Tez macie tak ,że podchodzą do Was obcy ludzie jak stoicie przy Madzi i zaczynają rozmowę?
Ciekawe zjawisko.
Mazda3 (BK) – Nasze wrażenia i opinie
Raz tak miałem, ale ogólnie ten ktoś właśnie był na etapie wyboru i zakupu auta. Wybierał pomiędzy A4, Vectra C, Mazda 6, albo Accordem (wszystko w klekocie). Namówiłem go na Hondę
Klekot Hondy jest bezkonkurencyjny, a najbardziej na silniku mu zależało.
- Od: 10 sty 2011, 00:23
- Auto: M6 GY 2004 CiTD HP /Impression
Citroen C4 1.6 HDI
Seat Inca 1.9 D 1Y
mnie ostatnio zaczepiła Pani w błękitniej 3 BL staliśmy obok siebie na parkingu
uśmiechnęła się i pogratulowała auta, ja jej się w podobny sposób odwdzięczyłem. Nie omieszkałem zareklamować forum ale stwierdziła że ona nie ma za bardzo na to czasu 
Ludziom się b.podoba , no ale fama -drogie części itd. biorą golfa 
Mi również zdarzyło się że zostałem zaczepiony.
Miły Pan wychwalał moją trójkę i dopytywał o autko bo zamierzał "coś" kupić.
Najmilsze w tym jest to, że po pewnym czasie zacząłem go widywać w ......... nowej Mazdzie 6
Miły Pan wychwalał moją trójkę i dopytywał o autko bo zamierzał "coś" kupić.
Najmilsze w tym jest to, że po pewnym czasie zacząłem go widywać w ......... nowej Mazdzie 6
MOJA MAZDA
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=332&t=111631
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=332&t=111631
Muszę się pochwalić, wczoraj wymieniałem filtr kabinowy i poszło mi dość sprawnie. Wybrałem sposób podany na stronie producenta filtrów Mann, bez ściągania listwy ozdobnej i schowka, całość zajęła mi około 1 godziny, może następnym razem będzie szybciej. Polecam ten sposób do wymiany filtra kabinowego
- Od: 16 kwi 2010, 10:32
- Auto: Mazda 3 1.6 2003r benzyna
slomek napisał(a):Muszę się pochwalić, wczoraj wymieniałem filtr kabinowy i poszło mi dość sprawnie. Wybrałem sposób podany na stronie producenta filtrów Mann, bez ściągania listwy ozdobnej i schowka, całość zajęła mi około 1 godziny, może następnym razem będzie szybciej. Polecam ten sposób do wymiany filtra kabinowego
Łooj kiepsko kolego, kiepsko
Widziałeś, na 1 stronie tej instrukcji ile to powinno trwać?
12 minut!
To chyba czas dla mechaników rodem z F1.
Dzięki jednak bardzo za cenną informację – opis, który znalazłem na stronie jest bardzo przydatny. Na pewno wkrótce skorzystam.
Świat widziany okiem obiektywu ujawnia niedostrzegane wcześniej kształty i kolory.
www.galeria.advitech.eu
www.galeria.advitech.eu
Po dlugiej nieobecnosci wracam na forum z pytankiem o felgi. Moze ktos podac jakie pasuja do M3 15" ? Chce kupic drugi komplet, najlepiej w oryginale jakies ladne uzywki.
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
widmo82 napisał(a):Po dlugiej nieobecnosci wracam na forum z pytankiem o felgi. Moze ktos podac jakie pasuja do M3 15" ? Chce kupic drugi komplet, najlepiej w oryginale jakies ladne uzywki.
a moze by tak kolega poszukal sam?
viewtopic.php?f=97&t=33217
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
67igor1 napisał(a):a moze by tak kolega poszukal sam?
Obaj wiemy, że czasem trudno cos odszukac za pomocą szujaki. Poza tym jak ktos kiedyś trafil na ten watek to teraz łatwiej mu odszukac.
PS: Dziekuje.
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
jest: 626 GF 2,0
szuka: 6
szuka: 6
- Od: 15 mar 2008, 00:08
- Auto: 626 GF 115KM 2001