozdrawiam
pomimo moich gorących chęci deklarowanych na zlocie w W-wie – NIE MOGĘ BYĆ W RYKACH – ponieważ dzisiaj przestawiłem sobie tył samochodu wjeżdzając w auto widmo (nie miało prawa być tam tego samochodu, a jednak stał

ku mojemu pocieszeniu dostałem tylko 100 zł mandatu (niestety to była moja wina)
czeka mnie dość kosztowna naprawa wymiany tylnego zdarzaka i naciąganie karoserii
moja "ślicznota" już nie jest tak piękna

bawcie się dobrze,
no i czekam na foto relacje
pozdrawiam
moje auto – to moja twierdza
- Od: 15 sie 2005, 20:06
- Auto: mazda 323F BG 1992 r. 1,6l 16v
Papajo napisał(a):Jakby byla telewizja to by bylo ciekawiej – trzeba by autko wypucowac, ładnie sie ubrać itp, itd...

Jerry, liczymy na Ciebie – daj znac, co udalo sie ustalic. W innym razie bedziemy probowac telefonicznie/osobiscie.
yapiee napisał(a):moja "ślicznota" już nie jest tak piękna
Przykre

NIE WIEM CZY ZROBILEM DOBRZE CZY ZLE ALE WYSLALEM MAILA DO "GT". CZEKAM NA ODPOWIEDZ OD NICH. JAK ROZMAWIALEM TELEFONICZNIE Z NIMI TO BABKA POWIEDZIALA MI ZE JEST DUZA SZANSA ZE "KTOS" NAS ODWIEDZI. MAM NADZIEJE ZE SIE UDA... 

- Od: 21 sie 2005, 14:05
- Auto: BMW E46 320d 150km;))
No i wszystko juz wiem
1)TVN Turbo,niestety mój kolega nie jest wstanie juz nam pomóc,ale wiem również że nie ma problemu z przyjazdem TVN-u wystarczy dwa tygodnie wcześniej dać im znać na meila,zostawić na siebie namiar telefoniczny i załatwione.
Teraz Pytanie kto wysyła meila do nich???
2) Co do radia to Pani która sie tym zajmowała czyli Agnieszka Wyderka w ten weekend 5-6.11 niestety nie bedzie mogła zaszczycić nas Swoją obecnościa,ale postara sie załatwić kogoś w zamian i o tym bede wiedział do czwartku
3)Tunig PL:załatwiony.W następnym tygodniu pojawi sie info na portalu o naszym zlocie i swoją obecnością zaszczyci nas REX reporter Tuning Pl.Musimy tylko załatwic dla niego kwatere bo z tego co mi mówił chciałby zostać z nami na imprezie ale o tym poinformuje mnie do końca przyszłego tygodnia.
1)TVN Turbo,niestety mój kolega nie jest wstanie juz nam pomóc,ale wiem również że nie ma problemu z przyjazdem TVN-u wystarczy dwa tygodnie wcześniej dać im znać na meila,zostawić na siebie namiar telefoniczny i załatwione.
Teraz Pytanie kto wysyła meila do nich???
2) Co do radia to Pani która sie tym zajmowała czyli Agnieszka Wyderka w ten weekend 5-6.11 niestety nie bedzie mogła zaszczycić nas Swoją obecnościa,ale postara sie załatwić kogoś w zamian i o tym bede wiedział do czwartku
3)Tunig PL:załatwiony.W następnym tygodniu pojawi sie info na portalu o naszym zlocie i swoją obecnością zaszczyci nas REX reporter Tuning Pl.Musimy tylko załatwic dla niego kwatere bo z tego co mi mówił chciałby zostać z nami na imprezie ale o tym poinformuje mnie do końca przyszłego tygodnia.
- Od: 18 kwi 2004, 13:00
Jerry napisał(a):Teraz Pytanie kto wysyła meila do nich?
KPiR.
Mail zostanie przygotowany i wyslany.
Gratuluje kontaktow Jerry, medialny gosc z Ciebie. W TVN Style tez masz kontakty?
P.S. Szkoda ze kolega nam nie pomoze. Pewnie dostalibysmy najlepszy czas antenowy.
the right man in the wrong place...